pa rekla sam ti imaš u online katalogu na strani 116, kataloški broj 900.986.34Maja prvotno napisa
ali provjeri da li sam pogodila zagonetku, možda to nije ovaj koji ja mazim 8)
pa rekla sam ti imaš u online katalogu na strani 116, kataloški broj 900.986.34Maja prvotno napisa
ali provjeri da li sam pogodila zagonetku, možda to nije ovaj koji ja mazim 8)
900 986 34Maja prvotno napisa
pa dodji u soping da izaberesapricot prvotno napisa
ionako je uzivo ljepse
![]()
tnx
nisam skužila da se radi o online katalogu
a papirnati mi je netko ukrao, sumnjam na stanovitu obožavateljicu IKEE iz ST
sandra, moze jedno pitanjce ?
sto tocno znaci kad neki proizvod imaš samo online ?
onaj moj krevet ima u švicarskoj, ali koliko kužim njemački samo ga mogu naručiti online
pretpostavljam da to onda dolazi doma i plaćaš još dostavu. jesam upravu ?
istekla putovnica, a ne mogu se slikati ovako izobličenas_a_n_d_r_a prvotno napisa
a i hitno mi je, a procedura dugo traje
postoje neke stvari sto mozes naruciti online i kupiti u ikei,a neke mozes kupiti samo ako odes u ikeularmama prvotno napisa
ako narucujes online,svakako se u tu cijenu uracunava jos i transport (ovdje postoji online akcija da je od 1000€ besplatno ali samo trenutno za austriju i sloveniju,iako slo placaju samo jedan mali dio i to najvise 50€ ).
ja ako sam te dobro shvatila ti pitas da li ono sto je online mozes kupiti samo online,odgovor je ne ,sve te stvari postoje i u EH ,jedino ako se nedesi da su trenutno rasprodane
dobro si me shvatila i hvala na odgovoru![]()
ovo nisam znala, no pitanje je na koje kolicine je to isplativos_a_n_d_r_a prvotno napisa
Molim hitnu pomoć:
koji od prijevoznika ide prvi sljedeći tjedan u Graz?
Naime, jučer smo kupili krevetiće, ali nije bilo madraca.... bit će ih navodno u utorak...
HVALA!
više niti jedan
Bok. Čitam topic i vidim da su informacije o "ikea ljudima" psedunima M. i N. iz 2007. Ne znam jesam li dobro shvatila ovo gore, ali zar više niti jedan ne vozi iz Ikeae? Ako voze, date mi brojeve na pp? Više mi se sviđa ovaj od 8%, naravnoThx!
Eh, napravila ja search i našla na www.prijevoz.hr da jedan prijevoznik vozi iz Ikeae. Ne znam je li to još aktualno, no saznat ću. Javim vam.
Saznala sam: 35%, uključuje carinu i PDV, ide sredinom rujna. Meni se to čini užaaaasno skupo, ali valjda čovjek ima svoju računicu, a i kupci. Ipak ne kužim: ako na katalošku cijenu platim 35% - pa to me ispadne kao da idem kod nas u kupovinu.Ne kužim.
tako je kako kažeš
plaćaš veliko vozilo (jer ti kreveti i ormari ne stanu u osobno) i ostale zafrkancije
pa ti vidi jel ti se isplati
Je li primaju u Ikei American kreditnu karticu?
zašto više nitko ne vozi iz Ikee??![]()
Iva M. prvotno napisa
znam da diners primaju
Nemam diners. Svejedno tnx na info.Romina prvotno napisa
Ajde cure ako znate za amex javite
jer planiram uskoro ići pa da vidim jel mi treba cash ili ne.
evo sa njihovih stranica:
2. Wie kann ich bei IKEA bezahlen?
Bei IKEA kannst du entweder bar, mit Bankomartkarte oder mit Kreditkarte (Visa, Mastercard, Diners Club oder American Express) bezahlen. IKEA BUSINESS Kunden können mit ihrer gültigen IKEA BUSINESS Karte bequem per Rechnung einkaufen
(samo u google ukucaš "ikea american express bezahlen")
Hvala ti puno.
Tražila sam već na njihovoj stranici,
ali kako ne znam njemački nisam se baš snašla.
Imam jedan problem pa se nadam da cu ovdje dobit brz odgovor.
U ponedjeljak sam bila u Ikea Graz i kupila tri nocna ormarica i ...
Al sam tek jucer vidjela da sam kokos umjesto bijelih zabunom uzela crvene nocne ormarice koji mi uz nista ne pasu. Sutra idem ponovno u Ikeu pa me zanima sta trebam napravit da mi zamjene robu?
Ja neznam njemacki, a oni bas i ne govore engleski.
Hvala u naprijed za odgovore
pošalji im mail na engleskomeHNB prvotno napisa
a kad dođeš tamo, samo viči: tauschen!
Po mom iskustvu oni sasvim dobro govore engleski (npr. na odjelu Ikea Family), a neki od njih i hrvatski (npr. jedna teta na blagajni u restoranu i momak koji je bio na salteru u prizemlju).
Pitanje z one koji su nedavno bili - jesu li preuredili Ikeu -prije ljeta je bila u rasulu.
I jos jedno pitanje - koliko treba od Zagreba do Klagenfurta?
Ma bila je u rasulu jer su mijenjali postavu. Njima u kolovozu počinje nova radna godina (novi katalog, novi namještaj, nove stvarčice i sl.).lonni prvotno napisa
da li neno jos uvijek vozi iz Ikee? Netko je napisao da nema toga vise, a bas sam na njega racunala.
njet,njet pocinje u rujnuMatilda prvotno napisa
a preuredjivanje nije imalo veze sa time
![]()
i da preuredjivanje je gotovo,jedino se jos radi jedan mali dio u onom ducancicu sa hranom
HNB kao prvo obavezno ponesi racun,imas u prizemlju dio gdje se mogu stvari zamjenjivat,izvuces svoj broj na automatu i cekas red.
engleski mozes slobodno pricati sa njima,nebitno sto ne znas njemacki
stvarno? 8)lonni prvotno napisa
Pogotovo na odjelu s kaučima.s_a_n_d_r_a prvotno napisa
Pretpostavljam da su to nasi studenti kojih je oduvijek u Grazu bilo puno. Probaj procitati ime zaposlenika s onog sto si prikvace na majcu (ne mogu se sjetiti kako se to zove) i onda pucaj, mozda se malo osramotis, ali nema veze. Bila je i jedna cistacica sto je pricala hrvatski (tj. naski, s ovih prostora, ne trebamo titlove, kuzimo se, ne?)
Znaci Ikea je zglancana, vrijeme je za izlet... Ili mozda pricekati Klagenfurt, pa otici i do Mini Mundusa...
Nisam sigurna dal Neno jos radi ali znam jednog koji vozi, 25% na cijenu a placas tek kada ti donese narucenu robu! Ako nekome treba moze na pp!
I?
Ima li novih saznanja o Ikei i dopremanju?
ja bi na pp!!dina prvotno napisa
Trebam hitno nešto iz Ikee i već sam očajna!![]()
Ovaj broj od Dine, to su decki iz Kalimera, je nepostojeći...
a na nekom drugom forumu sam pročitala da oni više ne dostavljaju..
Ne znam kako Neno, da li on još radi ali kod njega iz principa ne želim naručiti!
Ima li alternative!?!
IMAM JEDAN PROBLEM DA SE NADAM DA ČE MI NETKO POMOĆI.TREBALA BI BROJ NETKOG TKO BI MI DOFURAO STVARČICE IZ IKEA PA BI MOLILA AK NETKO ZNA NEKOG DA MI JAVI.PUNO HVALA
...kao prvo...pozdrav svima...ovdje sam nova ali za sada imam samo pohvale......trebalo bi mi vise informacija.....prvo br. nekoga ko je pouzdan i ne uzima hrpu %....ima li popusta na cash i kako je s ovim prevoznicima i carinom ako se uzima vise od 1000 €...uredujem stan i muku mucim s prevozom...hvala....
...moze br.
Krug se, izgleda, zatvorio: od Nena preko mnogih do - Nena.
MATILDA TKO JE MM?MOŽE LI MI NETKO POSLATI BROJ OD NENE NA PP.HVALA
Moj muž.tovarovi prvotno napisa
Ali njegov broj ne možete dobiti.![]()
On vozi samo za mene.![]()
Matilda, zar tvoj "MM" () ovdje ne vidi priliku života?
Nećuuuuuuuu Nenuuuuuuuuu....!!!!!!
Odoh i ja s MM-om u Ikeu...
Ne. Previše voli svoj posao. 8)čokolada prvotno napisa
Nije on za fizikaliju. A i od silnih narudžbi nešto bi mu se smantalo.
Da ja ne vodim računa o popisu stvari koje moramo kupiti, došlo bi do velike zbrke.![]()
Strpimo se do 2011:
http://www.jutarnji.hr/zagreb/clanak...,19,,133837.jl
neka, fala
mogu misliti što će se nama dopremati