Stranica 13 od 15 PrviPrvi ... 31112131415 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 739

Tema: Ikea, dopremanje u Hrvatsku, ...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

RozaGroza, ti se ne trebaš brinuti o veličini. Oni vode brigu o tome gdje i kako će im to stati.

annie84, po mom iskustvu i onome što sam čula, ako račun prelazi dozvoljenu cifru pomnoženu s brojem osoba onda se na ukupan račun plaća carina bez obzira što ti imaš pravo uvesti iznos od pola računa.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bok cure! Posto vidim da dosta toga kupujete u Ikei, zanima me da li je netko mozda kupovao kuhinju kod njih? Ako da, kakva su iskustva sto se tice kvalitete, da lji povoljnije nego da ste kupili u Hrvatskoj i da li je bilo problema sa dostavom ( mislim na ono kad kupite kod nas kuhinju pa onda dodju kriva vrata od ormarica, ili dvoja ljeva, ili fali ruckica i takve stvari, pa onda treba reklamirati, vracati, pa ponovno dostavljati - da li je imao tko takvih problema?
    Imamo dosta namjestaja iz ikee, posto mi muz radi u Austriji, pa si vecinu toga sami dovozimo doma, al to su uglavnom sitnice pa nije bio neki problem, al sam za kuhinju malo skepticna, ipak je to malo veca i skuplja stvar, i ako se slucajno osteti u putu, ili ako nesto fali... ne znam ni sama. Sta vi mislite - se isplati zezati s time ili bolje kupiti kuhinju u Hrvatskoj?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Jel zna netko jel vozi onaj gdin M.O. još? Zvala na neki broj al javlja da se broj više ne koristi. Može na pp ako tko zna nešto novije?
    Zvala i N., bio ok, al mi je nezgodno za odnijet mu novce, nisam u ZG.
    Inače naručivala sam preko obojice i bili su mi ok.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mellyca, mi smo kupili kuhinju u Ikei prije par godina, no zbog problema sa stanom tek smo ju sad montirali pa ti ne mogu ništa reći što se tiče kvalitete. Sad smo dva donja elementa morali skratiti za 3 cm i izdržali su kraćenje 8) .
    Kako tada nisu vozili Mravci sami smo ju dovezli. Dva dijela su bila kriva pa smo ih mjenjali i jednog dijela nije bilo u tom trenutku kad smo kupovali.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

baš malo čitam o mravcima. Znate li koliko bi došao prijevoz do Zadra?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Molim nekog od forumašica koja se kuži u njemački, te njihov online shop da mi se javi na pp.
    Imam par nedoumica a kako smo njemački i ja na "Vi, Vi i Vi" zaista trebam pomoć.

Fidji avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako znate da Nino iz Cvjetnog još dostavlja pošaljite mi broj, lijepo molim.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Ikea

Nemojte zaboraviti da su sve stvari iz IKE-e iz Kine. I ne tretiraju se ko uvoz iz EU. Tako da ako naletite na carinika koji je ustao na lijevu nogu (kao mi), može vam se dogoditi da završite na špediciji. Dakle ipak dostava za skuplje stvari ili malo po malo..

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemojte zaboraviti da su sve stvari iz IKE-e iz Kine
    nisu
    ima ih iz hrvatske, i iz slovenije, i indije ....

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    Nemojte zaboraviti da su sve stvari iz IKE-e iz Kine
    nisu
    ima ih iz hrvatske, i iz slovenije, i indije ....
    Ispricavam se 99% stvari je iz Kine...

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jel netko možda ide,naručuje nekako ovih dana? Ja sam našla one neke kutije što se montiraju kao ladice,pa ne znam kako to dopremiti ovdje. Puno je stranica na ovoj temi,čitala sam da Mravci voze samo iznad 150 E, a ovo košta par eura.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam dopremila gotovo cijelu kuhinju - busom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i da ne zaboravim napomenuti - povratna karta za bus kosta 100 kn. nema vinjeta, nema benzina, nicega.

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    Zakon, svaka čast :shock:

Ja ne volim putovat jer mi je muka dok se vozim,a i radim uglavnom sve subote,a nisam sigurna kad bus vozi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni je cesto muka, ali ne autocestom. bus ide utorkom, cetvrtkom i subotom. ali izgubis cijeli dan, to je istina.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ivana7997 prvotno napisa
    svaka čast :shock: , pa kako si to uspjela utovariti ?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imala sam pomagaca. ali ikea to lijepo pakira. devet ormarica, svaki korpus u svojoj kutiji. fronte posebno, u tankim kutijama. najvise su mjesta zauzele ladice, jer ih imam ukupno dvadesetak. ma sve skupa sitnica.

jos moram po jedan visoki element za ugradbenu pecnicu i tri fronte kojih nije bilo pa sam rezervirala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo dofurali kuhinju iz Ikea autom, ali prije tri godine pa mi se iz te perspektive čini nemoguće
    eto sad znam da je i to moguće

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ivana7997, kako si prošla na carini? da li si sve prijavljivala?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da. ali su nam dio oprostili jer nas je bilo vise. vrlo sam zadovoljna

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

brza si! a ja ti šaljem pp
    ja idem sutra u izvidnicu pa da sljedeći put naručim kuhinju i pomalo počnem "dopremati"

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivana, kad sam procitala bus - naglo mi je mozgic poceo obracunavat i preracunavat. hvala ti na prosvjetljenju.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koji bus? odakle polazi? s autobusnog? kad krece kad se vraca? di sve staje?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma iz Pule

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

koliki je minimum za povrat IVAe? negdje sam čitala da ovisi o dućanu, pa me zanima koliko je u IKei u Italiji, zadnji put prije 2-3 godine bilo je cca 150 eura... je li to još uvijek tako?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    koliki je minimum za povrat IVAe? negdje sam čitala da ovisi o dućanu, pa me zanima koliko je u IKei u Italiji, zadnji put prije 2-3 godine bilo je cca 150 eura... je li to još uvijek tako?
    da 150 eura i to ih moraš imati na jednom računu, a ne da se sjetiš još nešto pa ih želiš spojiti.
    ja zakasnila MMu na blagajnu, no ipak su mi spojili ta dva računa, ali već sam im htjela reći da ne treba koliko je trajalo.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    koji bus? odakle polazi? s autobusnog? kad krece kad se vraca? di sve staje?
    Za Graz bus polazi ispred Lisinskog u 5:30, u Ikei si u 9:00 i imaš vremena do 15:45 kad je povratak natrag za ZG, stiže se oko 19:00.

E sad, staje na nekoliko mjesta, možeš se prebacit iz Ikee na drugo mjesto u određeni sat ako želiš.
    Ja sam bila prošlu subotu (20.02.)
    Ne znam smijem li stavit link na agenciju s kojom sam išla, ali tamo sve fino piše

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E da, što se povrata tiče, meni se čini da je minimum 50 eura (Ikea Graz).
    Posljednje uređivanje od davorkica : 26.02.2010. at 16:11

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slabo se sjecam, jel ta ikea u sklopu nekog trgovackog centra, tj. meni je u glavi i HM i jos neki ducani, ali ne sjecam se vise jel to sve na okupu. I dajte okacite tu agenciju. Ne smijes reklamirati jedino ako ti imas direktne koristi od reklame.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je autoturist, tj nije moja nego sam ja isla s njima i odlicni su u svakom pogledu. ali mislim da bi trebali uvesti neko pravilo da oni koji zele kupovati namjestaj tu svoju zelju podijele s vozacem da se ne dogodi kao prosli put, kad je namjestaj jedva stao.

nije isto ides li u kupovinu krpica ili polica.

naslo se tako nas petnaestak s pretrpanim kolicima.... ja sam o svojim namjerama unaprijed obavijestila vozaca pa me nije bilo briga, ali mnogi su se zabrinuli

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo ga

http://www.autoturist-park.hr/graz.html

ima jos firmi, ali ja sam s njima išla.
    Do Ikee je taj West centar (niti 5 min pješke) u njemu su H&M, Interspar i jos masu dućana.
    I bus te iskrca ispred tog centra i tu dolazi po tebe.
    Mi smo natrpali sve u Ikeina kolica i sve tako dogurali do busa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i kolica ostavili tamo na parkingu?

mi nismo, jer smo stvari utovarili u 1, pa vratili kolica i kupovali jos malo

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da, da, vozač nam je rekao da ih možemo ostaviti, ako nam nije žao eura koji se ubacuje, jer ih ovi iz Ikee posli pokupe.
    Imali smo neka "pokvarena" pa nije bilo potrebno ubacivat euro u njih.

Prijatelj kad je kupovao ormare napravio je kao i ti.
    Vece stvari je u prvoj turi ukrca u bus, a onda se vratio po sitne.
    Ja sam imala puno sitnijih tipa posude, rasvjeta itd pa nije bilo potrebe za dvije ture.

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo i mali opis
    Oko 14 smo bili gotovi, prošetali se do West centra di se ionako radi potvrda za povrat, prošvrljali po dućanima, kava i u 15:45 ukrcaj u bus. Naravno po Westu smo hodali s Ikeinim kolicima.
    Nisu nas baš čudno gledali, valjda su se navikli na ture iz Hrv

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa Vidi poruku
    154,94€ je u Italiji, a 75,01 u Austriji

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

jel netko zna nekog tko prevpozi do splita, naravno da je zadovoljan
    slobodno na pp broj

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ide li netko ovih dana-tjedana do Graza i u Ikeu? Meni bi trebale dvije stvari (ukupno 23eura).......kako ide s tim kod naručivanja?
    Ili ako se ekipa želi okupiti pa dijeliti troškove......

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moze meni molim vas na pp kontak od svih dostavljaca iz ikee?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

htjedoh reci, bilo kojeg dostavljaca. a moze i svih :D

darigali

Početno

Citiraj bucka prvotno napisa Vidi poruku
    cure saljem vam broj na pp!
    ja sam ga zapisala kad ga je netko prije par mjeseci stavio na forum i nadam se da ga tip u medjuvremenu nije promijenio!!!
    Pozdrav,

ja sam nova i upravo tražim informaciju nekoga tko bi mi donjeo neke police iz ikee pa bi molila broj ako može .
    navodno postoji neki N koji je skup i bahat pa bi molila broj nekoga drugoga akoje moguće

unaprijed zahvaljujem

hvala

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Htjela bi naručiti nešto iz Ikee ali cijena je 35eura - vidim da kod Mrava mora biti 150 eura minimalno. Da li netko dostavlja i ove niže iznose? Ili ako netko ovih dana naručuje veću cifru: mogu se prikrpati?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bolji ti je neno, on uzima 25 posto i moze i manje iznose. nosi i mrav manje, ali onda naplati jos 200 kn. sto se ne isplati

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj stellita prvotno napisa Vidi poruku
    Ide li netko ovih dana-tjedana do Graza i u Ikeu? Meni bi trebale dvije stvari (ukupno 23eura).......kako ide s tim kod naručivanja?
    Ili ako se ekipa želi okupiti pa dijeliti troškove......
    pada mi napamet da uposlim mužića da dofurava stvari - da si naplati vinjete on bi bio sretan!
    on obožava ići u Ikeu, nama je dovezao velike billy ormare za knjige - lijepo spustio sjedala i ubacio - to nije bilo puno preko limita ali je ipak rekao teti na granici da ima za prijaviti - i ona ga pustila!
    još joj se žalio da ga je žena poslala po police i da ne smije doći kući bez polica - da ima ženu dijete i puno knjiga ! hihihih
    a najsretniji ne bio kad je išao sljedeći puta pa je imao taj veliki merver za pokupiti! mili moj!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj josie prvotno napisa Vidi poruku
    ima li koja dobra duša sa ikeinim katalogom-ovim austrijskim?
    bi li nam posudila na par dana isti?
    MOja je mama jedno vrijeme dobivla kataloge iz AT doma jer je u Grazu 1x ispunila neki upitnik. Pokušaj. Mislim da možeš i preko weba.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

S obzirom da ima jako puno postova ne mogu naći informaciju koju trebam.
    Zanima me koliko se plaća Mravu za donošenje stvari iz Ikee (trebamo prijevoz do Zagreba)? Sigurno već piše u nekom postu ali ja nikako da iskopam... Stvari koje bi naručili su u vrijednosti iznad 150 EUR (koliko sam skužila to je bitan podatak), ali ne znam da li im se onda plaća neka fiksna cijena ili neki postotak ili kako to ide? Na stranici od Mrava sam našla samo cjenik po radnim satima, broju radnika i tipu vozila (općenito za selidbe) ali ne znam kako da si iz toga izračunam koliko bi me to došlo? Da li za prijevoz iz Ikee ima neki drugi cjenik? Molim vas prosvijetlite me.
    Posljednje uređivanje od frnjok : 06.06.2010. at 11:40

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj frnjok prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom da ima jako puno postova ne mogu naći informaciju koju trebam.
    Zanima me koliko se plaća Mravu za donošenje stvari iz Ikee (trebamo prijevoz do Zagreba)? Sigurno već piše u nekom postu ali ja nikako da iskopam... Stvari koje bi naručili su u vrijednosti iznad 150 EUR (koliko sam skužila to je bitan podatak), ali ne znam da li im se onda plaća neka fiksna cijena ili neki postotak ili kako to ide? Na stranici od Mrava sam našla samo cjenik po radnim satima, broju radnika i tipu vozila (općenito za selidbe) ali ne znam kako da si iz toga izračunam koliko bi me to došlo? Da li za prijevoz iz Ikee ima neki drugi cjenik? Molim vas prosvijetlite me.
    na stvar iz kataloga dodaj 30% to je njihova cijena. Ne donose one male sitnoce od po par eura, samo konkretnije stvari od 10 eura na dalje. Bar su meni tako rekli. Donesu ti doma i nemaš brige...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala!

Nora470

Početno

Mene također interesira broj od čovjeka koji doprema stvari u Rijeku...
    Hvala )

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno ikea

Pozdrav!
    Ima li neko tko bi podijeli narudzbu za ikeu?
    Meni je puno 150 eura...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •