Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Ginekolog na podrucju gajnica ili u centru zagreba

mogwai

Početno Ginekolog na podrucju gajnica ili u centru zagreba

Pozdrav svima,
    Da li mi mozete preporuciti nekog dobrog ginekologa/icu na podrucju Gajnica ili u centru zagreba, da nije privatnik.
    Uvijeti su: vrijeme za razgovor, pazljivost, strucnost i njeznost, pa ako je moguce sve to, bila bi zahvalna, ako moze i broje telefona na koji bi se mogla informirati /naruciti.
    hvala

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Meni se moj gin.čini ok-nije da sam imala jako puno susreta sa njim-jedno 4-5 puta,ali mi se baš čini ljubazan i pristupačan-možda zato što je još uvijek dovoljno mlad pa se nije "istrošio".A i čula sam od žena u čekaonici da su i one zadovoljne njime-jedino što je čini se prebukiran ,pa nisam sigurna da li uopće prima nove pacijentice.

DZ Maksimir,Švarcova ulica 20,Dr.Šeba
    Parne datume ujutro radi,neparne poslije podne.
    Tel.2302-555-ako se nije promijenio(ali ako i sa porte prebace poziv u ordinaciju sestra se u 99 % slučajeva ne javlja-ona zna biti malo,hm, "neraspoložena").

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Vrlo rado bih ti pomogla ali moj socijalni (koji je stvarno super) ne prima pacijente... ako hočeš možeš probati pitati

DZ Centar - Runjaninova
    dr. Franulović
    parne datume - poslijepodne
    neparne datume - ujutro
    01 4897 619

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moj ginić je dr. Busić u domu zdravlja Vrapče i prezadovoljna sam s njim. Koliko sam čula jako puno žena ide njemu jer je vrlo stručan, vrlo korektan i osjećaš se ugodno kod njega.

mamasch avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

probaj pitati na 3782-828, doktorica Hadžiselimović, parni ujutro neparni popodne, Dom Željezničara
    nisam ziher da prima nove pacijente ali ti ipak pitaj

ja sam prezadovoljna

sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dosad si vec vjerojatno rijesila ovo pitanje, al evo svejedno i moja topla preporuka za dr.Busica u Vrapcu, dom zdravlja. Ugodan, hoce objasniti ako nesto pitas, zna se saliti da te opusti. Guzva mu je, ali narucuje. U Gajnicama nema ginekologa, pa ti je on i najblizi po lokaciji.

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Sanda, a di je dom zdravlja u Vrapču?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Preko puta trznice i osnovne skole. Ako dolazis iz Gajnica Alejom grada Bologne, na semaforu u Vrapcu skreces lijevo (desno je podvoznjak ispod pruge), i odmah nakon sto metara na desnoj strani ceste ti je dom zdravlja.

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

I ja se pridružujem pohvalama za dr. Busića. Preselila sam se prije 2 godine k njemu na preporuku i jako sam zadovoljna s njim. Vodio mi je trudnoću i moram reći da je ugodan, nježan, ¸voli se šaliti, ali isto tako ti kaže sve bez uljepšavanja što ja posebno cijenim.

Početno

Draga,

ja sam kod dr.Busića od 1996. i stvarno je bio odličan. No 2006. sam prvi puta otišla privatnom ginekologu napraviti briseve. Otada se odnos dr.Busića
    prema meni sasvim promijenio. Sada mi vodi trudnoću i toliko je neljubazan
    i nekorektan da sam odlučila premjestiti se kod ginekologa u španskom. Danas sam išla po potvrdu i sutra idem u Jukićevu.
    Nakon 12.godina iskustva sa dr.Busićem nemam lijepih riječi. Jako je dobar dok je sve u redu sa pacijentom, al kad ti se nešto dogodi i trebaš uputnice postane nervozan i neprofesionalan.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

istina
    meni je on bio socijalni ginic i kad sam zatrudnila otisla sam a kad god bi poslje dosla bio bi valjda ljut kaj nisam kod njega vodila trudnocu a frajer nema ni ultrazvuk

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ja sam kod gin,Jamala Asada 4g i za sad je sve u redu,osim kaj mi se malo frajer u zadnje vrijeme poceo nekaj glupirati i po novom ima ultrazvuk koji naplačuje,mislim ono wdf,pa nisi privatnik..i sad ja sam trudna i bojim se da necu svaki ultrazvuk morati plačati,pa tko ce to sve naplačati tokom trudnoce i koliko ja znam trudnice bi trebale imati sve besplatno,kaj ne??

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Zvjezdica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam kod gin,Jamala Asada 4g i za sad je sve u redu,osim kaj mi se malo frajer u zadnje vrijeme poceo nekaj glupirati i po novom ima ultrazvuk koji naplačuje,mislim ono wdf,pa nisi privatnik..i sad ja sam trudna i bojim se da necu svaki ultrazvuk morati plačati,pa tko ce to sve naplačati tokom trudnoce i koliko ja znam trudnice bi trebale imati sve besplatno,kaj ne??
    Pa zapravo bi trebala dobiti uputnicu i besplatni UZV obaviti u bolnici (mislim da je potpuno legalno da on naplati UZV ako ga je sam kupio, naravno da dobiješ i račun za uslugu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •