Mukice, znam kako ti je - takav sam šok prošla kad nam je vrtićka psihologica negdje 1. 5. ispalila da je Daniel za specijalnu školu (zbog ADD-a).
Nemoj uopće razmišljati da ne ide - uvjek ima vremena za odustati. Dešava se da se djeca upišu prerano u školu (oni koji su trebali dobiti odgodu, ili su bili granični) i to se ustanovi nakon par mjeseci, dijete se ispiše i krene slijedeće godine.
Samo vidi s vrtićem kako možeš ostaviti mogućnost da se O. vrati tamo. A logopedi čuda čine, kod nas je problem u disgrafiji, nakon mjesec dana ne samo da je počeo čisto dobro pisati slova, nego i čitati, a satovi s logopedicom su nakon 2. puta postali mir i tišina bez WC-a, snackova, vode i sličnih distrakcija.
Samo hrabro i napad na svim frontovima!
Inače su i mom D. na fizijatrijskom pregledu (na kojem je završio jer ne zna skakati na 1 nozi ) napisali da ima dislaliju a on se jednostavno prenemagao i glumio malu bebu jer su ga valjda inspirirale sve one bebice na vježbama. Inače govori tako da bi ga mogla zaposliti za sinhroniziranje crtića. Kako se očituje Oskarova dislalija? Ovo što si napisala sam shvatila kao smetnje sluha - je li imao problema s 3. mandulom ili ušima?