-
Eh ovako. Imam Hashimoto i hypo godinama. U trudnoćama mi je tsh znao biti i preko 11..Imam 3 djece i četvrto očekujem svaki dan. Moja štitnjača je malo zbunjena i nakon poroda me dovede skoro do anoreksije. Dva puta pripreme za začeće bi, uz regulirane hormone, trajale dok ne bih dosegnula određenu kilažu. Na 168, 57 mi je bila granica. Sve ispod jednostavno nije išlo..Ovaj zadnji put hormoni idealni par godina, ja pod terapijom, dan 100, dan 75, ovulacija prisutna, bazalna tempsa školski ali ne ide. Nakon 3 mjeseca zaključim da sa 62 kg možda imam previše, da nešto sa kemijom u organizmu ne štima i MM i ja se odlučimo za LCHF. Intenzivizirala sam i vježbanje. E sad, prva 2 tjedna sam bila koma. Onda su kile krenule dolje, ali me nesanica, opstipacija, pojačan dermatitis, mučio na najjače. Kažu da to tako treba, da se organizam mora prilagoditi i da onda nastupa blaženstvo. Nisam vadila hormone ali znam svoje hipo simptome, bila sam luda ko šlapa. Moj muž je naprotiv odmah počeo primjećivati promjene, skinuo je gro kila bez ikakvih popratnih simptoma.
Nakon mjesec i 3 tj. sam popišala pozitivan test. Bila sam 5 kg lakša nego u startu ali značajno slabašna i imala sam grozne mučnine. Počela sam unositi opet ugljikohidrate jer mi se jedino od sendviča nije bljuvalo. Povrće i meso nisam mogla vidjeti..Tsh mi je bio 4. U 2 navrata mi je dr. povećala terapiju i tek sad u zadnjem tromjesečju, kad više za bebu nije važno, mi je Tsh u nekakvim referentnim granicama.2 i kusur.
Dok ne probaš ne znaš, ne reagira svaki organizam isto. Nakon poroda ću definitivno još jednom probati, da vidim jel se uistinu simptomi intenziviraju prije nego nestanu ili sam ja totalni ekstrem..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma