Citiraj egemama prvotno napisa
i kod nas je bilo otprilike kao i kod ostalih. moje cu dojmove preskociti, neke stvari pripisati trudnockim hormonima i ostati optimisticna. ono sto je najvazije to je sto misli ege - a on je ODUSEVLJEN!!!

uglavnom ja sam sretna sto mi je dijete sretno . za ostalo zmirim i pravim se da ne vidim.
otprilike tako i kod nas. (doduse bez trudnickuh hormona ).
ina je sretna i vesela. uciteljicu je vec prije upoznala i svida joj se. u isti razred idu njeni prijatelji i jos par djece koje zna od prije.
prvi dan je zaista bio lijep. pjevali su im cetvrtasi, a onda su isli sa nama u razred gdje su se uciteljica, pomocnica i teta iz dnevnog boravka predstavile. onda su nas "istjerali" van, pa su svi u nekakvim igrama upoznali i tako. cijeli tjedan je skola samo dva ili tri sata i ako hoce mogu ostati u borovku koliko hoce ili nece.

doduse rekla mi je drugi dan da to uopce nije skola nego vrtic, jer samo nesto pjevaju i pogadaju zagonetke, kao vrticu, a ona bi skolu sa brojkama i slovima. (pogledala sam matematicku vjezbanicu za prvo polugodiste. ina ce umrijeti od dosade, ali se nadam da ce uciteljica davati malo kompliciranije stvari onima koji vec barataju sa brojkama)

gledajuci situaciju u standardnim okvirima, mogu reci o uciteljici, skoli i sl. samo pozitivne stvari, ali kako ja uvijek (i ne zeleci) prelazim standardne okvire , vidim da cu se dobrano pozabaviti skolama i inim.
prva impresija: svako bogato zapadno drustvo bi trebalo imati razrede sa 10 ili max 15 ucenika. (26 ih ima u ininom razredu)
inace svi dobiju uniformiranu kasu, sto je mozda i manji problem, ali mnogi ne dobiju ono sto im zaista treba (pogotovo u emocionalnom, socijalnom, karakternom....i drugom smislu) a to je malo veci problem.
ali o toma vise kada stignem, vjerojatno na topicu o HE.