Ehhh maja prica ide ovako.. Pila sam jedan dan 50 drugi 75 tsh bio na gornjoj granici oko 5 i tada mi je digla terapiju na 75 svaki dan 10/2011 i rekla je da kada pocnemo radit na bebi neka si dignem svaki dan na 100.. Naravno ja to nisam napravila, a nisam niti ostajala trudna i onda mi je jedna pametna frendica rekla neka to napravim i dignem ja sredinom 7og na 100, vadim tsh u 9om on 0,4 reko ok al cinio mi se prenizak a na kontrolu sam isla tek u 12om i onda sam izvadila tsh privatno i bio je 0,09 shock otisla ja u hiper..

Ona se tada ogradjivala i napisala kako sam ja to samoinicijativno digla.. Ok terapija opet svaki dan 75 i kontrola u 4om..naravno tsh opet oko 5 a u međuvremenu su mi otkrili cistu na sitinjaci koju sam bila i punktirat i koja kao moze zbrkat tsh.. U glavnom NJOJ SE DEFINITIVNO NE DA MENE GLEDAT i orepise mi dozu jedan dan 100 drugi 75 i naruci me u 10om i opet kaze onu glupost..

Najgore od svega je sto moja dr opce prakse svaki put kaze da su mi nalazi ok (dok god su u granicama ref.vrijednosti) i ne voli davati uputnicu za vađenje hormona vise od 1 do 2 puta god jer kao to nije u redu.. Za privatno vadjenje moram u Ri a to mi sad nikako nije usput i morala bi uzet GO