Ovak:
pisu cistimo svaku vecer tako da nategnemo kozicu do kud ide. Na moru, nakon sto sam se razbolila, smo to taj zadnji tjedan malo prorijedili i ne znam jel zbog toga, uglavnom Leonu se pojavilo nesto da kad nategnem kozicu ko da mu neki bijeli gnoj tvrdje konstitucije izlazi od nekud - negdje unutar koze, tj. ba sna procijepu koze i glavica.
MM nije htio nagadjat (nije imao slicnog iskustva) pa smo otisli kod doktorice koja je rekla da se inficirala zlijezda i da je dobro da je otvorena da pusta to nesto bijelo van. Rekla je da kod ciscenja ujutro i navacer mazemo Garamycinom. To je bilo rpije dva tjedna, ja nisam prestala mazat jer na tom mjestu je nekako jos uvijek bilo crveno. A danas sam opet vidjela malu bijelu tvar koja je izasla iz tog nazovimoga medjuprostora (ko ona tvar iz prista). Uopce ne znam sta je to. Mozda je netko tu na forumu imao slicno iskustvo. A i malo mi se cini predugim periodom da jos mazem Garamycinom :?
U svakom slucaju cemo ovaj tjedan ponovo kod dr. zbog sistematskog za vrtic pa ce mu ponovo pogledati pisu, no htjela bih cut ima li ovdje slicnih iskustava.
Hvala.

Odgovori s citatom