Citiraj mendula prvotno napisa
Tatek, oprosti što smo se tebe uhvatili. Nadam se da se nećeš uvrijediti što ti ukazujemo na neke greške. Željela bih ti pomoći, vidim da pomoć tražiš i prihvaćaš, pa me to veseli.

Mislim da ti ovaj pristup "Vedranu kad i Zrinki da se Vedran ne osjeća zapostavljenim" nije baš ok. Naime, nisi autentičan. Verdan vjerojatno osjeća, ako ne svaki onda svaki treći put (pa kad skuži foru čitat će te svaki put), da se njemu obraćaš ne zato što ti od sebe imaš želju i potrebu da mu nešto kažeš, nego zato jer ti je Vedran na neki način problematičan. Probaj to izbjeći.
Nema frke, ja sam se tu i javio zato da mi date neku ideju, savjet, jer osjecam da smo blizu kraja sa idejama ... uostalom, zato i citamo knjige da saznamo nesto novo, pa mozemo to onda cuti i od vas.
A svjestan sam da i radimo greske ... no malo je problem prikazati tako kompleksan problem kroz 100 ili 200 linija teksta pa onda propustim nesto spomenuti i onda se iskrivi slika situacije (kao npr. to sa ukorima Zrinki).

Da, slazem se da u tim trenucima nisam sasvim autentican ... iako, imali smo mi i prije Zrinke duge razgovore u autu, on je puno puno ispitivao, razgovarali smo osvemu i svacemu i onda sam ja vec navikao da u autu tece razgovor, cak i kad nema direktnog povoda.
Mogu pokusati malo pripaziti na to.