-
Ja sam u USA te imam slican problem. Cesto u vrtic saljem nesto skuvano sto se moze podgrejati ili ako to nemam, posaljem Gerber teglicu (3rd food) i to je to. Bas me to stalno muci pogotovo kad saljem teglice, grize me savest nekako. S obzirom da se kropmpir i spanac ne smeju podgrevati onda saljem karfiol sa belim pilecim mesom, sa teletinom, te pirinac sa pecurkama koje on obozava, tikvice sa mesom ili jajetom, sargarepu sa tikvicama i mesom... Takodje bi i pasta bila zgodna, ali moj mali andjelak to ne voli bas mnogo (on sad ima skoro 15 meseci). Saljem i neko voce - jagode, bananu, lubenicu, teglice sa vocem, keks, sokic.....Sve u svemu cini mi se da se nekako sve vrti u krug i da stalno saljem istu hranu, ali se utesim kad dete dodje kuci jer uglavnom hoce da bar malo jede i ono sto spremim za veceru za muza i mene. posle mu ponudim opet neko voce, dosta tecnosti, te za veceru neki od Lina. Za dorucak saljem uvek isto jer samo to hoce: neki od vocnih jogurata ili vanila jogurt sa bebi cerealijama. Za sad nam ide dobro, ali cini mi se da upoznavanje sa raznovrsnom hranom ide sporije nego kod zena cija deca sede sa njima kod kuce s obzirom da manje vremena dete provodi kod kuce nego u vrticu. Eto toliko za sad, a ako imas dodatnih pitanja, slobodno pitaj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma