Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Upomoć, Tobi se rastavio?!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Upomoć, Tobi se rastavio?!

U 12 mj smo kupili MC Tobi, lijepo se vozili na more i s mora itd, i danas imam sta vidjeti: crno plastično postolje, koje lezi na sicu se lijepo rastavilo "po savu" da tako kazem. Na dva mjesta, na svakom u duzini kojih 7-8 cm lijepo se horizontalno otvorilo, jednostavno se plastika rastvorila tamo gdje je spojeno, i sad je otvor od kojih 2 mm! Ponasamo se s njim totalno normalno, cak ga ni ne premjestamo previse, ucvrscujemo ga po Vasim uputstvima sa pregleda, mm se uvali koljenom unutra i zategne, da li je to moguce da se nije smjelo raditi?? Da odemo u TL Zitnjak gdje smo ga i kupili reklamirati? Sta mislite kakve su nam sanse da uvaze reklamaciju? Da im ne priznamo kako smo ga ucvrscivali? Ali vi ste ga na pregledu jos "brutalnije" od nas ucvsrtile!Imamo ga tek 9 mjeseci, cure, upomoć!

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

reklamirati obavezno. pa kako bi prezivio sudar ako ne moze ni montazu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

idemo odma sutra. Ne trebam vam reci koliko sam zalosna i razocarana, Tobi je bio nasa sreca, vrhunska montaza i sta je najvaznije vrhunska sigurnost..i sad ovako I jos jedno pitanje, zasto ih mi zovemo Tobi kad nigdje na njima ne pise tobi?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Ružica prvotno napisa
    I jos jedno pitanje, zasto ih mi zovemo Tobi kad nigdje na njima ne pise tobi?
    :?
    meni piše, desno od kopče između nogu

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

i kod mene ,ispod bebine lijeve noge

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

odose njih dvojica u jaslice pa mm na posel. cim zavrsi jutarnji brifing juri gledat jel pise. Je moguce da sam takva corava nemajka? :? Bumo vidli, drz'te fige da jesam, da pise.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

i kod nas piše!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Jasno, i kod nas pise! ( Nemajka se pokrila prek usiju i suti)
    Uglavnom u subotu u TL-u: zamijenili rastavljenog Tobija bez ikakvih problema, dapace, zajedno sa mnom padali u nesvijest od cuda kako se to moglo dogoditi, slati ce fotografije u MC. I cujte i pocujte, ponosni vlasnici tTobija: Vec na blagajni smo gospodja Zeljka, voditeljica odjela AS i ja ustanovile da je spoj na postolju NOVOG Tobija tako mekan da ga mozemo prstima malo stisnuti odnosno, pri pustanju se malo rastvara. Znaci, dogoditi ce se to prije ili kasnije, i slozile smo se: vidimo se na ponovnoj reklamaciji!! Dotada cu se ipak odluciti za neku drugu AS, osim ako neka od vas ne sazna in the meantime da to ne utjece na sigurnost, sto je ipak malo vjerojatno. Sad, da li je mozda stvar bas na toj seriji, boja se zove circuit, to je sivo crveno crna sa zutim, prekrasna, ili samo ja imam peh? Ako neko ide u TL, please probajte na izlozenom Tobiju malo stisnuti skupa "sav" na postolju, pa da vidimo. Ne znam, zbunjena sam, vlasnici Tobija, javite sa za razmjenu iskustava.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ajme, i mi imamo tu boju... ali nije mi jasno gdje je točno taj spoj. Idem se baciti u pregled. Ali mi je nismo kupili u TL.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ruzica, najbolje bi bilo da se tvojim pitanjem o sigurnosti obratis direktno MCu, putem e-maila je najefikasnije.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ok, Anci, idem im pisati. Paulita, postolje od sjedalice. Krenes prstom od sjedista auta vertikalno po crnom plasticnom postolju i nakon cca 2-3 cm (ili malo manje, nemrem sad mjerit) nailazis na horizontalni spoj donjeg dijela postolja sa gornjim, kuzis? Znaci horizontalna crta koja ide sve ukrug okolo po obodu postolja, paralelno sa sjedistem. Kod mene to nije tanka crta ko da je neko s olovkom nacrtao, nego debela cca 1 mm, odnosno postolje je malo rastvoreno i izmedju plastike se nazire neka tanka spuzvica, , rastvoreno ljepilo, kaj vec. jednostavno-malo rastvorena plastika. A vremenom se jako rastvorila, na cca 3-4 mm tak da lijepo vidis unutra supljinu postolja, katastrofa.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I da, samo mala ispravka netocnog navoda, nismo ga kupili u 12 mj.( to je bilo bebe cnofort creatis, jos je Mak bilo mala beba), nego smo ga kupili konkretno 16.5, medju prvima koji su opce dosli u TL

JBT avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nadam se da se u ovom slučaju ne radi o cijeloj seriji AS sa tvorničkom greškom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ružice javi šta su ti odgovorili. Kod mene je ista stvar, malo se razdvaja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ancice, imas neki mail za pisati MC-u? Na njihovom webu nema nis, samo sam probala u dorel, ali se mail vratio. Napisala sam potanko na engleskom, imas mozda mail tam u Helmondu gdje ste bile?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ančice, nemoj Ružici na pp, stavi ovdje. I ja bih ih nešto pitala oko presvlake za Priori.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pokusat cu nac.

mendula, si pitala vec Magmu ili Mediu?

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pitala sam u našem (pulskom) TL i rekli su mi da se može naručiti samo ljetna presvlaka. U TLovom katalogu uopće nema ponude originalnih presvlaka. Pa sam htjela naručiti direktno od proizvođača, kad već oni u uputama pišu da se može dobiti originalka.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Malo bolje sam pregledala taj spoj. Ipak mi se čini da je u redu. Djeluje mi da je to spoj dva komada plastike koji nije zavaren, pa mora biti malkice elastičan.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da si bar u pravu Paulita, i ja se nadam da je ovo samo bila bad luck, da ce na novom tobiju spoj potrajati. Sad samo da Anci nadje mail adresu, pa da vidimo sto imaju za reci gospoda u MC.

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mendula, probaj nazvati mediu, oni su glavni uvoznik. a ja javim kad dobijem kontakt mejl za maxi-cosi (nekad je bio na sajtu, tako smo i dosli u kontakt s njima).

Media Commerce d.o.o.
    CMP Savica Šanci
    Majstorska 5
    10000 Zagreb
    Tel. 00385 1 2406-500
    Tel. 00385 1 2406-501

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Poslala pismo na mail u nl, u dorel, hvala Ancice, valjda ce odgovoriti

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ja od mog kontakta dobila info da unutar njihove kompanije nemaju kontakt broj za potrosace vec da sva pitanja trebaju ici preko ducana i distributora koji bi trebali imati odgovore na sva pitanja.

Nekad su ga imali, sada ga vise nemaju. Moram nadodati da sam time jako razocarana i da sam razocaranje iznijela kroz prepisku s kontaktom u MC.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

je, zalosno, a opet ih i u neku ruku razumijem, pa ko bi poodgovaral na ta sva nasa silna pitanja! Uglavnom, poslala sam mail na neku adresu clinetbenelux bla bla, jos nisu odgovorili, mozda ni nece...neka u TL-u ce mi reci odgovor, oni ce im sigurno pisati...a ja dotad mogu samo grist nokte i nadat se najboljem...uf

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •