Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Help - problem s pisom!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno Help - problem s pisom!

Ovak:
    pisu cistimo svaku vecer tako da nategnemo kozicu do kud ide. Na moru, nakon sto sam se razbolila, smo to taj zadnji tjedan malo prorijedili i ne znam jel zbog toga, uglavnom Leonu se pojavilo nesto da kad nategnem kozicu ko da mu neki bijeli gnoj tvrdje konstitucije izlazi od nekud - negdje unutar koze, tj. ba sna procijepu koze i glavica.
    MM nije htio nagadjat (nije imao slicnog iskustva) pa smo otisli kod doktorice koja je rekla da se inficirala zlijezda i da je dobro da je otvorena da pusta to nesto bijelo van. Rekla je da kod ciscenja ujutro i navacer mazemo Garamycinom. To je bilo rpije dva tjedna, ja nisam prestala mazat jer na tom mjestu je nekako jos uvijek bilo crveno. A danas sam opet vidjela malu bijelu tvar koja je izasla iz tog nazovimoga medjuprostora (ko ona tvar iz prista). Uopce ne znam sta je to. Mozda je netko tu na forumu imao slicno iskustvo. A i malo mi se cini predugim periodom da jos mazem Garamycinom :?
    U svakom slucaju cemo ovaj tjedan ponovo kod dr. zbog sistematskog za vrtic pa ce mu ponovo pogledati pisu, no htjela bih cut ima li ovdje slicnih iskustava.
    Hvala.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Da se možda ne zove to bijelo sinehija ili tak nekaj?kad smo išli na potezanje kožice onda sam vidjela brdo toga bijeloga onak kruto....to je navodno muško bijelo pranje,a Maureno ima pojačani rad te neke žlijezde i zato je imao toliku količinu sinehija.Mi smo mazali sa .....zaboravila sam kojom kremom ali mogu pogledati doma pa ti javim....i sad mu se skuplja dosta toga ali je puno lakše uklonit jel mu se fino može nategnuti kožica.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Svenu se to stalno pojavljuje. Dovoljno je da mu jedan dan ne očistim pišana sa malo baby ulja na vatici i odmah mu se ispod kožice toga skupi. Čak sam znala vidjeti i taj kanalić iz kojega se može istisnuti to bijelo ali je preporuka da se ne istišće. Skužila sam da svaki put kada vidim taj kanalić, nakon što se sam isprazni na tom mjestu se odlijepi kožica od pimpača i lakše je se još više presvuče preko glavića.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

kako je pishulinac?

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    kako je pishulinac?
    Cure, prvo hvala! Ujutro sam mu ocistila pisu i nije imao bijelog.

Pretpostavljam da tako sta mogu ocekivati stalno, iako sam bila jako zbunjena jer mu se do prije 2 tjedna nikada takvo sta nije pojavilo.
    Prestala sam mazati Garamycinom, a veceras idemo kod dr. na sistematski za vrtic pa ce mu pregledat i pisu.

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Čak sam znala vidjeti i taj kanalić iz kojega se može istisnuti to bijelo ali je preporuka da se ne istišće. Skužila sam da svaki put kada vidim taj kanalić, nakon što se sam isprazni na tom mjestu se odlijepi kožica od pimpača i lakše je se još više presvuče preko glavića.
    I kod Leona isto ovako.
    Dobro je da znam da ne istiscem.

Romina, mozes li pogledati kako se zove ta mast, pliz?

Thanks!

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo, samo mali update od doktorice:

to na sto sam digla paniku je normalno

Uglavnom, njemu se pocela odvajati kozica i sada na tom pocetnom mjestu skuplja vise necistoce. Ono na pocetku JE bila neka upalica, pa smo morali Garamycinom, ali ne tako dugo

Uglavnom, predlozila nam je da pola sata prije kupanja namazemo pisu baby uljem. Zatim da tijekom kupanja nategnemo do granice neugode tako da poticemo tu kozicu da ide sto vise gore, a i da bolje ocistimo nove otvore

Uh.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •