Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Trudnoća za vrijeme dojenja?! Mit ili istina?!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Trudnoća za vrijeme dojenja?! Mit ili istina?!

Bok svima,
    ja se evo pridružujem veselim kružocima na Rodi jer sve nešto tražim, čitam, istražujem i nikako da nađem pa evo idem i ja pitat....možda se nekoj od vas desilo, a možda je samo mit...naime radi se o tome da to tako silno želim, da mo bebači budu jedan za drugim dok ih nebu bilo barem troje jerbo mislim da je to najbolje za njih....dok su mali budu se možda malo tukli i tak....al kad narastu bolje će se slagat ( ja to iz svog iskustva jer imam 10 god. stariju sisterku pa se nikak a ni dan danas ne slažemo naj haj)...a naravno dječicu obožavam....postala sam ponosna mama mojeg anđela Marije 05.12.2005. i sad je evo već prava cura koja još uvijek ciki i voli ciku više nego išta...iako naravno papa već kašice raznorazne...e sad ono bitno...ja još uvijek nisam dobila m. i sad me zanima zna li koja od vas da li je moguće zatrudnit za vrijeme dojenja ( to znam da je ) ali ako se nije dobila m....jer ja si to tak želim...lažnih alarma ima stalno al s obzirom da još dojim to i s tim povezujem a već su i 2-3 testa bila negativna....trebam li se predat i ne živjet u nadi dok ne dobim 1.m ili da se ipak veselim svakom susretu s mojim voljenim?!
    Malo sam ga razdužila al eto, taka sam...volim punooooo pričat

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

da, moguće je, jer nikad ne znaš kad će ti doći ti famozni plodni dani, pitaj ivonnu, ona će ti čak i pokazati mali preslatki proizvod , zatrudnila je dok je dojila i nije imala mengu

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

dok dojiš prolaktin koji potiče stvaranje mlijeka je visok i zbog toga spolni hormoni niski i zato se ne događa ovulacija niti menstruacija. ali u bilo kojem trenutku bilo kojeg dana prolaktin može past a spolni hormoni skočit i može doć do ovulacije i začeća. ionako vrijednosti hormona stalno variraju za vrijeme dojenja i zato se kaže dojiljama da dojenje nije kontraceptivna metoda i da te to što dojiš neće sačuvat od trudnoće. nije mit , već istina i x broj žena se iznenadilo (ugodno i neugodno) u tom dojenačkom razdoblju kad su mislile da su sigurne. evo npr jedna moja poznata ima sina od mjesec dana i kćer io 15 mjeseci , i da sad ne nabrajam dalje. to što nisi dobila mengu do sada trebalo bi značiti da nisi ni ovulirala do sada ali ne znači da nećeš i da nema smisla pokušavati. prati iscijedak pa ćeš vidjeti ako nastupi ovulacija.samo hrabro!! :D

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala Kovke puno, puno...ti si prva koja si mi odgovorila....misla sam da nekaj ne štima....nadam se sad da ćeš i moj odgovor primit....i zahvalu....tek se lagano snalazim na forumu....e da, moja mila majka mi je rejkla da nema šanse da zatrudnim jer nema gospođe m. i da sigurno s menom neš ne štima kak već nisam dobila i bla, bla...pa reko neću paničarit nego idem pitat žene koje su imale iskustva...
    A sad kako doć do Ivonne???

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Hvala i Sandri...pokušavat ću dok ne uspijem....a nekih iscjedaka je već i bilo i nekih laganih bolova ko kad ovuliram....možda se djetešce već ugnjezdilo....jedva čekam dan kad ću svima moć javit radosnu vijest da će moja mala Mara dobit brata il sestricu a možda bude takva sreća da ih dobi oboje odjednom....juhuuu...još kad malo skužim kak dodat slikicu svoje pinceze....

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako prestaneš dojiti po noći velike su šanse da će se menga brzo vratiti.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ma nisam ja maličku po noći dojila od 2.mjeseca njenoga života al niš od gospođe m....i sad kad smo bili na moru moje detence opet počelo ciku po noći natezat i to po 2-3 put i taj se trend nastavio po povratku s mora....evo sad se primirila pa sam jednom ciki al m. još nema...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja imam malenu koja također jaaako voli svoju siku i sa njenih godinu dana htjeli smo početi praviti drugu bebu, ali nije bilo menge. Onda sam ukinula neke dnevne podoje (jer sam bila lijena ukinuti noćne) i za otprilike tri mjeseca došla menga koju smo odmah iskoristili i napravili bebača.
    Dok nema menstruacije, mislim da nema ni ovulacije, a to što žene zatrudne a da nisu dobile mengu, to ti je zato jer budu oplođene odmah pri prvoj ovulaciji, pa onda ni ne dođe do menge nego do bebe .... Nadam se da me razumiješ što pričam, malo sam u žurbi.
    Ti svakako pokušavaj jer nikad se ne zna kad će biti ta prva ovulacija...
    sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •