-
Kao sta pise vadila sam naknadno( godinu kasnije) sama antitjela..i punkciju stitnjace..
Kad su mi dali terapiju onda mi je tsh bio normalan, a na uzv stitnjace sam imala ciste vodene.. I radi ft4 su mi dali terapiju, jer sam im rekla da idem na mpo...tada sam dobila 25 mg, a kasnije sam dobila 50.. Jer mi je tsh poceo setati, najvise 3.9... S tim nalazom od 3.9 u Austriji su mi odgodili postupak, dok se ne spusti na 2.
Prije 20ak dana ( prije odlaska na konzultacije za mpo) sam vadila sve hormone stitnjace i tsh mi je bio 2.17, t3 1.8,t4 100, ft3 4, ft4 14.2( opet mi je na donjoj granici), antitjela 1236..
Ono sta sam ja primjetila da oni bas puno ne obracaju pozornost na to,i svaki ali bas svaki put ja im ukazujem na to..
Sad kad sam pitala dr. za misljenje o hormonima stitnjace.. Samo je rekla da moram tsh smanjit ispod 2, a ove druge hormone nije komentirala ...rekla ne sve ok..
Anyway ja idem sljedeci tjedan kod specijaliste da cujem sta ce mi on reci,i ocu li opet morat povisit terapiju?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma