isti broj
mislim da vozi za te pare
Thanx Ivarice![]()
imam jedno pitanjce, jel se moze sloziti od karlstada kutna garnitura ( s onim produzetkom) a da se izkombinira dio koji se moze razvlaciti za spavanje :?s_a_n_d_r_a prvotno napisa
nazalost ne
krevet je moguc samo sa trosjedom kojeg nemozes spajat u garnituru
sandra, hvala
nadala sam se da nisam dobro skuzila 8)
Moze li mi netko rec kojim danom se narucuje roba kod N.? Kakva je procedura?
Hvala
Da li netko ima iskustva sa garniturama za sjedenje koje u sebi imaju ležaj-naravno govorim o Ikei? Treba mi pomoćni ležaj za dvoje najvjerojatnije povremeno, ali može se dogoditi i trajnije. Kakva je konstrukcija i kvaliteta kod tih ležajeva npr kod Tylosanda-ima trosjed s krevetom i sandukom za posteljinu. Da li je moguće kombinirati ga s ostalim djelovima iz te serije i napraviti nekakav kut cca 280(max) x 200 -250. Također me zanima kakva su mu presvlake. Većina se ne pere nego treba na kemijsko. Unaprijed zahvaljujem na pomoći i savjetima.
Da li netko ima iskustva sa garniturama za sjedenje koje u sebi imaju ležaj-naravno govorim o Ikei? Treba mi pomoćni ležaj za dvoje najvjerojatnije povremeno, ali može se dogoditi i trajnije. Kakva je konstrukcija i kvaliteta kod tih ležajeva npr kod Tylosanda-ima trosjed s krevetom i sandukom za posteljinu. Da li je moguće kombinirati ga s ostalim djelovima iz te serije i napraviti nekakav kut cca 280(max) x 200 -250. Također me zanima kakva su mu presvlake. Većina se ne pere nego treba na kemijsko. Unaprijed zahvaljujem na pomoći i savjetima.
kao sto vec jednom napisah
trosjedi sa funkciom kreveta se nemogu spajati u garnituru .
tylösand ima samo jednu presvlaku koja se pere u masini,ostalo ide na kemijsko
s_a_n_d_r_a ili netko ko zna upomoc!![]()
ujutro narucujem PAX ormar od 250x236cm i nikako se ne mogu odlucit koja vrata. Birkeland klizna ili Lyngdal. Nisam ih vidila u zivo pa me interesira je li Birkeland rustikalan i je li Lyngdal previse proziran? I koji je bolji s obzirom da se sastoji od 2 klizne stjenke svaka 125 cm?
:?
ja nemogu pomoci,neradim na odjelu spavace sobe
a i na godisnjem sam pa se nemogu raspitati
Molim i ja broj od Nene ili bilo koga drugog na pp!!! Hvala unaprijed!
ja imala broj od Mate ali koliko kužim promijenio broj, pa bi molila da opet podijelite samnom toliko traženi broj..![]()
(svejedno jel Mate ili netko drugi..)
ja sam se jučer dogovorila sa mravcima http://www.mrav.hr/index.php
kod dogovaranja je bilo sve super. ovaj tjedan im se nije napunila narudžba pa će ići idući i kad stignu u zg, kontaktirati će me.
novci se daju kod preuzimanja robe tako da mi je to baš onako kako treba biti.
na ikeinu cijenu dodaju 30% i to je cijena za nas
šta smo ono rekli jer mravci organiziraju i carinjenje ili to sama naknadno plačaš?Inesica prvotno napisa
oni plaćaju carinu i pdv i ubiru merverpetarpan prvotno napisa
Molim na pp broj od Mate i/ili Nene ili nekog drugog prijevoznika... Imala neki broj no izgubila...
MM je jučer bio u Ikei. Na carini dobro da mu gaće nisu pretresli. I Slovenci su dojavili cifru na računu.
Ne znam što se ti carinici iščuđavaju, vele oni njemu jel znate da je dopušteno samo 50 eura.
Znamo mi to, prijavio je što ima i spreman platiti carinu, a oni klimaju glavom![]()
prvo ću pohvaliti MRAVce jel su stvarno ok dečki. naručrni namještaj dofurali su u četvrtak. prije toga nazvali i pitali da se dogovorimo kad paše. najnormalnije unijeli stvari u kuću, lijepo popričali i pohvalili me kako sam im pposlala super tablicu sa narudžbom![]()
baš sam zadovoljna.
a bila sam i ja u subotu u ikei, a kako sam prošla na carini sram me i spominjati. ali kad sam došla do carinice i nakon što je pitala jel imam što za prijaviti, prasnule smo u smijeh.
ja isto ne skrivam robu. naime prije neg sam išla izvadila sam stražnja sjedala i napunim auto tako da je roba u ravnini do okolnih stakla i prednjeg sica.
al moram priznati da sam se ja u potpunsti zasitila ikee za neko vrijeme. 4 ovakve ture i mmoguće da vam počne kroz uši ići van. i super mi je što znam da u ovoj godini više sigurno nejdem, a poslije....![]()
meni treba jos jedan shopping, samo jos jedan dok ne dodju kod nas
da ne bi bilo zabune, shopping poput inesicinog![]()
Meni treba još jedan do kraja ove godine. 8)ivarica prvotno napisa
Dok Ikea dođe k nama, još ću 100 puta do Graza.
No, tješim se da mi nedostaje još par sitnica i da finiširam ueđenje svoje morske oaze.
Pohvale Mravu!
Kao prvo - sve dogovorila iz fotelje tj. preko e-mailova, oni promtno odgovorili, donijeli u stan, rekli da vrijede reklamacije ako primjetim kakvu falingu prilikom montaže, platila prilikom dostave, a ne unaprijed... 5+
meni fali još jedan lonac do potpune srećeMatilda prvotno napisa
zapravo i tri one čaše
to mi zvuci kao mogucnost za jos jedan odlazak i - pun gepek?
čula sam da Riječani idu u Ikeu u Padovu 8)
dal netko zna da li i u Rijeci ima kakva firma koja dovozi stvari iz te Ikee :?
:shock: Ajme koliko str o Ikei
...a mene samo zanima da li je ok njihova posteljina...npr. ovako nešto ili sl bi naručila da mi donese kuma...ako valja 8)
ok im je posteljina ali ja je ne volim jer su njihove jastucnice nestandardnih dimenzija
znaci, ako kupujes posteljinu, trebas kupiti i njihove jastuke
koji su maali
pukla mi je danas jedna od čašaMaja prvotno napisa
moglo bi se dogoditi da i podjemo, bojim se :/
Moja posteljina je sva iz Ikee, a i jastuci (i popluni i plahte na gumicu). S vremenom sam se naučila da je jastuk mali. Sad imaju kao jastuke za spavače na leđima, pa na trbuhu, boku.bimba iaia prvotno napisa
Sviđa mi se dizajn njihovih posteljina i uvijek kupujem one koje na šliferu imaju gore rupu tako kad uvlačim poplun da ga mogu izravnati i povući.
da, tako jednostavan, a genijalan izumMatilda prvotno napisa
![]()
X Isto ovako.Matilda prvotno napisa
Meni je osim Ikeine posteljine zakon i Svilanitina.
X Isto ovako.Matilda prvotno napisa
Meni je osim Ikeine posteljine zakon i Svilanitina.
Molim Vas ako može malo informacija, kako je na carini.![]()
Idem busom, koliki iznos se otprilike može prenijeti prema vašim iskustvima ne prevelikih stvari, a da prođemo bez carine?
Mislim da je jos uvijek 100eura.
Ali sve zavisi kakve si srece i kakvog je raspolozenja taj dan carinik.
Mi smo iz Ikee dofurali skoro sav namjestaj i nikad nismo carinu platili, 8)
Šta napraviti?????
Imamo 2 karte za bus za ujutro za Graz, a sad vidla da mm-u istekla putovnica 28.10.2008, znači prije malo manje od 2 mjeseca
Luda sam, plaće mi se
Šta napraviti, pokušati ili ne?
Kaj kod Slovenaca nema šanse da prođe?ivarica prvotno napisa
sto cete reci, da se iskrcava usput?
ne znam
to je autobus koji organizira izlete u graz, nije ko croatia bus da staje 5put
jos bi mogao platiti i kaznu za takav bespasosni prelazak granice
ja ne bi, a vi kako odlucite
mozda ima neka frendica koja bi uletjela umjesto njega?
ja ti imam baš tu sa srčekima... ne mrem reći da je nešto ekstra dobra, ali je za te pare fakat ok, ne razvlači se, ne blijedi, jedino kaj tkanina nije mekana kao npr. one skuplje ikeine...i nema gumbiće za kopčanjebimba iaia prvotno napisa
inače sam jako zadovoljna ikeinom posteljinom
Ne znam imaju li Ikeine posteljine gumbiće. Moje su sve bez, jedna ima vezice, super je.
Imaju... ja imam neke od 30 eura koje imaju... mislim da to ne stavljaju na jeftinije