Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 90

Tema: opet fuš u Petrovoj

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno opet fuš u Petrovoj

Evo da se i ja malo opet javim. Na žalost ne lijepim vijestima, ali kad sam čula za ovo tako sam se raspalila......
    Prije nekog vremena sam pisala o svom iskustvu nakon carskog ( kiretaža ).... Bio je i prilog na RTL-u o tome...
    No da sad ne dužim... danas sam saznala da mi je kumina sestrična isto tako prošla. Prenjela je bebu preko 2 tjedna, rekli su joj da je velika i da će najvjerojatnije carski. Danima je čekala dok nije dočekala vlastite trudove. Rodila je ogromnu bebu prirodnim putem prošli tjedan.
    Danas je dobila visoku temperaturu i na svu sreću odmah su je prebacili u bolnicu. Dijagnoza kao i kod mene - nađeno nešto "materijala" i naravno odmah kiretaža.
    Kaže, na svu sreću je čula moju priču i odmah odjurila u bolnicu jer ni ona nije tip koji odmah juri k doktoru
    Danas je bila na kiretaži i još ništa neznamo....
    Šta je u čitavoj takvoj situaciji još gore je način na koji se doktori nakon takvog "fuša" ponašaju prema pacijenticama. Maltene kao da smo si same krive i ono u stilu "pih, ni prva ni zadnja". Kao da smo stoka. Ma niti se prema životinjama tako ne ponašaju!

S druge strane imam još jednu frendicu koja je trudna u 32. tjednu. Kako su joj pri porodu ( njenom ) iščašili kuk tako da je morala na operaciju, ortoped koji ju je tada operirao je naglasio da će jednog dana kada će ona rađati morati na carski.
    Bila je kod ortopeda na pregledu. Ortoped joj je potvrdio da je slučaj za carski i dao dokumentaciju sa preporukom carskog reza.
    Jučer je bila u Petrovoj.
    Reakcija kao i uvijek... doktori najpametniji, pacijent nema šta reći.
    Cura se naravno uspaničarila( mislim, radi se ipak o njenom i bebinom životu) i pitala i zapitkivala ginekologa koji joj je samo hladnokrvno odgovorio da po njemu nema potrebe radit carski ali neka se ohladi jer mora roditi tek za 2 mjeseca pa da nema smisla sad paničariti.

Bez komentara sam ostala..........

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bešćutno i sramotno

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A zakaj ova zadnja frendica ne ode u neku drugu bolnicu?

A za sve ostalo

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    A zakaj ova zadnja frendica ne ode u neku drugu bolnicu?

A za sve ostalo
    ja je nagovaram da ode u drugu bolnicu
    kaj je najbolje taj ortoped ju je slao u petrovu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

uzas!! pa zar nema pravo na temelju te dokumentacije zahtjevati carski?! i to zbog njihove greske je i doslo do toga!!

Romana avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

užas

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Lora, moja je prijateljica s istom dijagnozom kuka i bebom na zadak imala već dogovoren carski. Plodna joj je voda iscurila tijekom vikenda, kad je dr. koji joj je vodio trudnoću bio nedostupan. Kad je došla (u istu bolnicu) rekli su joj da nema razloga da ne rodi vaginalno. Pa je jedno 6 sati provela strepeći na ctg-u, a onda je ipak odlučeno da ide na carski...

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i da, njoj je isto preporučena Petrova radi kuka...
    preporuka prijateljici da ode u neku drugu bolnicu, bar da joj bude lakše. Iako ja nemam osobno dobro iskustvo poroda na SD, tamo zbilja ima normalnih liječnika...

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

da,u petrovoj se rijetko naidje na nekog pristojnog..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja imam dobra iskustva iz Petrove (2 poroda), a moja frendica je u Vinogradskoj rodila na carski i nakon 6 tj. završila na kiretaži jer joj je ostao komad posteljice.
    Nakon carskog!!! :shock:
    Greške se, nažalost, (neoprostivo) događaju u svim rodilištima, to je čista lutrija!

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj elie prvotno napisa
    Lora, moja je prijateljica s istom dijagnozom kuka i bebom na zadak imala već dogovoren carski. Plodna joj je voda iscurila tijekom vikenda, kad je dr. koji joj je vodio trudnoću bio nedostupan. Kad je došla (u istu bolnicu) rekli su joj da nema razloga da ne rodi vaginalno. Pa je jedno 6 sati provela strepeći na ctg-u, a onda je ipak odlučeno da ide na carski...
    Katastrofa! Mogu misliti o kojem se ginekologu radi!
    Sramota!
    Ja mislim da je njihova finta - ajmo ih pustiti da se muče, možda u toj silnog muci ponude lovu za carski. Urgiraju tek kad je stvarno zadnji čas, a na žalost, nekad ni tada.

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj mama sanja prvotno napisa
    Ja imam dobra iskustva iz Petrove (2 poroda), a moja frendica je u Vinogradskoj rodila na carski i nakon 6 tj. završila na kiretaži jer joj je ostao komad posteljice.
    Nakon carskog!!! :shock:
    Greške se, nažalost, (neoprostivo) događaju u svim rodilištima, to je čista lutrija!
    Evo - moja priča - 1. cijela trudnoća vođena u Petrovoj i porod također tamo - SAVRŠENO ( u toj bolnici jedino protiv Starčevića nemam ništa negativno za reći )!!!

Na drugom porodu su me sredili - kiretaža tjedan dana nakon poroda isto carskim rezom. Onda sam ležala na odjelu tjedan dana i 7. dan opet kiretaža jer im je OPET ostalo "materijala".

Znam ja da i u drugim bolnicama ima fuševa i da u Petrovoj najvjerovatnije ima češće fuševa nego drugdje baš zato što je bolnica specijalizirana za razne komplikacije i bolesti u trudnoći pa tamo ima i puno više rodilja. Ma bez obzira u kojoj bolnici se događale takve stvari, žalosno je i kako ti pišeš neoprostivo da se događaju.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Iako je kod nas sve moguće, svejedno bi preporuka jednog specijaliste trebala biti dovoljna!

Ja sam operirala kralježnicu i imam 13 implantata u diskovima
    i nije bilo govora ni pregovora sa ginekologom.
    Iako sam htjela prvi puta prirodno, no u Petrovoj za to nisu
    htjeli ni čuti kad su vidjeli mišljenje ortopeda,
    a pogotovo jer je prvo dijete na uzv procijenjeno kao velika beba.
    Rodio se sa 4310 gr i 59 cm!
    Niti su mi htjeli dati samo spinalnu anesteziju.

Sa šmizlom sam isto imala carski i nisam se niti trudila za prirodno jer znam da mi ne bi dali, isto Petrova.

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj anne prvotno napisa
    Iako je kod nas sve moguće, svejedno bi preporuka jednog specijaliste trebala biti dovoljna!

Ja sam operirala kralježnicu i imam 13 implantata u diskovima
    i nije bilo govora ni pregovora sa ginekologom.
    Iako sam htjela prvi puta prirodno, no u Petrovoj za to nisu
    htjeli ni čuti kad su vidjeli mišljenje ortopeda,
    a pogotovo jer je prvo dijete na uzv procijenjeno kao velika beba.
    Rodio se sa 4310 gr i 59 cm!
    Niti su mi htjeli dati samo spinalnu anesteziju.

Sa šmizlom sam isto imala carski i nisam se niti trudila za prirodno jer znam da mi ne bi dali, isto Petrova.
    hvala bogu, ima ih i odgovornih doktora

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Isuse, U Ž A S!!

mali karlo avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Katastrofa kakvih ljudi ima u našem zdravstvu, užas. Zanima me samo kako bi ti isti reagirali da se netko tako ophodi prema nekom članu njegove obitelji.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

uglavnom užas... ali nije kriva petrova kao petrova... ja sam rodila ondje 2 puta i imam super iskustva i sa doktorima i sestrama i babicama (osim sa starčevićem)

i kao što je već netko rekao... to je bolnica koja dnevno ima najviše poroda i naravno da će biti više komplikacija nego npr na sd ili merkuru... a doktora fušera ima svugdje... stoga nemojmo osuđivati cijelu ustanovu već pojedince

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mene je moj ginekolog poslao za prvi porod u Vinogradsku. Carski prošao super.
    2.5 god. kasnije pune novine užasa u Petrovoj, ja opet u Vinogradskoj. Ovaj put vaginalni porod i opet sve 5.
    Petrova je državni centar za problematične trudnoće i ja sam stekla dojam da, ako imate zdravu trudnoću, da će vas odraditi bez previše truda i pažnje. Jako sam puno priča čula o Petrovoj i nisam htjela tamo ići. (A živim 500m od Petrove)

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moja frendica je u petrovoj rodila na podu u čekaonici dok je vani padao snijeg a prozori bili širom otvoreni,jer nitko nije vjerovao da će se tako brzo otvoriti jer je bila prvorotkinja i nisu je htjeli primiti a ona je bila mlada i sama i splašena i nije znala kaj bi sa sobom,pa je tam čekala da joj se smiluju i na kraju se i porodila..beba zaradila hripavac,ostala 3 mjeseca na aparatima,mama sepsu.

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj lasica prvotno napisa
    moja frendica je u petrovoj rodila na podu u čekaonici dok je vani padao snijeg a prozori bili širom otvoreni,jer nitko nije vjerovao da će se tako brzo otvoriti jer je bila prvorotkinja i nisu je htjeli primiti a ona je bila mlada i sama i splašena i nije znala kaj bi sa sobom,pa je tam čekala da joj se smiluju i na kraju se i porodila..beba zaradila hripavac,ostala 3 mjeseca na aparatima,mama sepsu.

jako žalosno
    i za to 100% NITKO nije odgovarao

JA BIH ODHMAH IŠLA U TUŽBU, SAMO DA MI SE NETKO PRIDRUŽI!!!!
    MENE JOŠ NIJE PROŠAO BIJES, POGOTOVO KAD SVAKO MALO ČUJEM TAKVE PRIČE!!!!!

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

da,nije nitko odgovarao.cura je imala jedva 18 godina,muž ju je zlostavljao i bio narkoman,poslije su se i rastali,starci je nisu podržavali i tak...prioriteti su bili drugačiji zbog te situacije. e da,mala ti ima kronične nekakve probleme sa plućima,bronhima itd zbog toga.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

e da se i ja malo ukljucim
    susjeda mi radi u petrovoj i kaze da doktori svojim zenama nedaju da tamo rode
    jer najvise gresaka se desava tamo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja_mama

S ovime se nebi složila jer osobnom znam da je npr. prof.Šimunić smjestio svoju kćer u bolnicu da bude pod nadzorom i tamo je i rodila.
    A i druga žena mu je rodila u Petrovoj.

mlukacin
    to je bolnica koja dnevno ima najviše poroda i naravno da će biti više komplikacija nego npr na sd ili merkuru... a doktora fušera ima svugdje... stoga nemojmo osuđivati cijelu ustanovu već pojedince
    Ovo potpisujem!

bfamily avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj ja_mama prvotno napisa
    ovo dovoljno govori o svemu.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sta ste sve napale na tu petrovu pa petrovovoj se rodi 70%sve rodene djece u zagrebu i okolici i naravno da je najvise onda crnih vijesti iz petrove a to da doktori nedaju svojim zenama da radaju tamo to nije istina cak i sestre i babice i doktorice koje rade tamo i radaju tamo informacije iz prve ruke

ako ocekujes da ce te gladiti perom po guzici i nositi ti pticijeg mljeka onda idi u privatno rodiliste i plati za to po vazecem cjeniku i ne zaboravite da su i oni sto rade tamo samo ljudi i imaju svojih boljih i losijih dana

i ne ne pravdam nikoga i ne branim ali mislim po vama ispada da se u petrovoj nije ni jedna zena porodila normalno ni djete da je vidlo mamu do izlaska kad su joj ga dobacili kroz prozor (karikiram da se nebi toga uhvatile)
    ja znam isto tako masu crnjak prica sa sv duha , vinogradske i merkura
    i sa prislilnim porodima , nepotrebnim carskim zaostalim posteljicama

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisam rodila u Pertovoj mada sam imala vezu tamo.
    Zato jer mi je dr.rakao da im je uvijek gužva, vode najkompilciranije
    trudnoće iz cijele hr., ali kak mi je prijetio prijevremeni porod i bila mi je
    glavna neonatalna skrb, preporučio mi je SD ili Petrovu. Naravno na SD je bila gužva i vidla sam sve i svašta jer sam provela 18 sati u predrađaoni nakon poroda jer na babinjačama nisu imali mjesta. I dolazi sestra i viče na ostale rodilje da kaj zapomažu nek se na mene ugledaju da kak ja mirno ležim.... a uopće nije škužila da ja već odavno rodila i još se čudila da kak imam tak mali trbuh. E onda me je čula .

Imam frendica koju tamo rodile i bile jako zadovoljne.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mama sanja prvotno napisa
    ... a moja frendica je u Vinogradskoj rodila na carski i nakon 6 tj. završila na kiretaži jer joj je ostao komad posteljice.
    Nakon carskog!!! ...:shock:
    I onda im je OPET :shock: :shock: :shock: ostalo, pa ponovo na kiretažu!!! Nije Petrova jedina koja fuša, bilo bi zanimljivo vidjeti postotak fuševa od ukupnog broja poroda u svakoj od bolnica, onda bismo realno mogli sagledati gdje ih ima najviše.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mama sanja apsolutno se slažem sa tvojim zadnjim postom.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u smislu informiranja i podizanja nivoa skrbi bilo bi stvarno dobro da bolnice, ako već nemaju, krenu prikupljati podatke za statistiku.
    ali onako detaljno.
    da se zna i koji im je postotak carskog reza, koliki vaginalnog poroda; koliko je od toga inducirano, s lijekovima , epiziotomijom, koliko bez; koliki je broj ovakvih "zaostalih posteljica" i drugih raznih komplikacija;kolika smrtnost majki, tj. novorođenčadi s obzirom na način poroda, tjedne, trudnoću; koliki postotak dojenja u prvih pola sata, koliki pri izlasku iz bolnice itd...

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mama Juanita, upravo tako kao što kažeš, možda bi se onda nešto pokrenulo za dobrobit nerođene i tek rođene dječice i njihovih mama.

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    u smislu informiranja i podizanja nivoa skrbi bilo bi stvarno dobro da bolnice, ako već nemaju, krenu prikupljati podatke za statistiku.
    ali onako detaljno.
    da se zna i koji im je postotak carskog reza, koliki vaginalnog poroda; koliko je od toga inducirano, s lijekovima , epiziotomijom, koliko bez; koliki je broj ovakvih "zaostalih posteljica" i drugih raznih komplikacija;kolika smrtnost majki, tj. novorođenčadi s obzirom na način poroda, tjedne, trudnoću; koliki postotak dojenja u prvih pola sata, koliki pri izlasku iz bolnice itd...
    Prikupljaju, većčinu nabrojenog sam čula na 1. satu tečaja za trudnice u Petrvoj, i to je statistika nekih podataka sezala čini mi se od 1985. godine, nisam 100% sigurna.

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ella prvotno napisa
    sta ste sve napale na tu petrovu pa petrovovoj se rodi 70%sve rodene djece u zagrebu i okolici i naravno da je najvise onda crnih vijesti iz petrove a to da doktori nedaju svojim zenama da radaju tamo to nije istina cak i sestre i babice i doktorice koje rade tamo i radaju tamo informacije iz prve ruke

ako ocekujes da ce te gladiti perom po guzici i nositi ti pticijeg mljeka onda idi u privatno rodiliste i plati za to po vazecem cjeniku i ne zaboravite da su i oni sto rade tamo samo ljudi i imaju svojih boljih i losijih dana

i ne ne pravdam nikoga i ne branim ali mislim po vama ispada da se u petrovoj nije ni jedna zena porodila normalno ni djete da je vidlo mamu do izlaska kad su joj ga dobacili kroz prozor (karikiram da se nebi toga uhvatile)
    ja znam isto tako masu crnjak prica sa sv duha , vinogradske i merkura
    i sa prislilnim porodima , nepotrebnim carskim zaostalim posteljicama
    draga ella, ako sam rodila u petrovoj, neću napadati sv.duh isto kako neću napadati vinogradsku ako sam rodila na merkuru kao prvo
    kao drugo vidla bi ja tebe kako bi tebi bilo da su ti se izdogađale neke stvari kako su su izdogađale meni i drugim curama i pitam se da li bi i onda imala komentare poput onoga sa mahanjem s perom po guzici
    mislim, komentari su ti

zlatokosa avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

lora163, slažem se s tobom!!!!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ella, nije istina da se u Petrovoj rodi 70% djece u Zagrebu. Uzmi malo Jutarnji list pod rubrikom rođeni, pa prebroji djecu rođenu u Petrovoj i SD, vidjeti ćeš da je broj isti. Samo što SD ima 3 boksa, a Petrova 14. O fuševima u Petrovoj se raspredaju priče koje već poprimaju razmjere urbane legende. Najbolja frendica koja je doktorica kad sam bila trudna, znajući da po mjestu stanovanja pripadam Petrovoj mi je rekla slijedeće: "Upoznala sam ih kao studentica, kao kolegica i kao pacijentica. To je kuća zla, kloni ih se." Na kraju rodila na SD - ništa spektakularno, ali opet čim je neka frka svi se strče - vidiš da je ljudima stalo. A fora na odjelu babinjača: ležim u sobi sa tri cure, ja sa područja Petrove kao i ostale dvije, onda došle dvije nove cure u našu sobu nakon što su ove dvije otišle - obje sa područja Petrove. Ljudi izbjegavaju tu bolnicu u širokom luku, kao da je kužna - ella, nije to bez razloga. Svatko zna barem po 3-4 priče fuša iz Petrove. I sada vidim po novinama da žicaju lovu za obnovu ginekologije - nisam mogla vjerovati svojim očima, jer to oni mene zajeb..... Može, ali tek kad svim spodobama koje tamo rade daju otkaz i zaposle normalne ljude. Do tada, curke, niti jedno rodilište kod nas ne valja, bilo bi najbolje kad bi ljudi imali love i mogli si priuštiti privatno - da se prema njima ponašaju kao prema ljudskim bićima, a ne kao prema nečemu što moraju obaviti da bi maknuli sa dnevnog reda.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj mamma Juanita prvotno napisa
    ali onako detaljno.
    ne vode, ali im je zato jako bitno u rodilištima voditi statistiku na kojem položaju/radnom mjestu je muž, koje nacionalnosti, koje stručne spreme je rodilja i na kojem radnom mjestu, i ne sjećam se koje više nebuloze.
    Svojevremeno sam radi toga kontaktirala Agenciju za zaštitu osobnih podataka, htjela sam prepisati odgovor jednom na forum, a po meni bi se i oko toga trebala povesti neka akcija. Mislim kaj je bitno je li ti muž direktor ili kemičar , ali nije bitno koliko imaju carskih, koliko tužbi, koliko epiziotomija itd.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

nek mi netko zaveže usta jer ću pooooooooooooooludiiittttttttt na ovakve priće

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

?!..
    ma da,sto posto..

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj jenny prvotno napisa
    ?!..
    ma da,sto posto..
    ja dam glavu na panj da je to točno!

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

čitala sam grozne priče iz petrove na doktori.net :shock:

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u toj bolnici jedino protiv Starčevića nemam ništa negativno za reći )!!!
    evo slucajno ja imam, frisko od neki dan..
    tako mi je sredio frendicu da je to strasno. vaginalno ju je poradjao od 01, u noci do pol 21 iduci dan, ona spucala unutra vani da dva dana hodat nije mogla, rodila s 35 tj, dijete je jako lose, jer je bilo predugo bez vode , u inkubatoru kriticno trudnoca bila savrsena i beba je velika 24oo i sve 5 no sfusao je porod tj silio vaginalni , a sto im je specijalnost

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa
    ...silio vaginalni , a sto im je specijalnost
    Iz pouzdanih izvora znam da tako rade jer im je ravnatelj tako naložio. Prije par godina žena koja tamo radi (medicinsko osoblje) se mučila jer im nije dozvolio da joj naprave carski, iako su se svi (osim njega ) složili da treba. Čekali su dok nije otišao doma i onda napravili carski, srećom još na vrijeme.
    Ali i dalje tvrdim da u svim bolnicama podjednako fušaju i ne znam bih li zbog toga bila ili .

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo ja friško iz Petrove. Nikad više!! Silili su vaginalni, a beba 4600! Rađala sam 15 h iako sam došla 6cm otvorena. Posljedice: nisam se mogla doslovce podići iz kreveta 3 dana što od epiz.,što od izgubljene krvi tokom kiretaže zaostale posteljice. Popucala sam koliko sam duga i široka, izvana i iznutra. Nisu mi dali transfuziju krvi makar sam se rušila i nisam mogla stajati na nogama tjedan dana. Dali su mi samo par infuzija idući dan jer sam dehidrirala na porodu. Mjehur mi je bio nagnječen i nisam mogla mokriti, 2 tjedna sam imala kateter. I sad, mjesec dana od poroda, jedva mokrim - moram se natezati ko da obavljam veliku nuždu i pun mjehur skoro pa i ne osjećam.
    Ginekolozima i babicama u P. jedno veliko Da mi nije bilo MM na porodu, razapeli bi me. On mi je bio podrška u odbijanju raznoraznih intervencija (drip..). Sestre na babinjačama su mila majka naspram ovih u rodilištu, makar ima i tu kukolja.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

joj Ivana
    A da se obratiš svom ginekologu radi tih problema, nekako mi se ne čini normalno da još uvijek ne možeš lagano mokriti, a i da se sve to zapiše i evidentira, za slučaj da se jednoga dana odlučiš za ... ne znam, pisanje pritužbe.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

http://www.doktori.net/gradovi/en/pe...ineCrnicki.htm

tu je link izvještaja jedne strankinje kako je doživjela Petrovu

a kad još čitam gore stvari

ivana b avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tinna, bila sam kod dr.opće prakse da vidimo jel problem u urinu al bakterija nema. Sad sam se naručila kod gin.pa ćemo viditi.
    Inače moj stari mi je čak bio ugovorio neku vezu u P.al ja, buntovna po prirodi, nisam je htjela iskoristiti jer je taj gin.jedan od stare garde i sigurno bi me samo dekoncentrirao na porodu i inzistirao na onim uobičajenim rutinskim stvarima. Kad sam rodila i kad je vidio kako sam prošla samo mi je rekao "lijepo sam ti rekao da me zoveš".Barem me zadržao 10 dana na babinjačama dok se ne oporavim,i posjećivao svaki dan, dok mi je dr.B u viziti potpisao izlazak već nakon 4-5 dana po njegovom, to je sve normalno,puno rodilja su anemične ili imaju problema s mjehurom ..
    Radi tog svog dr. neću ih tužiti, čovjek je ipak pokazao nešto ljudskosti

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

katastrofa

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Na žalost o Petrovoj mogu reći sve najgore. Takav nemar i nekjudskost...
    To što sam doživjela :cry
    Preživjela jesam , spašena u zadnji tren ali ne njihovom zaslugom.
    Kad će se to promijeniti?
    Ne treba mene niko maziti , već kada će početi raditi profesionalno tj. da znaju što rade(ako ne znaju neka se maknu , doći će drugi koji žele kvalitetno raditi) i da shvate da je pacijent ljudsko biće .
    Najsretnija bi bila da ovo nisam morala napisati.
    pozdrav

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure moje, nemojte se ljutiti - ali bit cu bezobrazna: PO KOJI KU::: IDETE U PETROVU?!?!?!?!?!?
    Ima u Zagrebu i drugih bolnica - u Vinogradskoj se navodno bolje odnose prema zenama, a osim toga tu su Varazdin (kojeg od srca preporucam) i Rijeka.
    Zene su uglavnom same krive sto se lijecnici tako odnose prema nama. Meni bi neke stvari samo jednom mogao reci (kao sto se to jednom i dogodilo), ali od tog trenutka ne odgovaram za svoje postupke.
    Zauzmimo se vec jednom za sebe, svoje zdravlje i jos nerodene bebe!! Potrebno se sto vise educirati, citati sve moguce dostupne materijale. Pa zivimo u 21. stoljecu, a moja prijateljica mi kaze da ona nema sta citati i vjeruje doktorima u Petrovoj, ni manje ni vise.
    Jasno mi je da su oni godinama studirali i stazirali i educirali se - ali nisam ih ja na to tjerala i zahtjevam da se prema meni kao pacijentu ili prema trudnici odnose kao prema covjeku, a ne kao prema skotnoj kravi.
    Znam da sve ovo grubo zvuci ali, kao i u vecini slucajeva, istina boli.
    A na nama samima je da se izborimo za bolji status i bolje odnose.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •