Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Trazim dizajnera/icu - dnevni boravak

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Trazim dizajnera/icu - dnevni boravak

Nasli smo se u novom stanu i imamo puno prostor, klinci svaki svoju sobu i mi spavacu, te dnevni boravak i blagavaonica u jednom. Problem koji je nastao je kako podmiriti sve nase stavove, a koji se kod MM-a i mene razlikuju. Pokusavamo vec mjesec dana isplanirati raspored elemenata u dnevnom boravku, ali stalno imamo neki problem. Cak smo i simulirali namjestaj papirima na podu :/

Zna li netko nekog dizajnera interijera za savjet?
    Placanje rjesenja se podrazumijeva.

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I meni treba dizajner/dizajnerica ili neko kreativan ali ipak sa arhitektonskim ili nekim srodnim backgroundom da ima osjećaj za prostor.
    Mi se selimo uskoro u novi stan i u strašnim smo dilemama jer nemamo osjećaj hoćemo li zatrpati prostor, a opet nam toliko toga treba. S druge strane radi se o investicijama u tisućama kuna i :/ nije lako odlučiti šank ili stol za ručavanje, gdje polica za knjige, kolika sofa, boje zidova, a kuhinja tek ????
    Bila sam s jednom dizajnericom (poslat ću ti pp) ali mi je preskupa.
    Sve sugestije su dobrodošle... postoje li neke udruge studenata dizajnera ili nešto tako slično ..

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

e sad da se i ja prišlepam.

meni treba netko stručan (arhitekt? ili ?) da uđe u stan, mi mu kažemo što bi željeli, a on nama jel' to može, koliko bi koštalo, koliko je to dobro rješenje, što bi bilo bolje itd.

tu ne mislim po pitanju namještaja, nego srušiti ovaj zid ili ne, može li se napraviti još jedan wc u stanu i još niz nekih takvih pitanja.

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj camel prvotno napisa
    e sad da se i ja prišlepam.

meni treba netko stručan (arhitekt? ili ?) da uđe u stan, mi mu kažemo što bi željeli, a on nama jel' to može, koliko bi koštalo, koliko je to dobro rješenje, što bi bilo bolje itd.

tu ne mislim po pitanju namještaja, nego srušiti ovaj zid ili ne, može li se napraviti još jedan wc u stanu i još niz nekih takvih pitanja.
    help!

znate li nekoga koga bi mi mogli preporučiti?

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ja sam arhić! Ak trebate par brzopoteznih savijeta iz rukava i ak me nećete vući po dućanima namještaja, voljna sam vam pomoći!
    Javite se na e-mail

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Olivija, mislim da se mi znamo s faxa

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

A valjda sam ja jedina Olivija s AFa! Daj mi neki hint - nije mi dovoljan nick...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako kliknes na ikonicu e-mail, mozda se sjetis a mozda i ne

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

đzs nisam valjda takva

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Ne, ne, ne - to je osmijeh od uha do uha!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

onda i tebi jedan

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj camel prvotno napisa

Refresh-am temu

U istoj situaciji se nalazimo moj zaručnik i ja. Imamo kat kuće, koji ima veeliki hodnik, koji bi smanjili (ili ga zamijenili u boravak) pa povećali kuhinju, porušili bi koji zid, spojili 2 sobe u jednu i sl.

Trebamo nekoga tko bi nas savjetovao što i kako...
    Molim na pp preporuke i cijene.

Kuća je u blizini Zagreba.

Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Blago vama ako si vec mozete priustiti arhitekta,ja imam u obitelji dvije arhitektice i one su mi dale par strucnih savjeta ,ostalo smo napravili sami.
    Nasli smo na internetu 3 D program i pomocu njega odlucili dosta stvari.
    Ta fora sa simuliranjem namjestaja je odlicna mi smo to radili s kartonskim kutijama.
    Sretno,nadam se da ces naci nekoga!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

fiorelo, i ja radim sa kartonskim kutijama
    iako sam u struci, ne vjerujem u 3D simulaciju dok ja (i moj 3D) ne prođemo prostorom

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Stvar je u tome što imamo kat kuće, čim se uđe je veeeliki hodnik, nije uzak i dugačak, nego "okrugli" recimo i iz njega se ide u sve ostale prostorije (sobe). Taj hodnik bi smanjili, proširili time kuhinju koja je turbo mala i srušili jedan zid na kuhinji čime bi dobili blagovaonu (možda i boravak).

Pitanje je prostora, da li bi se i kako to izvelo sve.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja se bavim slicnim poslom, kome treba moze da mi posalje pitanja na pp a bilo bi pozeljno i dimenzije prostorija, kao i gdje se nalaze prozori i vrata i mjere od istih.
    Ja crtam u auto cad-u i mogu vam poslati nacrt tj moje misljenje, a za crtanje kuhinja imam program u 3D pa koga zanima neka mi javi

marta20

Početno

drage mame , dugo se vec bavim dizajnom interijera namjestaja i ostalih sitnica. Rado cu vam BESPLATNO pomoci u savjetovanju i realizaciji vasih zelja. Posto sam i sama mama specjalizirana sam za dizajniranje stanova koji ce biti laki za ciscenje odrzavanje a u isto vrijeme djelovati ce dizajnerski i skupo. Jer danas se lako moze uz dobro oko za mali novac svaki stan dovesti u red i sklad boja i oblika. slobodno mi se obratite na email ili na broj telefona.
    kao sto rekoh savjeti nacrti, upucivanje na akcije i na mjesta gdje mozete kupiti odredjenu stvar koju trazite, nacrti kuhinja za izradu kod privatnika, nacrti namjestaja koji bi vama odgovorao u dizajnerskom stilu i savjeti za smnjenje troskova sve je besplatno i dostupno, nista se ne naplacuje, ovo se odnosi samo na privatne osobe nikako na tvrtke.
    Radujem se vasim upitima , jedina zamolba je da mi prilikom javljanja date sto vise informacija o vasem prostoru.
    Vjerujem da ovdje nesmijem ostaviti svoje kontakt podatke pa mi se stoga obratite na pp.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

marta, pa nas dvije smo iz istog grada :D
    moram izvući nacrt pa ću te sigurno zamoliti za koji savjet

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala svima koji su mi se javili.

E sada imam jednu dilemu, upravo smo izmjerili cijeli stan, sve zidove i sobe, napravila sam skicu koja izgleda...joooj.... nisam ja maher za to, neki zidovi koji bi trebali biti jednaki, ispdnu širi i tako...

Trebala bih link na neki jednostavan program gdje bih mogla ubaciti te dimenzije i tako napraviti nacrt, jel ima šanse?

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

http://planer.ambient.hr/planningwiz.php
    pokušaj s ovim
    ako ne uspiješ otvoriti link, odi na www.ambient.hr i desno imaš planer pa na to klikni

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Uspjela sam sa Google SketchUp-om, odlično!

Još detalje i moj nacrt je gotov :D

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj fiorelo prvotno napisa
    Nasli smo na internetu 3 D program i pomocu njega odlucili dosta stvari.
    Ta fora sa simuliranjem namjestaja je odlicna mi smo to radili s kartonskim kutijama.
    Sretno,nadam se da ces naci nekoga!
    O kojem programu se radi?

Hvala jednoj forumašici za savjete, uzet' ćemo u obzir :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •