-
u glavnom se slazem sa djelom o maloj djeci ali mi se otatak teksta ne svida. zar se adolescentima ikako moze zabraniti samozadovoljavanje?
i zar je to toliko lose? mislila sam da oni tako upoznaju vlastito tijelo i seksualnost, a ono sto sam ja po tekstu shvatila,
samozadovoljavanje je nesto lose sto izaziva ovisnost!? sigurno nije dobro kad je pretjerano ali kako roditelj moze znati gdje je ta granica i sta dijete radi kada je samo? i nikako mi nije jasan dio o razgovorima sa djevojcicama o samozadovoljavanju jer neki udzbenici i profesori kazu da bi se djevojcicama samozadovoljavanje trebalo prikazivati i uvesti kao baveznu vjezbu, a onda u daljnjem tekstu pise suprotno. (citam i citam ali ne shvacam)
ne, znam, neke su me recenice uznemirile, a neke mi nisu razumljive. to je vrlo delikatna tema i potrebne su mi tocne informacije.
moje je misljenje da treba djeci dati slobodu da otkrivaju svoje tijelo, osim toga to je njihova intima i mislim da nemamo pravo previse se mijesati u to. mislim da jedino sto mozemo uciniti je dati sve od sebe da djetetu emocijonalno pruzimo naj vise sto mozemo da djeca ne bi na pogresan nacin ispunjavala emocijonalne praznine.i naravno da razgovaramo s njima kada bude vrijeme i da ih uputimo kroz zivot kako najbolje znamo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma