Molim lijepo broj od gospodina koji vozi iz Ikee, a nije Neno. Pliiiiz, moram naručiti neke stvari - selim se slijedeći tjedan!!!
![]()
Molim lijepo broj od gospodina koji vozi iz Ikee, a nije Neno. Pliiiiz, moram naručiti neke stvari - selim se slijedeći tjedan!!!
![]()
Zar nitko nije dobio broj? Dajte cure...
mogu li i ja dobiti broj od novog stričeka koji doprema stvari iz Ikee doma?
i ako može info da li je poznato da li ima neka minimalna narudzba ili bi npr. 100 eura bilo ok
unaprijed hvala i lijep pozdrav
Cure,hvala svima na broju! :![]()
Cure, dajte napišite svoja iskustva sa ovim novim tipom. Naručili smo robu (nismo platili jer smo se dogovorili da ćemo kad dođemo po nju u ZG), opće se ne javlja na mob. niti ne odgovara na poruku i to me ljuti.
često se ne javlja na mobitel jer mu je strašna gužva
rekao je MM-u prije neki dan:
da ga opsjedaju one žene s interneta (nemam pojma o kome priča 8) i da mu je broj sad javan i da jednostavno ne stigne
al bio je ljubazan iako smo ga i MM i ja zvali 10 puta taj dan na tel
mi čekamo
javim detalje kad (ako) stigne pošiljka![]()
[quote="Mamita"]često se ne javlja na mobitel jer mu je strašna gužva
rekao je MM-u prije neki dan:
da ga opsjedaju one žene s interneta (nemam pojma o kome priča 8) i da mu je broj sad javan i da jednostavno ne stigne
[/quote
ajme,umrla sam od smijeha kad sam pročitala ovo o "ženama sa interneta"..daj cure malo lakše!![]()
Evo ja sam ga dobila nakon samo dva pozivanja i sinoć smo se našli. Isprintala sam artikle koje želim, dala mu lovu i on u utorak ide pa mi je rekao da se vidimo u srijedu.
Čovjek je sasvim u redu i nije se žalio na "žene s interneta", ja sam mu rekla da broj kruži među mamama pa se nasmijao jer kaže da donosi stalno MAMMUT kolekciju.
Popili smo piće, bio je ugodan i pričljiv, MM i ja smo zadovoljni ovim dijelom. Sad ćemo vidit za dalje, nismo puno naručili, ako bude sve ok onda ćemo još surađivati.
cure hitno mi treba broj od tipa koji vozi a nij N.
hvala
Molim lijepo, broj od stričeka što ga opsjedaju žene s interneta![]()
![]()
Cure, može info koja je minimalna naruđba i koja je njegova provizija... da ne tražim sada po topicu. Please.
Mislim da na cijenu iz kataloga treba dodati još 8% i to je cijena koju plaćaš za proizvod. Merverk zaboravi.
Ako nisam u pravu ispravite me.
Cure, telefon finog stričeka, pliiiiiz![]()
bok cure
i ja bi broj
thx
Pls, pošalji te i meni broj na privatni mail. :D
Upravo sam se spremala zvati Nenu ali sam odustala kada sam vidjela na forumu da postoji još jedan striček koji vozi iz Ikee. Kakva su vaša iskustva sa njim? Imam poveću narudžbu pa me malo frka davati novac unaprijed bez potvrde...
Thx!
I mi bi mamutiće!!!!!![]()
Pliz, pliz ovaj novi broj!
Puno puno hvala![]()
![]()
Ima li nekog tko će uslišati moje molbe i poslati mi broj od Ikea stričeka????????
Može meni broj od stričeka koji nije Neno a dovozi u Rijeku. Plizzzzzzzzzzzz![]()
moze i meni broj od g. koji nije Neno, pls. unaprijed puno hvala.
Zna li netko da li u Ikei ima posteljine svih dimenzija, tipa 200x200, jer na internetu vidim samo dvije dimenzije?
Ja mislim da ima samo ono što vidiš na Internetu. Npr. jastučnice su im dosta specifičnih dimenzija, znam da meni nikako nisu pasale na jastuke.
Ja sam u subotu bila u Ikei (nakon duge 4 godine), kupujem namještaj za stan pa sam išla u izvidnicu, i jako sam zadovoljna kako ono što planiram kupiti izgleda uživo. Ikea namještaj je stvarno MRAK- totalno je varijabilan i prilagodljiv raznim potrebama, a jako jeftin.
S druge strane, razočarale su me sitnice, detalji - lampe, tekstil itd.; tu mi se ništa nije svidjelo, a inače me Ikea baš na tom polju osvajala.
Te su mi dimenzije prevelike ako je to šta se nudi sve onda su samo dvije dimenzije dostupne. A ja sam htjela i poplun i jastuke ...
Inače meni su lampe ok, ber ono šta sam vidjela u katalogu i na internetu, sviđaju mi se one bijele u stilu tulipana.
navlake za poplun/koltru/jorgan/... u Ikei su dimenzija ili 150x200 (za 1 osobu) ili 240x220 (za 2 osobe).
Jastučnice su im 50x60 cm jer su tih dimenzija i njihovi jastuci.
I ikeini popluni su istih mjera kao njihove navlake
točno, zato mi imamo i jastuke i poplune kupljene isključivo u ikei, ovo drugo ne primam ni na poklonFoška prvotno napisa
![]()
Baš mi je žao.
Krevet mi je dimenzija 160x200. Bi li mi bile velike te veće dimenzije 220x240? Nekako bi rado baš Ikeinu posteljinu.
ivarica prvotno napisa
![]()
zvao ga mm danas (nakon 100tog pokušaja)
rekao je da mu krevetić stoji već tjedan dana doma :?
pa što ne zoveš čovječe?
al dobro nešto me nije uzrujao
ostavit ću to kad skužim da je krivi donio
zato cu ja ipak zvati n., od njega narucujem vec 8 godina i nikad takvog iskustva
Čula sam da postoji neki bus koji vozi do Ikee...jel ima netko info o tome?
Mi ga niti više ne zovemo nakon silnih poziva i poslane poruke.Izgleda da budemo morali ipak sami u Ikeu.
Pa svi ti busevi stanu kod Ikee tj. kod H&M-a u centru West, a od tamo je do Ikee par minuta hoda. Bila sam ja busom u subotu - ne ponovilo seRomina prvotno napisa
![]()
Mima prvotno napisa
:shock: zašto? ja sam baš mislila otići solo na jedan dan s tim busom, da nemam muža-privjeska, curke-privjeske i da si dam oduška....
I ja se pitam zašto? Jel' bila gužva ili što? Da vidim hoću li u subotu ili žicati slobodan dan pa ići u tjednu.
Zato što to traaaje i traaaje - tamo smo putovali od pol 6 do pol deseta natrag od četiri popodne do osam navečer, na granici van iz busa, na povratku smo čekali valjda sat vremena da pregledaju bus ispred nas, a i predugo mi to sve skupa traje jer sam bila gotova sa svim šopingom valjda u jedan popodne.
Mima, sory što tebe citiram, mi smo nedavno namještali stan i jako smo razočarani kvalitetom. Ormar i komode su sve bile oštećene ili loše lakirane, a M.-u smo već par puta reklamirali - što zbog krivih dimenzija, što zbog oštećenja, pa kupi krivo, pa se ne javlja.... Tješim se samo da nam je to "privremeni namještaj".Mima prvotno napisa
Tako mi je žao što moramo prodati stari ormar, više nam ne stane u sobu. Kvaliteta naspram Ikee je nemjerljiva, a da ne govorim koliko mi je stvari stalo u njega![]()
pa nije to tak dugo...jel ima netko da planira kroz dva tjedna ići sa busom do Ikee?možemo i sjedit skupa u busu![]()
Pa da, i nije strašno, osobito kad pomisliš da je u to uključeno pol sata za šoping kod 'Bosanca'![]()
Tessa, što ste konkretno kupovali?
ali ja necu za dva tjedna, imamo rasprodaju![]()
Cijena je 80 kuna. U nekim agencijama je 100.
ma može i za tri ili kad god...bitno mi je da nisam solo ko pesivarica prvotno napisa
daj mi molim te na pp pošalji detalje o agenciji i kak kaj ideMima prvotno napisa
Romina prvotno napisa
nisam ti ja neko drustvo
jos mi je muka u busu, dobro mi dodje netko za dodavanje vrecica![]()
a joj...a ja kad vidim da je nekom slabo počne mi se dizati želudac![]()
Ima netko važeću Vignettu za proslijediti?
http://www.vecernji.hr/newsroom/regi...52737/index.do
??? interesantno