Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: rodjendan u skoli

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno rodjendan u skoli

ivaru rodjendan pada u nedjelju za desetak dana, da li je jos uvijek obicaj donijeti nesto u skolu i pocastiti ucenike? to se radi na satu razredne zajednice ili onaj dan kad ti je rodjendan?
    jako me veseli sto ce mu skola skoro pa poceti s rodjendanom.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

u karlovcu i ovi veliki i mali donesu hrpe slatkiša i onda ih tamane cijeli dan

najbolji su mi kad mi na katedru ostave 2,ono jedan im je bed,2 taman,a 3 previše

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivarice, kako mi gadas teme koje i mene zanimaju

i moje vrijeme smo nosili sitne cokoladice, bombone... uglavnom fora je bila da svi sjede u klupama a slavljenik dijeli, npr svakom jedna zivotinjsko carstvo, jedan kiki bombon, jedan vocni bombon... i tako da svatko dobije x slatkisa

i bas sam se pitala kako se sad to radi. maria, a kakve to slatkise danas nose djeca. znaci definitivno ne torta (meni je tako i draze).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo nosili i kutiju napolitanki i onda npr svakom na stolu ostavili i dvije napolitanke.

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a one eurokrem cokoladice? to je bila najveca fora dijeliti za rodendan. svecam se kada bi mi mama kupila 25-30 takvih da dijelim... bile su pakirane u al foliju u boji i svaka je imala neku slicicu gore. onda smo te al folije ravnali noktima i presali u knjigama... pa tko ih ima vise, djorali duplice... ah, ta vremena

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

super mi je kako su nas krenule uspomene sve skupa kad je došla tema škola. Predškolskog doba ili dojenačkog se ne sjećamo baš tako dobro pa nema toliko OT prisjećanja. Pa si nešto mislim, kak će tek biti kad nam djeca krenu u pubertet i kad krenemo pričati o prvim izlascima, furanjima isl

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kod nas spakiraju u celofan tri-četiri bombončića, zavežu trakicom i svakom učeniku i učiteljici jedan takav poklončić.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Kod nas spakiraju u celofan tri-četiri bombončića, zavežu trakicom i svakom učeniku i učiteljici jedan takav poklončić.
    to su kopirali od mene .

mi smo jednom napravili i malu tombolu: sitne igračkice, olovke, blokići - sve sam popakirala u kovertice s brojevima, i izrezala kartončiće s brojevima koje su izvlačili. svatko je dobio svoju koverticu na tomboli - a poslije je nastala razmjena ... najfora je bila da su SVI bili zadovoljni :D .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znaci ima vremena za tombole?
    ja cu ovako zapakirati, svima jednako nesto.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam kupovala razne vrste zamotanih bombona, i one male čokoladice. sve smo to zamotale u prozirni celofan, i zavezale šarenim vrpcama. uz to sam kupila nekoliko boca sokova, kekse, smoki :/ ... imale smo čak i poklon za učiteljicu .

ono što je ostalo zapamćeno je:

curica iz razreda je drugi dan došla s poklonom, i rekla da je nju razveselio kikičin poklon, i da ona nju hoće razveseliti svojim poklonom.
    učiteljica je isto bila iznenađena, i poklonila joj je (potajno ) knjigu "prijateljstvo" ...
    :D

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

uglavnom tvrde bombone,ostalo se rastopi pa se zaflekaju

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eh da najsmješnije je mi ja kad ti puni plastičnu kesu bombona donese 17-godišnjak, obično 2 metraš, i šakom zagrabi bombone i onda proučava jel ti dao previše............

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    eh da najsmješnije je mi ja kad ti puni plastičnu kesu bombona donese 17-godišnjak, obično 2 metraš, i šakom zagrabi bombone i onda proučava jel ti dao previše............
    rikavam

i ajme- sad me ege sjetila na 'one' eurokrem cokoladice, sline mi cure

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Super je ideja o zapakiranim bombončekima. M. ima rođendan na početku škole. Uvijek nosimo bonkase, slane grickalice i sokove+čaše. Ostane im za još jedan dan pa im učiteljica podijeli kad joj je zgodno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •