Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 58

Tema: Pukla sam, a još nije ni počelo...

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno Pukla sam, a još nije ni počelo...

Drege Rode,jedine koje razumijete... Danas sam pukla samo zato što sam čekala dva sata u ginekološkoj ordinaciji da podignem nalaze briseva. Nalazi nisu stigli,to su bili stari u kartonu, ali nema veze, nisam pukla zato. Pukla sam jer sam dva sata čekala s trudnicama i ženama koje dolaze na jednogodišnju kontrolu a koje su došle na red prije mene iako sam ja bila tamo prije njih. Nema veze,ona je ionako ovdje stalno, pa zašto nebi čekala-pomislio je netko. I ne samo zato, drage moje, već zato što mi je trebalo dvije godine čekanja i načekavanja u socijalnim, bolničkim i privatnim ordinacijama da bi tek sad, prošli mjesec netko postavio dijagnozu i uputio me na laparo koja se opet, naravno, čeka gotovo tri mjeseca. Samo tri mjeseca-rekao je netko. Pukla sam i zbog toga što sam ja morala biti ta koja će MM uputiti na spermiogram,naravno, nikom prije to nije palo na pamet. I naravno, nalaz nije dobar. Pukla sam, a još nisamo ni došli do postupka...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

vjerujem da će ti reći cure koje su prošle više od mene da se snaga nađe svaki put ispočetka, ima boljih i lošijih dana, uspona i padova, al ne damo se...dođe zasićenje i prođe..kao i umor i loši dani...i jako želim da sve uskoro budemo trudnice koje će neko puštati preko reda...drži se, kad krene prava akcija adrenalin jednostavno ponese, najteže padaju pripreme, al to su stepenice koje se moraju proći
    Posljednje uređivanje od mare41 : 02.02.2010. at 18:41

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Delfin, čekanje i to višesatno u ambulanti s trudnicama je za svaku od nas veliki izazov.Međutim, bit će toga još i sve ovo što navodiš kao razloge su dobro poznate priče kroz koje svi prolazimo.Zato udahni duboko i gledaj da sačuvaš živce jer će ti u ovoj borbi najviše trebati strpljenje.Ja sam samo jednom pukla ali ne pred drugima nego u svoja četiri zida i to nakon razgovora sa doktorom koji je bio loše volje pa sam ja morala stradati.Inače, nisam sklona izljevima bijesa, suza i sl. ali činjenica je da nemir s vremenom raste. Drži se.

marti_sk avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

uf delfin ja ti saljem

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Potpisujem Mare41.Tek ces spoznati koliko si jaka iako ti se trenutno mozda i ne cini tako.Drzi se draga cuvaj snagu i zivce trebat ce ti.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajoj draga delfin, potpuno te razumijem.
    Nažalost ovo ti je put na kojem će biti puno uspona i padova.
    Šaljem ti veliki zagrljaj i nadam se da ćeš brzo skupiti snagu za dalje .

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure su ti sve lijepo rekle, ja samo mogu nadodati glavu gore, budi jaka šaljem ti i ja jedan zagrljaj ohrabrenja

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mislim da smo sve mi koje se borimo s neplodnošću puno jače nego što smo i same svjesne toga.
    Nažalost redovi po bolnicama.. trčanje za nalazima... trčanje za doktorima..iščekivanje hočemo ili nečemo dobiti M ovaj mjesec...dali kupiti ipak test pa možda i jesmo trudne. Pa kad ga kupimo i napravimo opet samo jedna crtica.Negativan test....a nema veze bit če slijedeći mjesec. I onda sve ispočetka......netko klomifene....pa na ultrazvuk...inseminaciju...HSg.....pa ovulacija...ima je ili ipak nema..pa opet u bolnicu po inekcije...a netko i u drugi grad..u drugu državu na bolne punkcije....
    Sve je to dio naše nažalost surove realnosti kada se sve pitamo u ovoj tužnoj,teškoj i mukotrpnoj borbi s raznim dijagnozama kada če tome doći kraj.
    A ja se tješim s time da []]poslije kiše uvijek dolazi sunce [I][[/FONT]
    pa če tako i naše sunce zasjati punom snagom i nikada više neče prestati sjati samo treba probiti ove tamne oblake što su se nadvili nad nama
    Posljednje uređivanje od corinaII : 02.02.2010. at 20:56

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure, hvala vam svima na podršci!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

delfin žao mi je što si pukla, ali moraš se zaista oboružat stpljenjem da ne izađeš luda iz cijele priče.
    Sve mi to iz dana u dan prolazimo. Prve pute je za mene bilo neizdrživo boravit u čekaonici s trudnicama. Treba dosta snage za sve to proći, a nagore su negativne bete koje se nižu godinama.
    Samo hrabro i sretno!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uf koliko sam puta ja pukla, gotovo svaki put kad idem kod soc. gin se natežem s njim oko uputnice, naručivanja lijekova... ja nisam ni čekala da me on uputi na išta nego sam otišla kod MPO-vca na razgovor da mi on napiše što dalje jer da sam ovog čekala ne bih se makla s mjesta bar 2 god.
    Kad sam lani imala s njim problema jer mi je otezao sa naručivanjem lijekova a ja morala krenuti s pikanjem toliko sam pukla da nisam mogla na posao sigurno 2 sata i zahvaljujući razumnoj sestri sa VV koja mi je obećala posuditi lijekove sve je nekako ispalo OK
    A tek iza svake bete ili propalog postupka jer nema j.s. ne moram ni opisivati koliko to tek pogodi čovijeka...i kad mi prijateljice kažu "Svaka čast ja ne znam da li bih mogla to prolaziti toliko puta", ali što mi drugo preostaje nego pokušavati iznova jer ja još nisam spremna da odustanem.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    ali što mi drugo preostaje nego pokušavati iznova jer ja još nisam spremna da odustanem.
    Uh kako mi je ovo poznato!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    ali što mi drugo preostaje nego pokušavati iznova jer ja još nisam spremna da odustanem. Uh kako mi je ovo poznato!!!
    eh, tu smo još i svima nam je slično....
    a sad sam se sjetila što je meni dizalo tlak, kad sam se naručivala telefonski kod privat ginekologa na folikulometrije ili kod privatnog MPO dr-a, sestre su me uvijek na telefon pitale: jeste li trudnica? a meni tlak na 200, kao da samo trudnice imaju pravo ići na UZV...zadnji put sam odgovorila: nisam, liječim neplodnost, pa joj je bilo neugodno....ima sigurno milijun takvih situacija koje nas izbace iz takta, da ne spominjem sve što su cure gore navele....al to je jednostavno naš put, naša borba i muka, a ja se toplo nadam-i na kraju veselje.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 03.02.2010. at 07:32

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

delfin...i ja sam prošla slično... dr. me je liječio dvije godine krivom terapijom... nikad mu nije palo na pamet da mi pogleda hormone dok me je sa druge strane kljukao hormonima.... ... tek sam u 11.mj. promjenila dr. i sad se nadam... jer u nadi je spas.... možda ova godina bude sretna za nas

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ovo je borba s najljepšim ciljem! Drži se!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

delfin, ovaj dio života je jako stresan. Događati će ti se "pucanje" na razno raznim mjestima i situacijama. Od svega je najteže čekanje a toga ima jako puno.

Sretno!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Joj cure,lakše mi je kad znam da nisam jedina u ovome. Nadam se da ćemo uskoro sve imati svoje bebe.
    Danas sam bolje,iako napeta jer MM sutra ide na spermiogram. Užasno mi je teško javiti mu kakav je nalaz,on to teško prima. Uh, uvijek je nešto a najteže tek slijedi... Da bi napetost bila veća, ja 22.2. imam laparo koja će pokazati u kakvoj su formi jajovodi, s tim da lijevi ide van.
    I tako, uvijek nešto a svi oko mene dobili svoje bebe...

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ako bude loš spermiogram idete na IVF ili ICSI. Laparo i spermiogram će samo pokazati gdje su eventualni problemi. Važan je cilj... a ovo su koraci prema njemu... Samo hrabro.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i ja sam pukla i u depresiji i glava me boli katastrofa....Trebala sam ic u AIH postupak doso nalaz hormona TSh povisen endokrinolog rekao bolje da se ne ide u nikakav postupak dok to ne reguliramo i sad pijem Eutirox dva mjeseca,a mislim da necu izdrzat ni dve minute vise koliko sam nervozna.Isto me moj gin zeznuo jer mi nije dao prije da vadim hormone kao da uputnicu placa iz svog novcanika

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Posle laparaskop. ce ici brze i konkretnije. Ja sam isto posle druge operacije dobila uput za IVF. I slijedi odabir klinike i cekanje za dalje. Na forumu ces sigurno naici na podrsku i rjesiti dilemu i nesigurnost ali i razbistriti glavu u komunikaciji sa osobama u istim problemima. I ja sam isto mislila i stalno govorila da sam pukla a nemam iza sebe ni jednog ne uspjelog mpo postupka i da necu moci prezivjeti ni cekanje do Maribora a posebno ono sto slijedi. Pa sam citajuci ovaj forum i redove forumasica koje su pune snage za dalje a imaju bola i patnje iz sebe mnogo vise nego ja, shvatila da se ne trebam nervirati i pokusati opustiti sto vise mogu. Jer ne moze moja patnja biti teza sad nego posle par postupaka ne daj Boze. I sad kad idem u bolnicu po upute ili nesto drugo, kuliram i kad naletim na neku histeriju od sestara ili provociranje pomislim u sebi " ma pricaj ti sta hoces ja sam uskoro u MB pa ti zjevaj i dernjaj se koliko hoces "!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    delfin, ovaj dio života je jako stresan. Događati će ti se "pucanje" na razno raznim mjestima i situacijama. Od svega je najteže čekanje a toga ima jako puno.

Sretno!
    Potpisujem! Ja sam usred MB postupka i usred odluke da li da predam papire za razvod braka - eto, pukla sam

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme Tikice nadam se da će sve proći dobro

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja bih se prijavila u knjigu rekorda za čekanje pred vratima mpo dr.Od 6-15.45.Jel ima netko tko je duže od mene čekao-4 dana za redom.

H2O avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem! Ja sam usred MB postupka i usred odluke da li da predam papire za razvod braka - eto, pukla sam
    Tikica

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih se prijavila u knjigu rekorda za čekanje pred vratima mpo dr.Od 6-15.45.Jel ima netko tko je duže od mene čekao-4 dana za redom.
    draga pčelica2009 čim sam pročitala tvoj post odmah sam znala da se radi o VV-u . I ja sam puno puta tako čekala, ne 4 dana za redom, ali puno puta jer sam gore od 2000. godine i vjerojatno ću još koji put tako cijeli dan provesti gore. Kaj je još najgore svaki put bi mi sestra rekla da sjedim i nigdje ne idem tako da sam često puta bila gladna i žedna dok nisam skužila da se gore ne ide bez lunch paketa i hrpe časopisa. No u zadnje vrijeme bavim se mišlju da to više prekinem i promijenim kliniku. Dosta mi je i pukla sam jer me mjesecima razvlači od postupka do postupka i stalno čekam Godota, a godine prolaze....

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

jasno je tvoje pucanje
    bit će ih još
    mpo je teško i iscrpljujuće putovanje
    ja sam pucala i plakala kad nisam uspjela naći parking pred bolnicom,prije postupka,nekad bez nekog razloga
    vjeruj mi da onog trenutka kada vidiš pozitivnu betu sve zaboraviš i plačeš od sreće
    proći će sve
    drži se

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve su cure rekle, ja ti samo mogu poslati

tikica još samo malo

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Cure, ja iz svoje iskustva samo mogu preporuciti da birate bitke koje su vam vazne i koje mozete dobiti, da sve sporedno zaboravite i da svoju pozitivnu energiju cuvate za MPO postupke i za bebu koja vas sigurno ceka

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

delfin draga.....potpuno te razumijem .....i sama sam pucala par puta..a tek sam pocela....jedan tek AIH iz mene...
    a to sa spermiogramom ista prica kod mene........drzi se draga ....trebat ce ti puno zivaca jos..ali nadam se da ces brzo ostat trudna........sretno

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hv ala cure. Danas sam puuuuno bolje. A tko ne bi bio nakon ovakve podrške? Sve će biti ok.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    draga pčelica2009 čim sam pročitala tvoj post odmah sam znala da se radi o VV-u . I ja sam puno puta tako čekala, ne 4 dana za redom, ali puno puta jer sam gore od 2000. godine i vjerojatno ću još koji put tako cijeli dan provesti gore. Kaj je još najgore svaki put bi mi sestra rekla da sjedim i nigdje ne idem tako da sam često puta bila gladna i žedna dok nisam skužila da se gore ne ide bez lunch paketa i hrpe časopisa. No u zadnje vrijeme bavim se mišlju da to više prekinem i promijenim kliniku. Dosta mi je i pukla sam jer me mjesecima razvlači od postupka do postupka i stalno čekam Godota, a godine prolaze....
    Pogodila si iz prve.Još je veća ironija bila što mi je dr. u 15min do 16 ponudio ironično pola svog sendviča na štosam ja odgovorila:Ne hvala,nisam gladna.A da ne govorim da je mm trčao za mnom jer sam pod hiperstimulacijom i infuzijom tih dana plačući istrčala iz bolnice.Pucamo po šavovima,saberemo se i tako stalno....do cilja....koji je tko zna kakav.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja nisam pucala, sustavno sam skupljala frustracije i odlučno krojila planove za nešto novo i svrsishodno po pitanju ostvarivanja moje trudnoće, a onda se dogodio veliki prasak.
    Sve svoje frustracije, sumnje i optužbe zbog gužvi, čekanja, nekomunikacije, neuspjeha sam istresla pred svog dr-a u trenutku u kojem je to najmanje bilo očekivano i to samo zbog nečeg napisanog u otpusnom pismu poslije neuspjelog postupka ( a to napisano uopće nije mijenjalo stanje stvari, dakle nevažno). Na sreću, nije me se nastojao riješiti, saslušao, iznio svoje argumente, usput me nasmijao,(a sigurno sam i ja njega - opet ovaj smajlić ) i nakon te konstruktivne dijalektike stavova i mišljenja, pitanja i odgovora, smireno smo napustili kliniku , ja i moj PMS.
    Ufff, i opet -->

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

biti ce dana kad ces mrziti cijeli svijet
    biti ce dana kad ces mrziti sve mame i bebe ovoga svijeta
    biti ce dana kada ces se rasplakati kad vidis bebu na reklami
    biti ce dana kada ces mrziti sebe jer ces skuziti da si ljubomorna sto ti sestra/brat ocekuje bebu
    biti ce dana kada ces se tresti od straha pred inekcijama

ali,
    biti ce dana kad ces biti normalna
    biti ce dana kad ces moci biti u sobi punoj beba mirne duse, iskrenog osmijeha
    biti ce i dana kad ces skuziti da si puno hrabrija nego sto si mislila da jesi
    biti ce dana kad ces se diviti sama sebi kako se bodes a nije ti frka
    biti ce dana kad ces znati da sve kroza sta prolazimo nije bitno jer je sve to za nasu bebu
    i sto je najbitnije
    znati ces da je sve sto radis cin ogromne ljubavi
    da te je neplodnost obogatila
    da cijenis svaki djecji osmjeh
    da si upoznala jaaaaako puno zena koje su sasvim drugacije od tebe a opet iste ko ti
    da si stekla puno iskrenih, nepoznatih prijateljica kojima mozes reci puno toga sto nikome u stvarnom svijetu ne mozes
    i najbitnije:
    i ti ces biti mama jednog dana, samo trebas pricekati malo duze....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i sta je najbitnije:
    ne propituj se, ne razmisljaj previse...
    na 1. ivf-u sam moje 2 oplodjene stanicice zaista dozivjela ko djecu
    dala im imena
    osjecala fizicku odvojenost dok su se dijelile u labu
    osjecala neizmjernu bol gubitka djece nakon sto je beta pocela padati

na 2. ivf-u nisam htjela pogledati njihove slicice
    furala sam se da mi je svejedno
    i negativnu betu sam puuuuuuuuuno normalnije prezivjela

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Potpis na svaku rijec koju je Pinky napisala ali svaku i to debelom crtom!!!!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ružo, i ja isto boldanom crtom potpisujem.
    Posljednje uređivanje od mare41 : 05.02.2010. at 19:08

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

I ja potpisujem dragu Pinky, od riječi do riječi.

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pinky, dirnula si me do suza...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pinky vec me dugi neki post nije ovako ganuo

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pinky pusica jedna ogromna za tebe.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pinky predivno si to napisala baš je tako...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

joj Pinky, bas si maznula u centar, sve potpisujem, bas sve

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Debeli potpis na našu Pinky i sve navedene faze... jer pukla sam, a još nije niti počeo, a niti dogovoren... moj 3 IVF u 3 godine MPO borbe. Dinja je za mene mala maca

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ah bebel sta da ti kazem... danas mi je 26 dc i trebala sam startati sa femarskim za par dana, a razbolila sam se samo tako....
    nista od mene ni ovaj misec, a vrime neumoljivo ide dalje.....

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    biti ce dana kad ces mrziti sve mame i bebe ovoga svijeta
    biti ce dana kada ces se rasplakati kad vidis bebu na reklami
    I baš zato što ima takvih dana, pitam se, koliko je korektno da pojedine osobe, uz to što već na vlastitim topic-ima pišu o svojoj trudnoći (a kasnije i o djetetu) do u najsitnije detalje, "opterećuju" još i Odbrojavanje s takvim detaljima....
    Je, svima nam je drago kad netko uspije u ovoj našoj borbi, zajedno se veselimo svakom željno iščekivanom i teškom mukom stečenom zamotuljku, ali bojim se da je pretjerano "razmahivanje" svojom srećom možda upravo sipanje soli na ranu nekome tko svoju sreću još uvijek čeka i sanja...
    Ajmo, cure, iskreno, što mislite o tome?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Superman, ja ću prva, a vjerujem da će se većina složiti...ajme Superman, pa iskreno se radujem(o) svim prekrasnim bebicama, od trudnoće preko poroda i napredovanja...osim uživanja u tuđoj sreći, ostvarenoj u manjoj ili većoj borbi, to je ono što nam daje nadu i podstrek da ćemo i mi ostali uspjeti....ono što je drugi par rukava, bar govorim u svoje ime, ponekad osjetim mali ubod zavisti (a i to sve manje) na "prirodna" začeća u bližoj okolini, bez truda i muke, al to je ono što ja zovem prekrasnim čudima prirode....a malo se ovo sve skupa ne uklapa u ovu temu.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Superman pa složila bih se sa tobom... Meni osobno ne smeta, ali sigurno nekima da, pogotovo u fazama koje citiraš. Ok mi je da se otvaraju vlastiti topici, ako netko želi podijeliti svoja iskustva i ako ima svoju publiku - zašto ne. I ja svraćam na takve topice da vidim što ima novoga i iskreno se veselim tuđoj sreći...
    Odbrojavanje bi po meni trebao bi biti podrška curama koje su u postupku odnosno odbrojavaju do bete. Kasnije ako ostanu trudne trebale bi se prebaciti na trudnički i potom na djecu po dobi, a tko želi može njihove priče pratiti i na tim pdf-ovima. Ali kako bi Oliver rekao "tko sam ja da sudim"

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mene odusevi kad na odbrojavanju vidim postove cura koje su uspjele, a u avatarima su im mali slatkisi.
    svako toliko cirnem i na nasu supermenku na fb da vidim njenog ljepotana. prepredivan je, bas bebica kakvu bi svi pozeljeli. onda se sjetim njenih postova za vrijeme ivf-a i te jedne slabe stanicice koja se pretvorila u prekrasnog momcica. pa dobijem snagu za daljnju borbu. mislim se - pa kad je supermen uspio doci na ovaj svijet i biti onako savrsen, usprkos slabim postotcima koje su mu mami davali, zasto se i meni takvo cudo ne bi dogodilo.
    zaboli me ponekad (sto se ivf beba tice, i ja ko i mara nekako imam poseban tretman i posebno mjesto u srcu za sve njih) samo kada citam liste trudnica i ne vidim svoje ime na svibanjskoj/lipanjskoj listi lani, kada bi tamo stajalo da je srece bilo i da beta nije padala...
    kao sto me i boli cijela veljaca jer opet, da je srece bilo, ja bih za 10-ak dana ljubila svoju bebicu...
    ali to je zivot...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    I baš zato što ima takvih dana, pitam se, koliko je korektno da pojedine osobe, uz to što već na vlastitim topic-ima pišu o svojoj trudnoći (a kasnije i o djetetu) do u najsitnije detalje, "opterećuju" još i Odbrojavanje s takvim detaljima....
    Je, svima nam je drago kad netko uspije u ovoj našoj borbi, zajedno se veselimo svakom željno iščekivanom i teškom mukom stečenom zamotuljku, ali bojim se da je pretjerano "razmahivanje" svojom srećom možda upravo sipanje soli na ranu nekome tko svoju sreću još uvijek čeka i sanja...
    Ajmo, cure, iskreno, što mislite o tome?
    Ja se radujem svakoj novoj trudnoći i svim komentarima naših trudnica i mama, gdje god da su napisani.
    Nemoguće je poreći da uživamo u svijetu gdje nam je bar za sad uskraćeno majčinstvo i da smo cool, ali isto tako to nije razlog da nismo sretni zbog njih iako nas zaboli činjenica da mi nemamo svoje mrvice. To je prirodno.
    Sjećam se trenutka kad sam u bolnici čekala svoju kiretažu, a pored mene su prolazile trudnice koje su išle na pregled. Neminovno sam se pitala: zašto ih moram gledati? I naravno da sam pucala u sebi u svojoj nutrini.
    Međutim, isto tako kad vidim preslatke stvarne avatare na ovom Forumu, jednostavno uživam i jedva čekam da nove mame stave slikice svojih smotuljaka.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •