-
A zasto ne gljive? Sigurna sam da sam videla da se mogu jesti posle godinu dana starosti deteta. Pedijatar mi je rekla da posle navrsenih godinu dana dete pocinje da jede isto kao odrasli!? Naravno ne dajem mu slatkise, mada imam srece da ih on sam ni ne voli, ali zato obozava sve vrste voca i jednom u 3-4 dana pojede keks za bebe koji sadrzi dosta vitamina, minerala, Cink i gvozdje. Od sokova mu dajem samo Gatorade jer zivim u tropskoj klimi te je potrbna nadoknada izgubljenih elektrolita. Za tu svrhu Dr-i ovde upravo i predlazu Gatorade. Takodje ne dajem konzerviranu hranu, mesne preradjevine, morske specijalitete, ali dajem neke vrste bele i plave ribe. Da li negde gresim po vasem misljenju?
Inace ovde u USA deci na zalost ne daju nista od hrane dok su tako mali sem cerealija za grickanje. Tek u starijim grupama daju nesto od hrane. Uospte nije lako spremiti sve unapred pogotovo kad i sama radis, kuvas svakodnevno, peres, peglas i sve ostalo. Ceo sistem je ovde jako surov i nema milosti, na zalost. Hajde fajte jos neke savete u vezi ishrane, a posebno ideje za nosenje hrane u vrtic!!!!! :wink: 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma