Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Neonato Energy

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Neonato Energy

http://www.ibaza.ru/pics/2298774.jpg

hitno mi treba, ima li ova sjedalica crvenu kopču ili ne???
    javila mi se jedna mama da je nikako ne može učvrstiti koliko god se trudili a kopče nemaju???

koliko se sjećam s pregleda imali smo još jednu Neonato koja nije imala kopču
    na netu ne mogu nigdje nać ima li uopće ova sjedalica kopču???

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ah, talijanska sjedalica :/

Mislim da ove ne dolaze s crvenom kopcom

Treba kontaktirati proizvodaca direktno (npr. kroz http://www.neonato.it/form_IT.asp) i upitati za "lock-off device" odnosno na koji nacin se sjedalica moze pricvrstiti za sjedalo automobila tako da se proklizavanjem sigurnosnog pojasa kroz sjedalicu tijekom normalne voznje ona ne olabavi u sjedalu.

Ja cu ih pokusati nazvati kad se vratim kuci za dva tjedna. Dobro bi mi doslo kad bi me netko podsjetio

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sa zadovoljstvom ću to obaviti....
    aj samo ćeš mi poslati svoj br.moba tako da si stavim u podsjetnik

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo moja je neonato energy ali mala, za bebe. ančica je danas na pregledu vidila pa ako imaju ikakve veze mala i velika možda je mogla nešto i dokučit :?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj brane prvotno napisa
    sa zadovoljstvom ću to obaviti....
    aj samo ćeš mi poslati svoj br.moba tako da si stavim u podsjetnik
    Ah, kod mene ti moj mob nist ne pomaze, to ti ja provjeravam svake pete. Digni topik, to ce biti dovoljno

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mayaa prvotno napisa
    evo moja je neonato energy ali mala, za bebe. ančica je danas na pregledu vidila pa ako imaju ikakve veze mala i velika možda je mogla nešto i dokučit :?
    Hej, Mayaa! Preslatki ste bili

Al nazalost tvoja neonato je, kao sto si rekla, za novorodence i one imaju drugaciji princip ucvrscivanja za vozilo od ovih koje se vezu prema napred i koje je, za razliku od ove za bebe, skoro pa nemoguce ucvrstiti bez kopce za fiksiranje pojasa :/

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hej, Mayaa! Preslatki ste bili

Al nazalost tvoja neonato je, kao sto si rekla, za novorodence i one imaju drugaciji princip ucvrscivanja za vozilo od ovih koje se vezu prema napred i koje je, za razliku od ove za bebe, skoro pa nemoguce ucvrstiti bez kopce za fiksiranje pojasa :/
    meni samo žao šta nismo došli 10 minuta kasnije kad je prestala kiša pa da se pristojno upoznamo
    a morali smo pobić, vidiš da mi je muž od šećera pa se plaši da se ne rastopi

nego, zašto ove male sjedalice nemaju neki fiksni dio koji se pritegne na sjedalo od auta pa se košara samo umetne u to :?
    mislim, jel postoji neki pametan razlog, ovako je stvarno napor svaki put čitav onaj proces ispočetka. ok, izvještiš se ali ipak svaki put onako skakat po sjedalici dok je ne učvrstim, uh.
    i di ću pobogu sa bebom za to vrijeme ako sam sama, da je odložim na krov auta ?!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Mayaa prvotno napisa
    nego, zašto ove male sjedalice nemaju neki fiksni dio koji se pritegne na sjedalo od auta pa se košara samo umetne u to
    eh, neke imaju, upravo to, odnosno bazu koja se učvrsti u auto i tamo stoji, a sjedalica se klika.
    ovak na brzinu marke su: graco, peg perego, inglesina, maxi cosi

bilo bi super da to imaju sve

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a stvarno blesavo, skoro da bi mi bilo draže da onda kolica prodaju bez ikakve sjedalice. onda bar znaš da je moraš posebno kupit, jer ovako i nema neke koristi od nje :/

a ima li taj dio možda posebno kupit :?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Brane, imam Neonato 0-18 kg i nema kopcu. Nijedna sto sam je pogledala u ducanu nije imala kopcu.

Mayaa, za taj dio mozda da se raspitas u ducanu gdje si kupila sjedalicu? Ali, ne vjerujem da ti Neonato to proizvodi. Svejedno, nema veze, i tako ces bebu nositi u marami ili slingu ili jednostavno na rukama, a ne voziti u kolicima. BTW, na pregledu mi je bilo simpaticno kako ste ti i TM brzo odlucili da vise ne vadite sjedalicu van.

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mayaa, za taj dio mozda da se raspitas u ducanu gdje si kupila sjedalicu? Ali, ne vjerujem da ti Neonato to proizvodi. Svejedno, nema veze, i tako ces bebu nositi u marami ili slingu ili jednostavno na rukama, a ne voziti u kolicima. BTW, na pregledu mi je bilo simpaticno kako ste ti i TM brzo odlucili da vise ne vadite sjedalicu van.
    pa ne toliko zbog kompliciranog postavljanja nego više jer prosto ne znam šta bi s tom sjedalicom na kolicima obzirom da već imaju košaru šta mi izgleda slično.
    ovako teoretski mi izgleda da su mi kolica općenito promašaj jer u centru di živim svaki dan gledam mame di se bore kolicima protiv auta parkiranih jedno na drugo
    nataša... koja bi ti mogla bit
    zapamtila sam samo ančicu jer ste je cilo vrime dozivali po imenu

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ona sa sesirom

Mayaa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ahaaa, šeširić

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Neonato Energy

Citiraj brane prvotno napisa
    http://www.ibaza.ru/pics/2298774.jpg

hitno mi treba, ima li ova sjedalica crvenu kopču ili ne???
    javila mi se jedna mama da je nikako ne može učvrstiti koliko god se trudili a kopče nemaju???

koliko se sjećam s pregleda imali smo još jednu Neonato koja nije imala kopču
    na netu ne mogu nigdje nać ima li uopće ova sjedalica kopču???
    Nema kopcu, upravo sam razgovarala s Neonato. Njihov odgovor je da sjedalica zadovoljava uvjete sigurnosti (R44/03) takva kakva je i da ne treba kopcu te da to sto se cini klimava ne utjece na njenu sigurnost pri sudaru. Takoder, ne preporucuje se koristenje kopce nabavljene "sa strane" jer sjedalica nije testirana s njom u upotrebi (pa se ne moze znati je li ce kopca imati pozitivan ili negativan utjecaj na njenu sigurnost).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •