-
Ja sam privatni pacijent doktora Podobnika. Vođenje trudnoće se skupo plaća - sada 600 kn s računom, prije 500 bez računa.. ali je zato svaki tretman vrhunski. On potupnu skoncentriran na tebe. Kratki nježni vaginalni, detaljni UZV svaki puta. Nakon toga (i nakon oblačenja) još jedamput detaljno objašnjavanje svega i vrijeme za pitanja. Sve uz smješak i optimistično. Kako sam ja imala problema s pco prije prve trudnoće, sva njegova dijagnostika i tretmani su bili skroz na mjestu - što je na kraju i rezultiralo trudnoćom, prirodno i bez problema i dodatnih lijekova ili ikakvih komplikacija. Još par frendica je išlo kod njega zbog problema oko plodnosti ili zbog prethnodnih komplikacija, komplikacija u trudnoći i sve je završavalo uvijek super.
Drugo pitanje je Podobnikov moral i ponašanje kad mu se ne plaća.. i njegov stav o porodu.
Pobaciti dijete zbog krivog spola, zbog bolesti.. zbog bilo čega.. mislim da njemu uopće ne bi bilo problem odraditi...
U bolnici je činjenica da pacijenata ima puno, da su skroz različiti od totalka neobrazovanih do roda s posebnim željama prirodnog poroda, da se nema vremena ...
Podobnik ne cijeni prirodni porod, a kako mi se čini i kada mu je koma. Meni je bio na porodu jer sam na pregled u rodilište (na termin) došla otvorena 5cm, bez trudova. Dakle, slučajno je on bio u smjeni.. On je znao da ima predavanje u 2, ja sam rodila u 1:55 - toliko o prirodnom porodu.. I iako sam bila "preko veze" kao njegov privatni pacijent - probušio mi je vodenjak bez pitanja, stavio me na drip... A opet... nije me rezao (na moje dosadno inzistiranje) i pustio me da se šećem skoro skroz do samog izgona (u biti bolje je reći pustio je da me puste da se šećem jer se on u ta 4h koliko sam bila u rađaoni pojavio samo jedamput) i pustio je muža od početka. Sam porod bar kako se meni čini doktor više statira, babica odradi sve. Poslije poroda nisam imala nikakav posebni tretman niti me obilazio. I iz iskustva drugih, mislim da treba iskoristiti (tko želi i može si priuštiti) čari njegove privatne ordinacije, ali ne nadati se da će te on kao privatnu pacijenticu poroditi (jer sigurno neće ostaviit punu ordinaciju žena i otići van svoje smjene porađati jednu) - on je prebukiran da bi to i mogao izvesti.. a očito mu to i nije isplativo. Osobno sam s njim zadovoljna, i mislim da kao doktor puno zna, i sviđa mi se humanost koju platim u njegovoj privatnoj ordinaciji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma