-
Imaju sve žene pravo na dobar tretman, bez obzira na status i obrazovanje, ali činjenica je da je to, pogotovo u našim uvjetima teško za očekivati od doktora da se "još i o tome" bakće. (zato i svaka čast rodama što guraju.. pa koračić po koračić do boljih uvjeta).
Iako iskreno moram priznati da sam se sama šokirala sa savjetima rodilja do sebe. Više je bilo savjeta o tome kako se robica ne smije sušiti noću ili prekrižiti nekršteno dijete nego ičeg korisnog... Mene su tretirali kao nemajku kojoj dojenje nije prirodno nego zove rodin telefon.. Iako sam isto tako najbolji savjet "ženo daj mu sisu" dobila od cigićke koja možda nema ni osnovu školu...
Činjenica je da naše doktore ne zanima stav rodilje o porodu. Njih mahom ne zanima da li neka želi prirodni porod, a neka epi i totalno bezbolni porod. Ja sam s jedne strane zavjese plakala da mi NE daju inekciju protiv bolova. Žena do me je molila za još jednu...
Tužno je da većina rodilja (neobrazovanih?!?) u biti ni ne zna što želi - kad bi nas više bilo koji znamo što želimo mislim da bi stanje ipak bilo drugačije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma