Citiraj stray_cat prvotno napisa
natasa, jesi opce isla na tecaj? i jesi isla u bolnicu koja ima kadu? meni su i na jogi rekli za indikacije kad nemozes u vodu (tecaj za trudnice, samo baziran na jogi)

meni su to rekli u bolnici di cu radjati a predhodno sam istu stvar procitala iz nekoliko izvora (jedna od knjiga je "choosing waterbirth" od lakshmi bertram, kupljena je u zagrebu u algoritmu)
Kako mislis?Pa normalno da sam isla na tecaj jer se nisam rodila kao sveznalica Ovu knjigu koju navodis o porodu u vodi nisam procitala.Zato ti i kazem da nisam cula za tu informaciju pa me zanimalo zasto se ne smije u kadu ako ti je vodenjak puko.Koliko prica do sada smo procitali o porodu u vodi i sve su zene do kraja u vodi sto znaci da ako su i rodile u vodi onda im je vodenjak i pukao.Cuj meni je oba puta vodenjak probijen jer nije pucao sam od sebe pa mozda zato nisam cula o tome.

Inace i ja sam bila u obilasku bolnice a ovaj zadnji put tj sa Noah tri puta godisnje se cijela bolnica pretvori u sve o porodima.trudnoci,dojenju tako da cijeli dan imas predavanja o svemu sto te zanima vezano za te teme i mozes obici radjaone i radjaonu sa kadom i tu niko nije spomenuo tako nesto.
Mene zanima razlog zasto se ne smije u vodu ako je vodenjak pukao jer sam u Torontu prisustvovala porodu moje najbolje frendice i ona je isla u kadu.