Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1136

Tema: TSH

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

auf... Blizu si granice "neodržive trudnoće" kako su meni objašnjavali, a izostanak pada i s pojačanom dozom ne zvuči dobro, iako, da, može biti i od stresa i od stimulacije. koliko sad imaš terapije?
    razumijem te u potpunosti, znaš da te razumijem, jer sam i sama prošla kroz odgađanja odgođenih termina, u prvom dijelu upravo zbog tsh...ti najbolje znaš kako se osjećaš i znaš što je najbolje za tebe, i što god odlučiš - ako i ovaj mjesec ne bude transfera, to sigurno nije zato što si ti nešto pogrešno napravila i to nije tvoj osobni neuspjeh - to je bitno da znaš, a ako bude transfera, samo budi sigurna u svoju odluku da si slučajno ne bi predbacivala dok čekaš betu da si pogriješila, jer ne bi doktor radio nešto što je garantirani neuspjeh. mi navijamo kako god bude

neću ti nametati što bih ja napravila u tvojoj situaciji, to je tvoja odluka, ali ako te bude zanimalo, reći ću ti. makar mislim da si samo došla po malo i podrške

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nadam se da neće utjecati na rezultat postupka.
    Poslala sam nalaze jučer doktoru i pitala ga trebam li mijenjati terapiju. Čekam odgovor

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •