dobro, nije mi jasno zašto su ga išli dizati kad je bio oko 0, to nije problem ako ft4 nije previsok i ako se ti ok osjećaš, ali dobro. za mpo je to idealno.

ok, ajde da te pitam - što će se dogoditi ako bude odgoda? zamisli si scenarij, što ti je najgore u njemu. i nemoj samo misliti "to je odgoda, ne da mi se više", misli što to osobno za tebe znači. pokušaj razdijeliti to što misliš na komponente - što to znači za tebe, za tm, za tvoju budućnost, za posao, za daljnje postupke. složi si računicu. evo ja ti mogu reći da kad sam ja mislila da će biti odgoda, ono čime sam se tješila je "bar neće biti rođen/a u 8.mjesecu, pa će mu/joj imati tko doći na rođendan" sad mislim, "ak ništa, bar će me rođendani na početku 8.mjeseca koštati bitno manje". u svemu se može naći pozitiva. ne moraš to pisati naravno, samo sjedni, razmisli. ja ne kažem da se trebaš osjećati tako niti da je to točno - ali sigurno će ti prostrujati glavom bar jednom "nisam trebala toliko riskirati". možeš li se nositi s time? možeš li se s time bolje nositi nego s idejom i nervozom i stresom čekanja dalje? što ti je lakše za hendlanje?
i onda ako ostaješ pri istoj odluci - super. ako ju mijenjaš - opet super.