Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1136

Tema: TSH

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

svako koliko se kontrolise tsh u trudnoci ?

vec je proslo mjesec dana od zadnjeg vađenja ....sta se zapravo sad u trudnoci gleda tsh , ukupni, ili slobodni ??
    jer iako na uputnici lijepo pise izvaditi tsh, ft4 ft3 , u stvari sve , oni meni samo napisu tsh u zadnje vrijeme a ocito je ft4 jako bitan u trudnoci jelda ??

eto pliz ako tko zna

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku

vec je proslo mjesec dana od zadnjeg vađenja ....sta se zapravo sad u trudnoci gleda tsh , ukupni, ili slobodni ??
    jer iako na uputnici lijepo pise izvaditi tsh, ft4 ft3 , u stvari sve , oni meni samo napisu tsh u zadnje vrijeme a ocito je ft4 jako bitan u trudnoci jelda ??

eto pliz ako tko zna
    ako ti je tsh uredu onda ne rade f3 i f4,ja mislim da se svaki mj mora kontrolirat,ja sam baš neki dan vadila pa ću otić do dr da mi kaže šta dalje.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj željkica prvotno napisa Vidi poruku
    ako ti je tsh uredu onda ne rade f3 i f4,ja mislim da se svaki mj mora kontrolirat,ja sam baš neki dan vadila pa ću otić do dr da mi kaže šta dalje.
    TSH može biti uredan, a da fT4 nije - on bi trebao biti iznad 15, ali u toplijem dijelu godine može biti i nešto niži. crvenkapice, izvadi hormone pa ćeš vidjeti s liječnikom što dalje. mislim da bi u trudnoći trebala pratiti štitnu cca jednom mjesečno da se terapija može regulirati ako za to bude potrebe. i bitno je provjeriti kakvo je stanje sad kad je trudnoća potvrđena jer zbog nje i stimulacije može doći do skoka...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku

eto pliz ako tko zna
    posto si sad trudna,usput cestitam,trebala bi se odmah javiti endokrinologu i oni bi ti trebali provjeriti sve,meni barem jesu i na kontrolu sam isla svako dvije sedmice ispocetka a sad pri kraju trudnoce svako tri sedmice,prije nisam bila na terapiji jer je sve bilo u granicama normalnog ali s trudnocom su mi iako mi je TSH bio 3.5 ukljucili terapiju da ne bi doslo do prijevremenog poroda i komplikacija....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •