Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1136

Tema: TSH

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sretna, koliko ja znam Euthyrox treba uzimati bez prekida ako se planiraš baviti MPO-om i naravno redovito se kontrolirati. Ja sam isto mršavica, ali mi nije ni palo pamet prestati s terapijom.
    Suzy, ne znam puno o hiperu, ali povišena antitijela u trudnoći nisu dobra vijest. Prolaze kroz posteljicu u prvom tromjesečju i mogu napraviti svašta... Sretno!

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Sretna, koliko ja znam Euthyrox treba uzimati bez prekida ako se planiraš baviti MPO-om i naravno redovito se kontrolirati. Ja sam isto mršavica, ali mi nije ni palo pamet prestati s terapijom.
    Suzy, ne znam puno o hiperu, ali povišena antitijela u trudnoći nisu dobra vijest. Prolaze kroz posteljicu u prvom tromjesečju i mogu napraviti svašta... Sretno!
    Ja sam prestala uzimati nakon neg.bete,pa šta ću sad? Taman planiram ovih dana ponovit tsh,jer plan je 11 mj.u postupak.Inače radila sam uzv štit.sve ok,antitijela su isto ok,samo tsh oko 3,5 .Dr endor.se mislio dugo dali da mi da terapiju i onda mi odredi pola tbl.svaki dan.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam prestala uzimati nakon neg.bete,pa šta ću sad? Taman planiram ovih dana ponovit tsh,jer plan je 11 mj.u postupak.Inače radila sam uzv štit.sve ok,antitijela su isto ok,samo tsh oko 3,5 .Dr endor.se mislio dugo dali da mi da terapiju i onda mi odredi pola tbl.svaki dan.
    meni su isto svi nalaz uredni, TSH 3,08 pa sam trenutacno na 37,5mcg euthyroxa, cijelo vrijeme, u smislu pripreme za postupak (pocela sam s terapijom pocetkom srpnja). pocela sam s pola tablete od 25mcg, nije donijelo nikakvu promjenu. endokrinac je rekao da u slucaju pozitivne bete odmah vadim TSH i ft4 i javim se s nalazima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •