-
Sto se brijanja tice, ja sam pretpostavljala da će u bolnici na njemu inzistirat, pa sam ga obavila doma, sama :shock: , nekako mi je uspjelo, ali mi je sestra kad sam stigla u bolnicu rekla da će morat još malo , pa nek joj bude, bila je nježna... 8)
Ova spika oko toga da se može upalit dlačica mi je malo sumnjiva. Naime govoreći iz osobnog iskustva, dlačica se nekad zna upaliti obično baš nakon depiliranja. Čini mi se da oni briju prvenstveno da bi lakše zašili, da im "ništa ne stoji na putu".
Kao ni za brijanje, ni za klistir ne mislim da je niti nešto apsolutno nužno niti apsolutno nepotrebno. Ali to je već druga tema... Meni klistir ovaj put (u vodi) vjerovale ili ne, nitko nije ni nudio, tako da sam ga izbjegla i tek kasnije to ustanovila. :shock: Možda je tako ispalo jer sam došla u bolnicu u već dosta jakim trudovima, ali ipak sam rodila "tek" kroz sat vremena. Mislim da ako su mislili da je to tako opasno ili neophodno da bi mi ga dali, ali mislim da je tu više stvar u gadljivosti fekalija, nego što to stvarno može bit opasno za bebu. U svakom slučaju, nisam vidjela ništa strašno po vodi, čak nije uopće bilo puno ni krvi. Možda zbog količine ili protočnosti vode, ali meni se voda na kraju činila prilično čista, a tak izgleda i na fotkama. Ma baš me zanima dali žene koje vani imaju mogućnost kućnog poroda i iznajmljivanja bazenčića za porod u vodi isto obavljaju klistiranje? Kladim se da ne, i da to ne predstavlja nikakav problem. Znam da se moja sestra koja je imala takav porod nije ni brijala ni klistirala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma