Results 1 to 11 of 11

Thread: Lidija Kralj i MILERAM

  1. #1

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sl.Brod
    Posts
    47

    Default Lidija Kralj i MILERAM

    Ne znam da li je tko gustirao onaj recept sa Milerama ,ali nama je baš mljac Zapečeni krumpir u umaku od milerama ,gotovo za pol sata ,(najvažnije je krumpir dobro ispržiti da požuti,pa onda zaliti), uz fine svinjske odreske i mješanu salatu . Je li tko probao?

  2. #2

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Iza kapaka
    Posts
    5,351

    Default

    Ne, ali sram te bilo takve recepte davati u 22:30

    Mljac, obliz!

  3. #3

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    rijeka-pa put juga....
    Posts
    97

    Default

    ma šta bi te bilo sram, meni je baš gušt.
    Sad sam požnjapala svekrvinu salsu ( najbolju na svijetu ) + integralna riža ( zbog kalorija.... )
    I tako mi je dobrooooo......

  4. #4

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sl.Brod
    Posts
    47

    Default

    Je , je čisto me sram , a šogorica mi poslala i komad čokoladne torte , ENO zove me!!!!!!!!!!!!!!

  5. #5

    Join Date
    May 2006
    Posts
    986

    Default

    DOSTA! meni su trenutno jedino dostupni žele bomboni

  6. #6
    andrea's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zgb
    Posts
    2,374

    Default

    daj, amalthea, kaj se buniš, odi na onaj topik o svinjskoj masti, pa si pročitaj malo

  7. #7
    camel's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    306

    Default Re: Lidija Kralj i MILERAM

    Quote Originally Posted by alias
    Ne znam da li je tko gustirao onaj recept sa Milerama ,ali nama je baš mljac Zapečeni krumpir u umaku od milerama ,gotovo za pol sata ,(najvažnije je krumpir dobro ispržiti da požuti,pa onda zaliti), uz fine svinjske odreske i mješanu salatu . Je li tko probao?
    mene sram, ali ja ne kužim recept.
    piše u vatrostalne posude (jel može u jednu?), pa se gore stave dvije šnjite kruha. ako radim u jednoj je li kruh treba prekriti cijelu površinu krumpira?

    ma ne kužim.
    može pojašnjenje?

  8. #8

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Zapresic
    Posts
    768

    Default

    mislila je na one male vatrostalne posudice..kao da bude po jedna za svaku osobu...ali ja sam to radila sve skupa u velikoj

  9. #9

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sl.Brod
    Posts
    47

    Default

    Ajoj sorry, ja tek sad vidjela pitanje. Može naravno u veliku vatrostalnu , tako sam i ja bila napravila i kad se prekrije kruhom , on poslije bude kao dvopek i u tanjur onda preko njega staviš zapečeni krumpir, bude stvarno Nakon ručka MM je dodao da sam mogla stavit još jednu šnitu kruha!

  10. #10

    Join Date
    May 2006
    Location
    Split
    Posts
    3,209

    Default

    A gdje je recept???

  11. #11
    camel's Avatar
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    306

    Default

    jučer radila.

    radila sam u jednoj posudi i kruh sam također narezala na kockice.
    dakle stavila krumpir, pa kockice kruha, pa preko toga kockice sira.

    i stvarno je fino.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •