Moj nalaz: TSH 12,8, fT3 3,7, fT4 1,37. Ove pretrage su mi radili kada sam bila u Petrovoj na odjelu gdje kontroliram trudnoću svaka 4 tjedna zbog trombofilije i diabetesa. Pretrage su mi napravili a da ja nisam ni znala, onako valjda preventivno. Sljedeći put su me pitali jesam li kad imala problema sa štitnjačom i rekla sam da nisam. Vadila sam krv za pretragu štitnjače prije nekih pola godine jer mi je kosa opadala pa sam onoako otišla, ali nalaz je došao kod dr. preko neta i ona mi je rekla da je to sve dobro, a nalaz mi nije ni dala ni pokazala. E sad, stalno me pitaju već tri puta kad dođem na pregled da li sam imala ikad problema sa štitnjačom i to me malo zabrinulo. Vjerujem svojim liječnicima, ali u svakom otpusnom pismu mi piše ovaj nalaz koji su mi radili u 8.mj sa naznakom - negira probleme sa štitnjačom. To mi je sve malo čudno pa sam išla čeprkati i našla ovaj forum na kojem sam otkrila svašta. Sada sam 20tt i baš sam se zabrinula. Ne znam trebam li reagirati na ovaj nalaz i ići na daljnje pretrage. Stvarno se ne razumijem u probleme sa štitnjačom pa bih vas molila ako imate neki savjet.