-
Dobra večer.
evo, prvi put sam tu, pa lijepi pozdrav svima.
danas sam dobila nalaze hormona štitnjače, Ft4 je 20,1, Ft3 je 5,3 a TSH je 6.
Moja je priča takva da sam prije 3 godine imala izvanmateričnu, dijagnoza je "samo" začepljeni jajovodi, odnosno sada samo jedan jajovod jer su mi drugi tada izvadili. Slijedom toga jedina mi je opcija za začeće IVF (mislim da je to skraćenica, ne da mi se sad ići gledati..), nikakve lijekove ne koristim niti sam koristila, i tek sam sada krenula na ta propisana skupljanja podataka za postupak na koji sam naručena za oko mjesec dana.
Sa štitnjačom imam problema od puberteta, dva-tri puta sam tada vadila iste te hormone i taj TSH je i tada, znači prije oko 20ak godina bio isto tako što graničan, što povišen, ali nikad nisam počela uzimati nikakvu terapiju i tako je to ostalo, evo i do sada, ali sad me iznanadila tako visoka koncentracija.
Pa sam krenula u istraživanja po internetu - i, naravno, imam što vidjeti 
Dakle, moje je pitanje, hoće li to utjecati na početak postupka, mislite li da će me doktor unatoč tome uzeti ili ću morati na dodatne terapije za snižavanje?
Sutra idem svom običnom liječniku, da li da ga tražim uputnicu i za ta neka antitetijela što čitam da se trebaju izvaditi ako je TSH povišen??
Inače, prije dvije godine sam radila UZV štitnjače koji je bio uredan.
Nekako me sve to skupa užasno živcira i nemam uopće strpljenja za to, tako da se bojim da bih mogla odustati od svega već na samom početku 
Nadam se da doktor neće biti cjepidlaka, nego da će me uzeti u postupak unatoč tome; a drugo još nisam ni napravila, ko zna kakvi su tek ti rezultati...
Hvala!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma