moja prijateljica ima cerku tog uzrasta koja voli da zavlaci svoj prstic u nos, uho, usta, pupak (sve dostupne rupice) maminih sagovornika.
videle se u gradu, sele da popijemo kafu i mala mi se cusnula u krilo, da bih vec sledeci tren shvatila da je njen prstic u mom uhu :shock: pomilujem je po glavi, ona pokusava da ih zavuce u nozdrve. tu sam tek bila sokirana. onda je otkrila pupak i bunila se sto poklopcic kojim se igra ne moze da se zadrzi unutra (ne znam sa kojima se obimima i dubinama pupkova dosada sretala). u jednom trenu sam pomislila da ima minimum 40 prstica na rucicama, jer sam u svakom trenu neki pokusavala da izvadim.
moja prijateljica, koja je inace doktorka, olako je rekla da je to logicna i normalna faza i da pokusava da zadovolji svoju radoznalost
naravno da ne mozete tudjem detetu reci: odgriscu ti prste ako nastavis da me facijalno penetriras, ali sam je u par navrata bezuspesno skidala sa krila (posle sam se kuci dugo proucavala pitajuci se da stvar ipak nije do mene i eventualno cudnih elemenata mog lica