Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Hrana iza zubića

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Hrana iza zubića

Prije tri dana primijetila sam iza gornje jedinice nešto crno. Zaključila sa da je to komadić kupine koju je jeo i pokušala nekoliko puta iščeprkati četkicom ali se ne da. Mislim da je zašao između mesa i zubića. Zamišljam bal bakterija na tom mjestu i ogromni karijes...stomatolog predložio pincetu Ne znam kako bi mala usta uspjela održavat otvorenim nekoliko sekundi :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sis, ja kad svojoj curki perem zubice (a imamo samo dvije donje jedinice a dvije gornje se naziru ), ja je polegnem i dam joj onu cetkicu sa gumenim zavrsecima za masazu desni koju ona doslovno zgrabi i pocne zdusno masirat i tako otvori usta i tad uljecem ja i u isto vrijeme perem zubice cetkicom sa vlaknima. Puna usta cetkica.........E sad kako ce to funkcionirat kod vas na gornjim zubicima, cuj, probaj pa javi.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Izgleda da nema pomoći...mislim da je ipak u pitanju kožica od šljive, tako se ugnijezdila da joj ništa ne mogu. Osim četkica, pokušala sam s mekim od kruha ne bi li se zalijepilo, ali ništa.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A da probaš sa zubnim koncem?

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Goga40 prvotno napisa
    A da probaš sa zubnim koncem?
    "To nešto" se nalazi iza jednog zubića, a ne između dva pa konac ne bi pomogao (na žalost)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sis, pala mi je na pamet water pick cetkica sto strca vodu, sigurno bi sa tim otislo samo bi trebala paziti da se kikic ne zagrcne. Ja ipak mislim da bi to zubar isprao u sekundi sa vodom na potisak.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Timmy prvotno napisa
    Sis, pala mi je na pamet water pick cetkica sto strca vodu, sigurno bi sa tim otislo samo bi trebala paziti da se kikic ne zagrcne. Ja ipak mislim da bi to zubar isprao u sekundi sa vodom na potisak.
    Pala je i meni. Imam je doma ali me je strah...Danas mu dajemo dvopek da gricka ne bi li se što pomaklo.

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

konačno smo se riješili crnog pravokutnika veličine 4x6mm. Nakon uzaludnih pokušaja s različitim četkicama, ohrabrila sam se upotrebiti Water pick. Na opće iznenađenje A. je uživao i stalno tražio još štrcanja. Vode je bilo i na plafonu Otkrili smojoš jednu zabavu :D
    Timmi hvala, trebalo mi je ohrabrenje...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Super sto si se ohrabrila, sad i mi imamo tvoje iskustvo u slucaju da isprljamo zubice. Nema nista bolje od spajanja ugodnog s korisnim .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •