Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: prof PODOBNIK

amberina

Početno prof PODOBNIK

Saznala da sam trudna drugi put. Razmišljam da odem do prof Podobnika. Ima li tko kakvih iskustava sa njim ??? Prijateljici je bio na porodu i nije zadovoljna sa njim.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nadam se da će ti netko imati javiti neka lijepa iskustva...
    Ja sam nažalost čula samo loša ...

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja imam sa njim loša iskustva, ali mojoj frendici (koja je kod njega išla privatno i puno platila) je bio super.

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prof. Podobnik je vrhunski stručnjak za ultrazvuk i patologiju trudnoće.

amberina, ako je sve u redu s tvojom trudnoćom, ako si sigurna u svoje tijelo da radi najbolje što može redovite kontrole kod socijalnog ginekologa i 3 ultrazvuka su ti više nego dovoljna.

Ako imaš nekih problema onda ga preporučujem.

Ako ti on bude pratio trudnoću ne očekuj da će ti biti i na porodu.

amberina

Početno

molila bih vas da mi ta "loša iskustva" pošaljete na pp ako može. Očekuje se teža trudnoća, jer je i prva bila.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam pohvale za praćenje trudnoće u privatnoj ambulatni, no porod ocjenjujem s minus jedan (meni je bio na porodu jer je tu noć bio dežuran).

Mali dodatak: mislim da je sada pregled s UZV-om 600kn (bio je 400 - 450 prije 3-4 godine)...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Za razliku od cura ja imam dobra iskustva s njime. Prvi put sam ga vidjela u rađaoni i prema meni je bio izuzetno korektan.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Bila sam kod njega privatno, 12. tjedan trudnoce da mi provjeri sve mjere bebe - ukoliko je nesto sumljivo, da znam dal da idem na aminocentezu (starija sam trudnica).
    Ima izvrsnu opremu, sve je detaljno izmjerio (nuhalni nabor, nosna kost, DV protok) i sve je ok :D
    Meni je to bilo veliko olaksanje i iako sam puno platila UZV pregled, mislim da vrijedi jer on ima puno iskustva i navodno je medu najboljim u Zg sto je tice UZV dijagnostike.
    Ja uskoro idem na tripl test pa opet UZV u 18. tjednu i ako sve bude uredno, necu na aminocentezu...

amberina

Početno

Točno, on je dobar dijagnostičar, ali nije dobar na porodima

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja nemam iskustva s njim, ali jednoj mojoj prijateljici je spasio zivot, pa ga zato cijenim, bez obzira na losa iskutva koja cure spominju.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam u prvoj trudnoci nekoliko zadnjih pregleda obavila kod njega privatno i on mi je bio veza za porod u merkuru.
    medjutim tada nisam znala da se prisustvo lijecinka na porodu placa, on je imao neki drugi porod, istina dosao me pregledati rekao je da je sve u redu i porodio me neki drugi tim (koji je bio katastrofalan) tako da mi je tesko reci da li sam zadovoljna s njim.
    na pregledima mi se jako svidjelo jer je bio pun optimizma i nekako mi je ulijevao sigurnost. on vrlo brzo predje na ti, i onda se onak zeza "ma kaj pa ti bus rodila ko od suba" i tak, uvijek me bodrio, to mu je dobra strana.

corina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno evo da i ja kazem par riječi

o dotičnom doktoru..... dobar je kad idete kod njega privatno, jer ga plaćate da vam se smješka.... međutim kod mene je bio specifičan slučaj, na kraju krajeva i pisala sam o tome...
    Momze obrisala ostatak posta zbog neprimjerenih rijeci i tona

elie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

strasno!!!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Beba mi je imala fetalni hidrocefalus i morala sam u Petrovu na pretrage i ležanje u 5mj. trudnoće (iz Vinkovaca ). U Petrovoj me nisu htjeli primiti iako sam imala uputnicu i jaaako lošu dijagnozu. Odlazimo na Merkur i svi su bili super! Odmah su mi sve pretrage obavili - bez čekanja, smještaj u bolnici i dr. dr.Podobnik mi je vodio trudnoću do poroda i bio je vrlo korektan. Beba se rodila s nizom malformacija i on to ništa nije vidio,a trebao je ! Porod - super,po njegovom nalogu nisu mi smjeli bušit vodenjak, dati drip i rodila sam prirodno u čudesnih 45 min od prvog truda! Ne znam što da sada o njemu mislim. Imam super iskustvo,ali i muči me što ni jedan deformitet nije uočio ! Bebu su prebacili na Rebro,najjači su za srčane greške- opet zahvala dr. Podobniku! Meni je besplatno otvorio apartman, kako nebi ležala sa majkama zdrave djece dok mojoj bebi živt visi o koncu ... Ne znam što da o njemu mislim !

corina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno moje isprike................

u svezi mog komentara

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno RE:

Citiraj amberina prvotno napisa
    Točno, on je dobar dijagnostičar, ali nije dobar na porodima
    Mislim da je jedan od vrhunskih strucnjaka za UZV i dr. Kos, radi u polikilinici Vili. Samo, on ne moze biti na porodu

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imaš pp s onim što te zanima.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ima danas u novinama da prof Podobnik više navodno nije šef rodilišta u Merkuru. Jel ima tko nove info tko je sada šef i zašto on više nije? :?(tamo se spominje da nije zato što trudnice leže na hodnicima,ali mi je to malo glup razlog :? )

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dok sam ležala na Merkuru upoznala sam curu koja kod njega privatno vodi trudnoću.
    U dva tjedna koliko je bila tamo nijednom je nije došao vidjeti :shock:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tresnjica prvotno napisa
    Ima danas u novinama da prof Podobnik više navodno nije šef rodilišta u Merkuru. Jel ima tko nove info tko je sada šef i zašto on više nije? :?(tamo se spominje da nije zato što trudnice leže na hodnicima,ali mi je to malo glup razlog :? )
    sukob interesa

previše radi u privatnoj mabulanti i jedan je od investitora (iako sam ja mislila da je jedini) u privatno rodilište ...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

on je trebao poroditi tetu od MM. trebala je na carski (zbog mnogo čega), i bio je dogovoren...na kraju se doktor, koji je cijelu trudnoću pričao lijepe priče, nije ni pojavio na porodu (a bilo je u terminu), i nije rodila carski nego prirodno - užasno težak porod, ipak na kraju uspješan, ali curica je imala poteškoća prvih godinu dana upravo zbog prisilnog vaginalnog poroda (a trebala je na cr). tako da kad sam krenula na merkur, njen mi je savjet bio "što dalje od njega!"!
    koliko čujem od drugih ljudi, radi i u nekoj privatnoj klinici na trešnjevci, ali nemoj me držati za riječ...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam jedna od onih koje su trenutno kod dr. Podobnika baš zbog toga jer sam čula da je odličan doktor. Imala sam 3 spontana od kojih je zadnji bio za vrijeme kad sam prešla kod njega odnosno uspjela sam ostvariti trudnoću ciljano dok ne on vodio, međutim, završila je pobačajem. Nakon toga, doktor me uputio na niz pretraga koje sam nedavno i sve obavila. Kada sam došla kod njega ( a tamo se stvarno dugo čeka bez obzira što se dosta plaća - za zdravlje mislim da ćemo se svi rastegnuti u vezi novaca ) pogledao je hrpu nalaza u roku od 3 minute i vrlo brzo zaključio na temelju nalaza HLA tipizacije da je moj uzrok pobacivanja imunološki ( ja i suprug se poklapamo u DQ lokusu ) međutim sada vidim da tema u vezi imunologije nije crno bijela već tu ima mnogo toga, a naši doktori baš i nisu prvaci u vezi takvih dijagnoza. Živi primjer toga je naša forumašica Tigy kojoj od srca želim brzi završetak bitke.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam privatni pacijent doktora Podobnika. Vođenje trudnoće se skupo plaća - sada 600 kn s računom, prije 500 bez računa.. ali je zato svaki tretman vrhunski. On potupnu skoncentriran na tebe. Kratki nježni vaginalni, detaljni UZV svaki puta. Nakon toga (i nakon oblačenja) još jedamput detaljno objašnjavanje svega i vrijeme za pitanja. Sve uz smješak i optimistično. Kako sam ja imala problema s pco prije prve trudnoće, sva njegova dijagnostika i tretmani su bili skroz na mjestu - što je na kraju i rezultiralo trudnoćom, prirodno i bez problema i dodatnih lijekova ili ikakvih komplikacija. Još par frendica je išlo kod njega zbog problema oko plodnosti ili zbog prethnodnih komplikacija, komplikacija u trudnoći i sve je završavalo uvijek super.
    Drugo pitanje je Podobnikov moral i ponašanje kad mu se ne plaća.. i njegov stav o porodu.
    Pobaciti dijete zbog krivog spola, zbog bolesti.. zbog bilo čega.. mislim da njemu uopće ne bi bilo problem odraditi...
    U bolnici je činjenica da pacijenata ima puno, da su skroz različiti od totalka neobrazovanih do roda s posebnim željama prirodnog poroda, da se nema vremena ...
    Podobnik ne cijeni prirodni porod, a kako mi se čini i kada mu je koma. Meni je bio na porodu jer sam na pregled u rodilište (na termin) došla otvorena 5cm, bez trudova. Dakle, slučajno je on bio u smjeni.. On je znao da ima predavanje u 2, ja sam rodila u 1:55 - toliko o prirodnom porodu.. I iako sam bila "preko veze" kao njegov privatni pacijent - probušio mi je vodenjak bez pitanja, stavio me na drip... A opet... nije me rezao (na moje dosadno inzistiranje) i pustio me da se šećem skoro skroz do samog izgona (u biti bolje je reći pustio je da me puste da se šećem jer se on u ta 4h koliko sam bila u rađaoni pojavio samo jedamput) i pustio je muža od početka. Sam porod bar kako se meni čini doktor više statira, babica odradi sve. Poslije poroda nisam imala nikakav posebni tretman niti me obilazio. I iz iskustva drugih, mislim da treba iskoristiti (tko želi i može si priuštiti) čari njegove privatne ordinacije, ali ne nadati se da će te on kao privatnu pacijenticu poroditi (jer sigurno neće ostaviit punu ordinaciju žena i otići van svoje smjene porađati jednu) - on je prebukiran da bi to i mogao izvesti.. a očito mu to i nije isplativo. Osobno sam s njim zadovoljna, i mislim da kao doktor puno zna, i sviđa mi se humanost koju platim u njegovoj privatnoj ordinaciji.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja dobra prijateljica rodila kod njega, jako ružna iskustva. Uglavnom, potvrđujem sve što su cure gore napisale.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Jasna, zasmetalo me u tvom postu nešto:
    U bolnici je činjenica da pacijenata ima puno, da su skroz različiti od totalka neobrazovanih do roda s posebnim željama prirodnog poroda, da se nema vremena ...
    Mislim da sve žene imaju pravo na isti tretman, bez obzira na obrazovanost. Samo što treba svakoj osobi pristupiti na njoj prihvatljivoj razini. Znam i neobrazovane žene koje su si dale toliko truda i znale o trudnoći i porodu više nego većina obrazovanih žena. I čast Rodama koje imaju jednu posebnu vrstu svijesti i svoj način razmišljnja, ali iz kruga poznanika, prijatelja i rodbine, mogu nabrojati više "neobrazovanih" žena koje su inzistirale na prirodnom porodu, od onih "obrazovanih" koje su htjele da se sve završi brzo i bezbolno.
    Ima nas svakakvih.

Sorry, ali morala sam....

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja tu Jasninu rečenicu shvaćam drugačije: riječ obrazovanost tu označava količinu znanja o trudnoći i porodu, a ne školsku spremu. Dakle, upravo ovo isto što i ti naglašavaš.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imaju sve žene pravo na dobar tretman, bez obzira na status i obrazovanje, ali činjenica je da je to, pogotovo u našim uvjetima teško za očekivati od doktora da se "još i o tome" bakće. (zato i svaka čast rodama što guraju.. pa koračić po koračić do boljih uvjeta).

Iako iskreno moram priznati da sam se sama šokirala sa savjetima rodilja do sebe. Više je bilo savjeta o tome kako se robica ne smije sušiti noću ili prekrižiti nekršteno dijete nego ičeg korisnog... Mene su tretirali kao nemajku kojoj dojenje nije prirodno nego zove rodin telefon.. Iako sam isto tako najbolji savjet "ženo daj mu sisu" dobila od cigićke koja možda nema ni osnovu školu...

Činjenica je da naše doktore ne zanima stav rodilje o porodu. Njih mahom ne zanima da li neka želi prirodni porod, a neka epi i totalno bezbolni porod. Ja sam s jedne strane zavjese plakala da mi NE daju inekciju protiv bolova. Žena do me je molila za još jednu...

Tužno je da većina rodilja (neobrazovanih?!?) u biti ni ne zna što želi - kad bi nas više bilo koji znamo što želimo mislim da bi stanje ipak bilo drugačije.

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    pogledao je hrpu nalaza u roku od 3 minute i vrlo brzo zaključio na temelju nalaza HLA tipizacije da je moj uzrok pobacivanja imunološki ( ja i suprug se poklapamo u DQ lokusu )

ZO
    i MM i ja imamo preklapanje u DQ lokusu a pogledaj mi potpis ( čekamo blizance )

Moj dr.imunolog kaže da samo preklapanje ne znači nužno spontani i da sa svakim spontanim raste šansa da će sljedeća trudnoća opstati.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Draga Snješka, nemaš pojma koliko si me obradovala, hvala ti od srca što si ovo napisala, želim ti svu sreću svijeta s tvojim bebicama.
    Mogu li možda saznati kod kojeg si ginića ako si iz Zagreba i kojem imunologu si išla, da li si primala kakvu terapiju i da li si imala koje negativno iskustvo? Oprosti ako previše pitam, ne moraš odgovoriti ako ne možeš. Šaljem puno tebi i tvojim bebicama!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Doktori bi trebali biti ti koji su tu radi nas, a ne mi radi njih i obavljati svoj posao i sa moralnom odgovornošću.
    Nisu oni nešto posebno i ne treba ih se izuzimati iz svakodnevnih obrazaca ponašanja.
    Ako svi drugi rade svoj posao i pri tom poslu moraju (većinom) moraj biti u funkciji drugih, onda molim lijepo - neka rade svoj posao.
    Ako ja gradim nekom kuću, saslušat ću njegove zahtjeve i svoje ideje i stavove podrediti tome. Pri tome ću se držati struke utoliko da kuća bude stabilna, funkcionalna i sigurna, a ako netko želi 100 prozora na 10 m2, neka mu...
    Doktori bi trebali imati individualan pristup svakoj ženi, i da, same se moramo izboriti za ono što želimo. Ali mislim da u trenutku kad počinjem rađati, a naiđeš na zid, možeš biti ne znam koliko informirana i željeti jedno, bez njihovog blagoslova neće ništa biti.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kao što su cure napisale, vrhunski je stručnjak za UZV i patologiju trudnoće. Svojim načinom ulijeva sigurnost i vjeru u pozitivan ishod.
    Slučajno mi se našao i na porodu. Sve što o njegovoj prisutnosti na porodu imam reći je ... dok njega nema - porod ne boli.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    Sve što o njegovoj prisutnosti na porodu imam reći je ... dok njega nema - porod ne boli.
    Joooj, ovo moram potpisati!

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ZO prvotno napisa
    Draga Snješka, nemaš pojma koliko si me obradovala, hvala ti od srca što si ovo napisala, želim ti svu sreću svijeta s tvojim bebicama.
    Mogu li možda saznati kod kojeg si ginića ako si iz Zagreba i kojem imunologu si išla, da li si primala kakvu terapiju i da li si imala koje negativno iskustvo? Oprosti ako previše pitam, ne moraš odgovoriti ako ne možeš. Šaljem puno tebi i tvojim bebicama!
    imaš pp

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imaš pp

dicky

Početno

moju trudnoću vodi dr. Bistrički on je primarijus koji je radio prije u merkuru ima ogromno iskustvo iza sebe (porodio je moju mamu dok je mene rađala)
    stvarno je dobar i ugodan ima privatnu ordinaciju u sesvetama imam sve prekrasne riječi za njega i njegovu sestru koja je također dugi niz godina radila kao primalja u petrovoj
    uopće nisu skupi pregled trudnički i uzv 250 kn i imaju divan pristup

nekako nemam previše povjerenja u liječnike kojima je primarna zarada
    mislim da se ne unose u posao onako kako bi trebali sa srcem i dušom
    pogotovo u ovim slučajevim kada svaki dan strepiš i čekaš...

razvikano ime ne znači i kvalitetu kurijak i sl su primjer?!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

za doticnog doktora mogu reci da pacijentice narucuje u 22 i 23 sata navecer na pregled u svojoj privatnoj poliklinici (mene je narucio jednom u 22 sta pa sam cekala do negdje 23 sata na red ).A ujutro u 8 je na poslu u merkuru.Kad se taj covjek odmara ? Nakon toga sam promijenila lijecnika.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne odmara se uopće....zašto?jer mu je lova važnija od svega i to mogu potvrditi iz vlastitog primjera kojeg se na kraju uopće ne želim ni prisjećati.ne i ne za podobnika.
    stručnost zaista nije upitna, ali kao čovjek i doktor katastrofa.doktor iz merkura kojeg bih mogla preporučiti a veliki stručnjak-njegov kolega dr.skalak.

Amelie32 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj dicky prvotno napisa
    moju trudnoću vodi dr. Bistrički on je primarijus koji je radio prije u merkuru ima ogromno iskustvo iza sebe (porodio je moju mamu dok je mene rađala)
    stvarno je dobar i ugodan ima privatnu ordinaciju u sesvetama imam sve prekrasne riječi za njega i njegovu sestru koja je također dugi niz godina radila kao primalja u petrovoj
    uopće nisu skupi pregled trudnički i uzv 250 kn i imaju divan pristup

nekako nemam previše povjerenja u liječnike kojima je primarna zarada
    mislim da se ne unose u posao onako kako bi trebali sa srcem i dušom
    pogotovo u ovim slučajevim kada svaki dan strepiš i čekaš...

razvikano ime ne znači i kvalitetu kurijak i sl su primjer?!
    Mogu potpisati sve identično od riječi do riječi za dr. Bistričkog.

A za to kaj su smjenili Podobnika, mogu reći: "Hvala Bogu!" Šteta kaj to nisu već prije napravili.U zadnje vrijeme se počeo baviti i umjetnom oplodnjom (a za to uopće nije stručnjak) u svojoj privatnoj praksi i znam 2 cure koje su se podvrgle tim zahvatima koji su jako loše završili. Obje su na kraju operirane, bolje rečeno krpane u Zajčevoj, a sada imaju još manje šanse da će ikada imati svoje dijete. Zar moram reći da su tu njegovu "humanost" jako skupo platile.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno PODOBNIK-PRIMITIVAC KOJI VOLI DA GA SE OSLOVLJAVA"PROFE

Njegovo ponašanje prema meni i ostalim trudnicama s rizičnom trudnoćom sam prije godinu dana opisala u postu koji je izbrisan zbog prigovora dotičnog "da razmišlja o tužbi"... Jadan čovječuljak .... Neprofesionalan, ignorant, arogantan i bahat. Potpisujem Katarinu i Amelie32.

silvestra

Početno

Ja sam prije 8 god bila kod dok.Podobnika nazalost propisao mi je krivu oralnu kontracepciju mada sam normalno radila jetrene probe tako da sam skoro godinu dana vodila bitku s krvarenjima kroz cijeli MC savjetovao mi je da kad pocnem krvariti u nekom trenutku obicno je to bilo oko 10DC i trajalo do kraja ciklusa pijem po 3-4 tabletice kontrac.pilula tako da mi se dogodio totalni cirkus s hormonima
    Sad sam kod dok.HUSAR DARKO koji je stvarno pre pre dobar od savjeta, tumacenja bilo koje dijagnoze ili bilo kojeg pitanja koje pacjenticu zanima maksimalno se posveti pacjentu i ako vodi trunocu obavezno je prisutan na porodu jedino ako pcijentica to ne zeli!
    Cak mislim da za uslugu koja se dobije i nije preskup cijelokupni pregled Papa, UZV, UZV vaginalni, brisevi... 450kn

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam kod njega dvije pune godine.
    I prema meni je uvijek bio korektan.
    Sviđa mi se što ne forsira operacijske zahvate nego prvo pokušava popraviti stanje tabletama.

Što se tiče potpomognute oplodnje, ja sam mislila da je on stručnjak.
    Naime, imala sam 2 neuspjela IVF u Petrovoj, a kod njega mi je iz prvog puta uspjelo, ali nažalost ta je trudnoća završila spontanim (što sigurno nije njegova krivnja).

Očito svatko od nas ima različita iskustva s Podobnikom, ali mislim da je tako i sa ostalim doktorima.

Iako puno naplaćuje u privatnoj praksi, nakon svega što sam prošla, nije mi teško platiti i dobiti ljudski tretman i pokoju riječ utjehe i nade.

Zato ostajem njegov pacijent do daljnjeg.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mislim da plačanje nije garancija kvalitete. nije bitno da li je doktor privatnik ili socijalni, bitno je kako se odnosi prema meni tj. da sam JA zadovoljna.
    a to kakav je ko doktor, to se vidi tek kad nastupe problemi...meni je 1. trudnoću vodio jedan privatnik i bila sam super zadovoljna. uvijek nasmijan, dobre volje, vremena za sve. bar se meni tak činilo, ali sad kad pogledam koliko ti zapravo vremena trebaš provesti kod njega ako je sve ok? u principu nisam ni imala nikakvih dodatnih pitanja. onda sam ga preporučila i frendici koja je, na žalost, imala spontani i tek tada je doktor pokazao svoje pravo lice....tak da je to sve jako relativno :/

što se tiče podobnika, nemam osobnih iskustava tak da mi je glupo bilo što govoriti, ali sam od njegovih kolega čula dosta loših stvari; o njemu kao čovjeku, u stručnost ne ulazim. čula sam da je smjenjen jer je naapravio preko 700 carskih prošle godine, a navodno ih je naplačivao oko 2000eura. još jednom, izvor je rekla-kazala...ne znam ko je sad postavljen za šefa, ali taj netko je navodno izabran jer jedini nije korumpiran :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam prvu curicu rodila u merkuru i kad sam izasla iz bolnice molila sam dragog boga da se nikad vise tamo ne vratim. lezala sam dva tjedna na odjelu, svaki je dan dolazio u vizitu sa cijelom svitom doktora i jedino je on imao uvijek za dodati komentare. milsim da je zeni koja je u 42. tjednu bez trudova normalnije pogledati plodnu vodu nego komentirati: kaj lezis ko neka krava, ne bus se od lezanja porodila. digni se i hodaj hodnikom. necu ni spomenuti da sam prenijela 15 dana, apgar 4/7, beba reanimirana, infekt na plucima od zamucene plodne vode i sto drugih komplikacija.

naravno, drugi porod nije bio u merkuru

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kaj lezis ko neka krava, ne bus se od lezanja porodila. digni se i hodaj hodnikom.
    sad stvarno ne znam što da mislim o njemu :?

Čovjek ima dva lica

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kaj lezis ko neka krava, ne bus se od lezanja porodila. digni se i hodaj hodnikom.
    sad stvarno ne znam što da mislim o njemu :?

Čovjek ima dva lica

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ošlo dvaput

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Kad sam rodila (ne sreću nije bio u bolnici kad sam rađala drugi put) znao se usred noći derati po hodniku na sestre nazivajuči ih svakakvim pogrdnim imenima, pa i kravama.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja imam samo riječi pohvale!!!

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ležala na njegovom odjelu 2 dana i molila boga da se više nikada ne vratim pod njegovu nadležnost....

m2b avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Jel ko rodio kod njega u novije vrijeme?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •