Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: kakvu stolicu za skolarce?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno kakvu stolicu za skolarce?

imate doma?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stolac s cetiri noge bez naslona (cca 100kn, pevec)

kupili sest takvih jer nam oni klasicni s naslonom zauzimaju puno mjesta.

necemo kupovat nista ekstra. ako joj ne bude pasalo (do sad pase, stogod radi dolje u sobi za stolom...), ima drvenu klupu u kuhinji.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo imali onu malu s naslonom na kotačima. izdržala je dobre 4 godine, a bila nam je odlična zato što se mogla podešavati po visini. sad imamo veliku kožnu (poklonjenu ), isto na podešavanje, s kotačima. da ju nismo dobili, sigurno bih kupila veću s istim karakteristikama.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stolac s naslonom, onaj koji se moze sklopiti (iz razloga nedostatka prostora u stanu). kupili smo ga u lesnini, mislim da je bio cca 100 kn.
    do sada se pokazao odlican

isprobavali smo i one s kotacicima, ali se meni to cinilo jako nestabilno i pokretno , a i cula sam nekoliko iskustava da se klinci na tim stolcima samo vozikaju i okrecu za vrijeme koristenja, pa sam odustala

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

stolica na kotače ,s podesivim visinama, još iz mojih studentskih dana .

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gdje se mogu kupiti manji stolci tipa uredskih, s naslonom i kotačima, koji su ok za djecu? Treba mi da mu je min. visina što manja, do sad sam vidjela najmanje 40cm, a i dubina ne bi smjela biti velika. U Ikei sam vidjela neki koji je imao dubinu 32cm, a ovi svi uredski na koje sam ovdje naletila su dosta dublji.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj VedranaV prvotno napisa
    Gdje se mogu kupiti manji stolci tipa uredskih, s naslonom i kotačima, koji su ok za djecu?
    Mi smo dobili iz IKEE.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima i Flexa u Kiki.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ukoliko imaš laminat ili parket ispod stola za pisanje toplo preporučam da ne kupiš kotrljajuću stolicu... mene je izludilo vozanje po sobi od stola do ormara i lupanje, kočenje i prevrtanje... Iv je umislio da je alfonso pa pilotira između namještaja... ako imaš tepih ili tepison možeš kupit kotrljajuću a ako nemaš onda uzmi nešto šta čvrsto stoji na podu i ima dobar naslon

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Hvala na savjetu. Planirala sam staviti podlogu koja je baš za to ispod stolca, a odgurivanje po sobi me ne brine toliko, mislim da ćemo se uspjeti dogovoriti tako da bude ok i meni i njemu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •