Da ne bude zabune ne razvodim se![]()
Zanima me:
1. Što Vam je najviše pomoglo da prebrodite razvod?
2. Koliko dugo treba da se život vrati u normalu nakon razvoda?
3. Da li vjerujete u brak?
Da ne bude zabune ne razvodim se![]()
Zanima me:
1. Što Vam je najviše pomoglo da prebrodite razvod?
2. Koliko dugo treba da se život vrati u normalu nakon razvoda?
3. Da li vjerujete u brak?
A ovo?
4. Da li ste i prije vjenčanja vidjeli probleme ili su oni bili totalno iznenađenje u braku?
1. beskonačni razgovori s prijateljem koji je bio spreman slušati moje " izljeve " i svakodnevna rutina ( nisam si mogla dozvoliti da potonem jer sam imala malo dijete i hrpu obaveza )
2. od trenutka podnošenja zahtjeva do samog razvoda prošlo je nekoliko mjeseci i kad sam izašla is suda s rješenjem u rukama bila sam nova žena, no strah od bivšeg još nije nestao, ali je bitno manji ( to nije tema )
3. oo, da, dok nas smrt ne rastavi
4. sve sam znala prije nego što sam se udala, ali sam bila mlada i pod utjecajem hormona... ipak, nisam htjela pred oltar, to sam sačuvala za onog pravog
Ne znam što za tebe znači vratiti život u normalu ?
Mi smo više od godinu dana razdvojeni, tj. ne živimo zajedno.
U travnju sam se iselila iz stana u kojem smo živjeli 3 godine.
Službeno smo se rastali u 7-7-06. A već 30-7-2006 mi je rekao da ima novu "ženu svog života". :/
Sad se moram pomiiti s činjenicom da malog "trebam" dati i njemu na druženje, boravak, spavanje... ali tu je i nova žena, čije samo ime znam...
Pitanje je kad će se moj život vratiti u normalu. Možda kad počnem izlaziti među ljude i upoznam neke nove prijatelje. 8)
Vjerujem da onog trenutka kad u moj život uđe netko novi, da ću tad vratiti svoj život u normalu ili kad prođe određeno vrijeme, koje je vrlo individualno... zar ne...
ALI budi hrabra, doći će i to vrijeme.
Mene još uvijek mući činjenica da nas zajednički život, brak, dijete, obitelj nije uspjelo.![]()
Mislim (kao laik) da "vratiti život u normalu" znači, između ostalog, kad te više to ne bude mučilo. Sretno!Prah
Mene još uvijek mući činjenica da nas zajednički život, brak, dijete, obitelj nije uspjelo.
1. prijatelji
2. nemam pojma, al nikad više neće biti isto
3. nekad da više NE
4. Samo znam da nam je bilo krasno i prije i poslije vjenčanja, onda odjednom ja nevaljam nakon tolkih godina (IZNENAĐENJE) naravno