Što se brijanja tiče, to možeš obaviti doma (neka ti pomogne suprug). Ja sam si pripremila Veet Duo Bikini kremu, ali kako su mi odmah krenuli dosta jaki trudovi, nisam uspjela to obaviti doma i morala sam se prepustiti sestri u rađaoni, koja je to poprilično bezosjećajno obavila :shock: . Kažu da je brijanje nužno, jer kada te kasnije šiju, može se desiti da se neka dlačica upali i samo si navučeš probleme.Sanja prvotno napisa
Što se tiče klistira, on je za kadu obavezan!!! Prije nego što su me ulovili trudovi, ja sam dobila takvu trčkalicu, da sam mislila da u mojim crijevima nema apsolutno ničega. Doktoru i sestri sam rekla za "nju", ali su mi svejedno dali klistir. Kakve sam priče slušala od svojih prijateljica o istome, ja ga stvarno nisam doživjela kao nešto strašno (da li od uzbuđenja ili zato što stvarno nije strašno). Kada osjetiš da je sve prošlo, onda se istuširaš (u istoj prostoriji je tuš, a koristiš se njihovim šamponom za tuširanje i ručnikom koji kasnije baciš u koš) i čekaš da te odvedu u rađaonu, odnosno u sobu sa kadom.