-
Jelena, mislim da mi samo FT4 14 ne bi bio toliko problematičan da nije bio u kombinaciji s povišenim antitijelima i TSH koji dosta šeće. Ipak su moja antitijela bila glavni razlog za terapiju. No eto, velim, po FT4 se dr.R. ravnao da li mi terapija djeluje ili ne.
Dakle, TSH (+ činjenica da imam jako slabi postotak oplodnje js) je bio poticaj da me se pošalje na dodatne pretrage, antitijela razlog za utvrđivanje dijagnoze i uvođenje terapije, a FT4 indikator da li terapija djeluje. Tako nekako sam ja povezala tu priču.
Koliko vidim, kod tebe je ipak TSH stalno tu negdje, ne varira previše, pa se nadam da je kod tebe sve ok.
Pričekaj još antitijela pa odi do dr.R. kako si naumila. On će ti ipak najbolje reći koja je situacija kod tebe.
PS: Da li imaš povišen kolesterol? Ja imam. I dr.R. mi je rekao da je i to od bolesne štitnjače jer je sve to metabolizam i utječe jedno na drugo. I savjetovao mi da provjerim i kolesterol nakon 2 mjeseca terapije. I gle čuda, i on se smanjio. A od početka terapije Euthyroxom u 7/2010 do danas sam izgubila 7kg bez da sam promijenila išta u načinu prehrane i stilu života. (Ovaj dio mi je najdraži
, iako mislim da tebi nije potrebno mršavljenje.)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma