Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1136

Tema: TSH

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Miki76

baš planiram ponoviti nalaz u drugom labu, pa ću bit pametnija.
    Jelena mi je gori stavila link na priču o fT4

a već sam imala problema sa nekvalitetnim js,koje se onda nebi oplodile uz savršen spermiogram ( biologica mi je rekla da je potpuno isključila muški faktor, i da se radi o nekvalitetnim js)

Miki76 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    a već sam imala problema sa nekvalitetnim js,koje se onda nebi oplodile uz savršen spermiogram ( biologica mi je rekla da je potpuno isključila muški faktor, i da se radi o nekvalitetnim js)
    Ovo je bio jedan od glavnih razloga zašto je dr.R. kod mene ko iz puške posumnjao na problem štitnjače. Iako spermiogram MM-a nije savršen, nije ni toliko loš da bi mi se bez razloga oplodila samo jedna js od njih 6.

I još jedna mala info. Potrebno je otprilike 6 mjeseci da euthyrox počne djelovati svom svojom snagom, odnosno da do kraja dovede u red sve hormone štitnjače. Naravno, možeš u postupak i prije, ali citiram dr.R.: "Nemojte biti razočarani ako onda reakcija ne bude onakva kakvu ste očekivali."
    Moj prvi postupak otkad sam na terapiji je bio 2 mjeseca nakon početka terapije i to u Mb. Bio je to totalni fijasko, dobila sam samo 2js i jedna se oplodila, no tu je bilo još puno drugih problema o kojima neću sada pisati, tako da mislim da je štitnjača najmanje utjecala na tako lošu reakciju.
    2 mjeseca nakon Mb-a sam sasvim neočekivano ostala trudna iz AIH (trebao je biti prirodni IVF, ali nam je pobjegla js). Na žalost, završilo je blighted ovumom, no ovo je prvi put u 5 godina da sam uspjela zatrudniti "skoro pa prirodno" (ako ne i prirodno jer smo mi tada bili aktivni i doma odmah nakon štoperice za svaki slučaj ako js pobjegne pa ni ne znamo da li je dobitni spermić bio iz kućne radinosti ili iz AIH). Da li je za to zaslužan euthyrox, ne bih znala reći...
    Evo, sad mi je baš prošlo tih 6 mjeseci terapije i baš me zanima rezultat stimuliranog koji bi trebao biti u 3/2011...

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Miki76 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo, sad mi je baš prošlo tih 6 mjeseci terapije i baš me zanima rezultat stimuliranog koji bi trebao biti u 3/2011...
    ~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh!
    a ja sam fakat imala sreće, i MPOvci mi to često napomenu, u dobitnom postupku sam imala 5 js, nekvalitetnih, oplodila se samo jedna, dječak iz potpisa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •