-
povraćanje zgrušanog mlijeka
Ja sam mlada mama i silno želim dojiti.Moja Ella je rođena sa 2500g,a pri otpustu 2360g.U početku sam ju dojila svaka 3 sata,ali i na njen zahtjev.
Prvi podoji su bili cca 10 min,a kasnije su se povećali i na cca 15-20 min.Sada imam podoje isključivo na njen zahtjev i to je ponekad sa razmakom od samo sat vremena.Ne dozvoljavam joj da puno plače već reagiram odmah.Čini mi se da lijepo napreduje jer se na oko zbuckala.Moj problem je počeo prije dva dana,gdje pored uobičajenog bljuckanja - sad i povraća to "zgrušano" mlijeko i to se ponekad događa odmah poslije podoja,al najčešće pol sata-sat kasnije.Nije u luku,al mi se čini da je dosta često ( u više navrata ).Inače,sa stolicama nema problema,one su 3-4 puta dnevno u normalnim količinama i normalne boje.Poslije podoja obavezno podrigne i to onako zvuči po muški.Primijetila sam- kad ju podignemo da podrigne ili u bilo kakav taj uspravni položaj,ona kao da "izvija" glavicu,tj. drži ju uspravnom i to više sekundi.To sa glavicom već traje 10-ak dana.Ovo me povraćanje malo zabrinjava,a ima i kiselkast miris.Jezik joj je pun bijelih naslaga od mlijeka (nije soor) ....Zvala sam pedijatricu danas i ona kaže da joj dam samo čaja od (kršitelj koda)a za probavu (od komorača).....
Jel stvaram frku za bezveze?molim vas za savjet,iskustvo,utjehu il podršku ...bilo kaj!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma