-
upravo sam se vratila sa pregleda i danas me doc poslao da mi pokazu odio di se radja
kada je ogromna, tako da cu moci i cucati, i klecati, sto god mi padne na pamet
predraga sestra mi je onako obzirno objasnila da ako je vodenjak pukao, onda ne mogu u kadu, ali pokazala mi je kupaonu u sobi di radjam u tom slucaju, imam tus i sve pa mogu tamo namakati
indikacije kad ne mogu u kadu su i ako je bebica u polozaju na zadak i ako sam bolesna (npr. gripa)
kod nas je u prostoriji sa kadom i dosta lopti, tako da mogu izlaziti ako hocu pa ici na loptu. za razliku od samaritanke koja se zalila da joj je bilo hladno ja se pak bojim da cu se skuhati jer tamo toliko griju da se svi secu u ljetnjim uniformama
u sobi di radjam je toliko mjesta za plesanje da opce nije frka, muziku si mora donijeti na cd-u, oni imaju cd-playere
i vidila sam uzivo onu ljuljacku na onom metalnom okviru, sad vise stvarno nisam pametna sto hocu.... uglavnom, spremamo se za vodu, alternativno za polozaj na sve 4, to mi preporuca instruktorica sa joge. a sestra u bolnici mi je pak jos dodala alternativu na toj ljuljacki
napomena, ovdje su prestali obavljati izgon u vodi, znaci radjam na suhom
ono sto je jako bitno, imajte samopouzdanja, vjerujte u sebe, u svoju trudnocu, kaj ce vam neka sestra pokvariti raspolozenje?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma