-
Eto u najvažnijim crtama što ti je potrebo i šta da radiš(mislim,moje preporuke).Ak ćeš čitat priču idi na "Priče s poroda".Malo sam si dala oduška da se prisjetim tih lijepih trenutaka kad već nisam stigla koji mjesec ranije od kokana malog.
Prvo ja sam ti skroz do onih najjačih trudova bila na lopti.Ne znam dal to u Rijeci ima al ako ima o b a v e z n o!!!Brže se otvaraš, manje boli nego kad ležiš jer je prirodan položaj u smjeru sile teže.Jedino si pofuraj bolju polovicu da ti pridržava pod pazusima iza leđa kad se napneš za vrijeme truda.Ne možeš stalno biti u vodi pa mislim da je zgodnije kad su trudovi česti i bolniji.Usput, ja sam si ponijela jednu gazicu koju sam imala vlažnu i iz nje sisala vodu kad su mi usta bila suha.To mi je jako pomoglo.Gledaj da se nekako obriješ kod kuće.Mislim, ja jesam jer sam znala da traže pa da ne prolazim te drame tamo.Sestre bile presretne. :D Klistir obavezno moraš da bude sve čisto da ne bi kakva infekcija došla na bebu.Ne znam kakva je kada u Rijeci.Kod nas je dosta velika pa sam molila doktore da mi pomognu gurati koljena u drugom smijeru jer baš nisam imala dobar oslonac a i kliže se.Ipak stavili su mi neku krpu bod tur.Ak još nisi,radi malo vježbe prstima za međicu.Ja jesam i možda mi je i to malo pomoglo da me ne režu.A ostalo,šta ja znam, sve je mislim normalno kao i na suhom.Ponesi si fen i šampon jer ćeš sigurno očajno izgledati poslije pošto ti je cijela glava mokra od vode.I obavezno fotić.Mi ga poslali gore u sobu u torbi,al na svu sreću imala jedna sestra pa je slikala.Baš bi mi bilo krivo da nemamo slike.Ak te šta još zanima,pitaj.Želim da ti sve bude u redu s trudnoćom dok ne dobiješ trudove jer imače ti neće dati.Mora sve biti savršeno do zadnjeg trena prije nego što ulaziš u vodu jer se boje da se šta ne iskomplicira.Sretno, opusti se u uživaj.Vidjet ćeš sigurno ogromnu razliku jer si iskusila prave trudove.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma