-
pomoc cure! vec sam pisala o svojim problemima kod dojenja...i napokon kad je maleni prihvatio siku kako spada i kad je sve krenilo super dobila sam terapiju ergometrinom zbog ostataka vode i krvi u maternici
dobila sam dosta preporuka (pedijatar, ginekolog, farmakolog) da ne dojim tih 4 dana i da se izdajam. tako sam i napravila, izdajala sam se svakih 3 sata i po 150 ml. srce mi se cijepalo dok sam gledala svog mališa (taman ušao u drugi mjesec) kako se muči sa probavljanjem i bljuckanjem (kršitelj koda)a (dala sam mu to jer su ga s tim i dohranjivali u bolnici). krajem četvrtog dana (za Uskrs) dala sam mu siku koju je bez problema povukao. i evo, ova tri dana ciki bez vecih problema, napapa se i kaki ko i prije. sad me muci to sto su mi se dojke u ova cetri dana osjetno smanjile (upozorili su me liječnici da ergometrin kod vecih doza moze uzrokovat smanjenje razine prolaktina) i bojim se da mu moga mlijeka nece biti dovoljno kroz koji tjedan :/ mozda se brinem bezveze...kad ne znam? jel moguce da se to desi? inace, stavljm ga na prsa sto cesce, pijem dosta tekucine: mlijeka, caja, koprive...sto jos mogu napraviti? trudnim se zaspati po noci sto jer se, citala sam, najvise prolaktina luci bas tada.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma