Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: purelan

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    antonella

Početno purelan

Iako sam još trudnica, čitam puno o dojenju i shvatila sam da gotovo svaka žena ima u početku dojenja problema s bradavicama. Moje su od samog početka trudnoće neopisivo osjetljive, pa pretpostavljam da ću trebati pomoć unatoč educiranosti o njezi tijekom dojenja i o važnosti pravilnog položaja. Često čitam o purelanu, kao jedinom sredstvu koje ne treba otklanjati prije podoja, za olakšavanje raznih tegoba, ali gdje god sam u našim ljekarnama pitala za njega, nitko nikad čuo za to. Nude zagrebački melem ili (kršitelj koda)ovu kremu za bradavice. Imate li informacije gdje se može nabaviti i po kojoj cijeni?

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti drži samo Medela i može se kupiti u Draškovićevoj blizu Sheratona (ne znam točnu adresu) po cijeni od nekih 40-50 kn za tubicu od 40 g (koja ti je i više nego dovoljna). Meni je nekak Purelan bio najbolji jer se ne mora ispirati s bradavica prije dojenja, a ostale se moraju

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo, ja sam postavila slično pitanje na susjednom topicu. I meni su bradavice uvijek bile jako osjetljive, a pogotovo sad u trudnoći, melem krema mi nije koristila pa sam si kupila (kršitelj koda)ovu kremu za bradavice - sastav je Medelin (pročišćeni lanolin), aloe vera i kokosovo ulje. Meni je ova krema - sada u trudnoći - jako dobra za bradavice, no ne znam da li se smije koristiti za vrijeme dojenja (u uputama od kreme piše da se smije).

Za Purelan ne znam ali evo što piše na portalu

"U Hrvatskoj se Lansinoh ne može kupiti. Zato vam preporučamo Purelan od Medele. Purelan postoji u dva oblika i to od 7 grama i košta 23,81 Kn +PDV ili od 37 g košta 45,89Kn +PDV. Može se naći u ljekarnama, ili direktno u jednom od Medelinih dućana u svakom gradu. U Zagrebu je to Draškoviceva 54 ili Goleška 20."

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prija mi je farmaceutkinja i kaže da lanolina ima u svakoj ljekarni jer je on jedan od najvažnijih sastojaka krema koje ljekarnici prave sami. E, al je pitanje prodaju li ga.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u zagrebu purelan ima i u ljekarni na početku jurišićeve, prije mcdonaldsa, a ako nekom treba telefon distributera da se raspita gdje još prodaju purelan u hrvatskoj, javite mi pa ću pogledat na kutiju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde pliz daj meni tel. distirbutera (moze i na PM), zanima me ima li ga negdje u ST za kupit

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bauerfeind d.o.o
    Goleška 20
    Zagreb
    01/ 6542 855

renata avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Prija mi je farmaceutkinja i kaže da lanolina ima u svakoj ljekarni jer je on jedan od najvažnijih sastojaka krema koje ljekarnici prave sami. E, al je pitanje prodaju li ga.
    to je vec netko trazio u ljekarni, ali se farmaceutkinja zgrazala jer to kao uzasno smrdi :D

bolje purelan

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Purelana ima u ZG za kupit i u toliko vec spominjanom Rosie Step-u u Gotovcevoj.

happy mummy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marijanas, u splitu ga ima kupit ( kad ga ima, ali u zadnjih 15 dana ga nema) u ljekarni na vrhu sucidra, kraj ambulante, blizu osnovne skole. iz te ljekarne su poslali MM-a u biljnu apoteku u mercatora, di je zenska koja je radila tu smjenu rekla da ga imaju u ponudi (jer je pogledala u kompjuter) , ali ga je momentalno nestalo. za par dana sam poslala mamu u tu istu apoteku u mercatora, ocito je bila druga smjena kojoj kompjuter nije jaca strana, i zenska je rekla da ona nije nikad cula za tu kremu....
    e jesam ga zakomplicirala, a! ima, ali zapravo nema...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •