Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: prof PODOBNIK

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Ja vodim trudnoću u njegovom rodilistu ali doktorica mi je njegova kćer i mogu reci da sam ODUSEVLJENA i s njim i njom i sa rodilistem!!!Moja sogorica je rodila dva sina kod njega(prije 3 i prije godinu dana) i bila odusevljena, od bratica zena je tamo također rodila sad nedavno i to da je morala mirovati i lezati kod njih i sve samo rijeci hvale za prof.podobnika!!!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Bok svima,
    Svoju sam prvu trudnocu vodila kod gin. Gebauer koja radi u poliklinici Podobnik i bila sam zadovoljna s njom. Jest da malo djeluje hladna, ali je bila uvijek korektna, profesionalna i detaljna. Kad sam u 37. tjednu dobila osip na tijelu i kad se stanje pogorsavalo, a nalazi krvi su bili u redu, zvala me da dodjem da me prof. Podobnik pregleda koji je rekao da moji nalazi krvi su u redu (dva puta sam isla vaditi krv da mi se pogledaju oni enzimi jetre) odnosno ne pokazuju kolestazu (bolest o kojoj nisam znala ama bas nista), ali on vidi da ja to imam - bolje da vam ne pricam na sto sam licila u tom tjednu. Pratili su tu vecer mog bebacha CTGom i kako mu se stanje pogorsavalo, odlucio se na hitan porod. Induciran nije bio moguc jer je bio krivo okrenut, tako da sam morala na carski. Ono sto je meni najbitnije jest da sam jedna od sretnica koje su prosle kolestazu sa pozitivnom ishodom tj. da je moje dijete na kraju bilo ok. 3 dermatologa kojima sam isla nisu prepoznali kolestazu jer su se ravnali prema mojim nalazima krvi, tako da sam sretna da je prof Podobnik to prepoznao i na vrijeme reagirao.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •