Crvenkapice, moj TSH se šetao od 3,6 pa do 7... Zadnji nalaz prije ulaska u postupak je TSH bio 1,84. Što se tiče recepta, mislim da ti niti jedan dr neće dati recept bez preporuke endokrinologa. Također, ja sam išla endokrinologu u Vinogradsku i dr. mi je rekao da inače za moje nalaze ne bi preporučio tako veliku dozu (ili možda čak nikakvu) euthyroxa, no obzirom da je to priprema za postupak da onda trebam. Znam da se endokrinologe dugo čeka, no ako ti nije problem financijski možeš se vrlo brzo naručiti nekom privatnom. Ja sam kasnije išla u polikliniku Leptir na uzv štitnjače i tamo mi je dr. napisala kakvu terapiju dalje koristiti te kako često se kontrolirati obzirom da u trudnoći TSH još više „divlja“. Jedno, ne znam od kud si ti pa niti koliko ti je zgodno dolaziti u Zg samo za to... no, bojim se da će ti to biti neophodno za dalje... sretno!

Što se tiče naručivanja na VV za vađenje hormona štitnjače, ja sam na kraju danas zvala i evo provjerenih info... Laboratorij se zove na broj 01/ 23 53 852. I naručena sam za 21.02.