moram samo ispraviti netocan navodmamma Juanita prvotno napisa
ja nisam rekla da je voda protocna - mislim da je to netko rekao za kadu u Rijeci ... vec dapace koliko se meni cini mislim da ova kada u Pertovoj nije kada s protocnom vodom ... odnosno dok sam bila u kadi nisam osjetila neko strujanje
![]()
![]()
- no mozda se varam - bi bilo najbolje da ih nazoves i pitas.
A sto se tice sterilizacije instrumenata ... vjerujem da se ono odvija na drugi nacin nego sterilizacija kade. Naime za sterilizaciju instrumenata obicno se koriste neki oblici sterilizacije na principu vrlo visoke temp. (za to bi trebali postojati posebni uredaji....) - dok ne znam kako bi to izveli s kadom - nju vjerojatno samo operu s nekom kem. tekucinom ili sl. Mozda bi bilo najbolje i da ih to pitas na koji nacin rade sterilizaciju?
Ne znam, iskreno meni nije smetalo to sto oni rade te dodatne provjere... vec naprotiv to mi je bilo dodatno osiguranje da se osjecam opustenije i sigurnije.

ja nisam rekla da je voda protocna - mislim da je to netko rekao za kadu u Rijeci ... vec dapace koliko se meni cini mislim da ova kada u Pertovoj nije kada s protocnom vodom ... odnosno dok sam bila u kadi nisam osjetila neko strujanje